Android mi ? Window Phone 8 mi ?

tapatalk

Üye
elitetr tamam abi wp nin teknolojileri en üst düzey herşeyi mükemmel kusursuz yeter mi susuyon mu artık bi mod da gelip kilitlemiyo konuyu

elitetr

Üye
elitetr tamam abi wp nin teknolojileri en üst düzey herşeyi mükemmel kusursuz yeter mi susuyon mu artık bi mod da gelip kilitlemiyo konuyu

Sende gerçekten hiç utanma yok ya, nasıl bir eğitim verildi sana üzülüyorum. Ben burda wp8 i övmedim zira androidi de yermedim. Sen ve senin gibi 3-5 kişi var burda ANDROİD İYİ WP FISS gibi şeyler söyleyip milletin aklını karıştıran. Üstelik sorduğunda senin gibi konuyu kestirip atıyor, açıklama yok, bilgi yok sadece ezbere konuşan tayfası. Zaten ciddi adam tavsiye ettiği sistemin nesini beğendiğini açık açık yazıyor ve onu kıyaslıyor. Bunlardan çoğunun 2 sistemde de olduğunu bilmeyende olabiliyor. İşte burada ki senin uzun deyip okumadan geçtiğin yazılarımda o kişiler biraz daha bilgilenebiliyor. Ben burda senin gibi ona buna laf yetiştirme telaşında değil, bilmeyeni bilgilendirme amacı içerisindeyim. Ayrıca sen fazlasıyla konularla alakasız konuşmaya başladın. Cevap verecek bir bilgin olmayınca bu şekilde ukalalık yapmak yerine susmak daha büyük erdemdir. Şimdi senin yaşının gereği anlama yöntemine göre konuşmak gerekirse, aldığın kapakla beraber konudan çıkabilirsin.

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar karşilikli tartişmaya cevirmeden ve seviyenizi duşurmeden devam eden lutfen.

PriZm

Üye
@tapatalk , Android'in yada WP'nin üstün gördüğün yanlarını fanatiklik yapmadanda yazabilirsin.

elitetr

Üye
arkadaşlar karşilikli tartişmaya cevirmeden ve seviyenizi duşurmeden devam eden lutfen.

Benim niyetim en başından beri aynı. "13." sayfadan beri takip edersen zaten iyi niyetli davrandığımı göreceksin. Ancak konuyla ilişiksiz alakasız ve sataşma/tartışma amaçlı kısımları dikkate alıp o mesajları silersen konu hakkında gerçekten bilgi sahibi olmak isteyen ler daha rahat faydalanabilirler.

kurd-0

Üye
evet android iyi wp fıss

elitetr

Üye
@tapatalk , Android'in yada WP'nin üstün gördüğün yanlarını fanatiklik yapmadanda yazabilirsin.

Benim istediğimde bu, yalnız henüz senden başka bunu yapabilen birisi çıkmadı. Buda demektirki bu tip konulara yorum yazanların çoğunun önerileri dikkate almaya değmez. Çünkü bildiklerinden değil konuşmak için konuştuklarından sadece post kalabalığı yapıyorlar. Böylece önemli konular aralarda kayboluyor.

- - - Eklendi - - -

evet android iyi wp fıss

Şekil - A

Herneyse Android iyi; neden ve nasıl? Hangi özellikleri sana bunu düşünmeni sağladı?
Wp fıss; neden ve nasıl? Böyle düşünmeni sağlayan özellikleri neler?

Şimdi yorumunu yazarken bu tarz bir açıklama eklersen, o yorumun kıymeti olur. Yoksa fıss olan sadece konuştukların olur.

PriZm

Üye
Önceki mesajlardan gördüğüm kadarıyla bana yine fanboy denilmiş.Sinirlensemmi yoksa artık kırılmayamı başlasam bilemedim.

elitetr

Üye
Önceki mesajlardan gördüğüm kadarıyla bana yine fanboy denilmiş.Sinirlensemmi yoksa artık kırılmayamı başlasam bilemedim.

Bahsi geçen konuşmadan önce tapatalk'ın yaptığı gibi boş ve kısa bir yorumla geçtiğin için; "boş yorum yapmak fanboyluk göstermek yerine şuraya düzgün cevaplar verin." şeklinde yorumum var. Bundan sonrasında ciddiye alıp ciddi yorumlar geldi senden. Kısacası burada şahsına dair değil bir genelleme vardı. Üzerine alınmana gerek yok çünkü sonraki yorumların boş değil

tapatalk

Üye
Abi git portalda yaz ben napıyım telefondan sana destan mı yazıyım? Wp nin üstün olduğunu veya androidin ben daha anlayamadım iosla androidi karşılaştırırım bakalım hangisi daha iyi ama wpde mc4 nova3 mü var neye göre değerlendiriyim ben? Açtığım konulara bakarsan l820 almanın kıyısından döndüm wp yi en azz senin kadar araştırdım inceledim yani o konuda sıkıntın olmasın

PriZm

Üye
Boş değil.O mesajları tamamlayacağımı yazdım zaten.şuan müsait değilim..

Ayrıca "" smileyini bana karşı kullanma.

elitetr

Üye
İşte şimdi 13. sayfaya git ve android hakkında ve bulunan oyunlar ile uygulamalar hakkında yazdıklarımı, telefon tercih ederken neye önem verdiklerine göre neyi tercih edecekleri konusunda yaptığım açıklamayı oku.
Ayrıca bu ay içerisinde mc4 nova3 dahil birçok gameloft oyunuda wp8 e geliyor. O konulardada kıyaslamak istersen geldiğinde sana pm atarım yardımcı olmak için.

- - - Eklendi - - -

Boş değil.O mesajları tamamlayacağımı yazdım zaten.şuan müsait değilim..

Ayrıca "" smileyini bana karşı kullanma.

Ben o yorumu (17.sayfa) yaptıktan sonra attığın mesajda özellik belirttin. ve sonrasındaki yorumlarda da vsvs.(18.sayfa) tamamlayacağını söyledin. Kısacası ilk düzgün yorumundan itibaren zaten sana düzgün cevap verdim, hakaret yada benzeri (fanboy) dahil birşey demedim.

pirenuri

Üye
Telefonda ne yapacğına bağlı . Eğer uygulama felan çok istiyorsan oyun alternatifi çok olsun bekliyemem diyorsan android al ama eski arayuzlerden bıkıp Wp bin arayuzunu, kullanışını özelliklerini beğendiysen ve uygulama da şimdilik yeter beklerim diyorsan Wp 8 all

PriZm

Üye
Yorumlarım nasıl anlaşılmış bilmiyorum ama alakası bile yok.Karşımdaki kişi saçmalamadığı sürece mesajlarını dikkate alırım ve cevap veririm.zaten saçmalayanlara cevap bile vermiyorum.

elitetr

Üye
Yorumlarım nasıl anlaşılmış bilmiyorum ama alakası bile yok.Karşımdaki kişi saçmalamadığı sürece mesajlarını dikkate alırım ve cevap veririm.zaten saçmalayanlara cevap bile vermiyorum.

"
Epey güldüm konuyu okurken "
"
Yenilikten kastın ne acaba? kutularmı? live tail mi?"
"Benim için açık kaynak yazılım nefes almamı sağlıyor.Genelleme yapılması saçma."

Bu yorumlarından sonra iş nasıl bir anlaşılma bekliyorsun bilmiyorum. Direkt küçümser bir şekilde yorumlarda bulunmuşsun sebep göstermeden. Sana tarafımdan ters bir cevap gelmemiş yada hakaret edilmemiş. sadece
"boş yorum yapmak fanboyluk göstermek yerine şuraya düzgün cevaplar verin." şeklindeki bir yorumum var oda sadece senin yaptıklarına gelen bir cevap değil 13. sayfadan sonraki android yanlı konuşmalara bakarsan farkedeceğin üzere fanatik ve boş konuşmaların tamamı için verdiğim bir yanıt. ve ondan sonra zaten ciddi ciddi yorumlar yapmaya başlamışsın. Şimdi 13. sayfadan başlıyor yorumlarım. bana nerede saçmaladığımı söylersen sonrasında yaptığın o 3 yorum hakkında bir mantık ilişkisi kurabilirim en son yorumunda söylediğin üzere.

Dipnot: Bu arada konu yine amacından sapıyor, bence şuan ki konuşmalarımız yersiz.

PriZm

Üye

Mesajlar silinecek hatta konu kilitlenecek zaten o yüzden fırsat varken yaz istediğin kadar.

"Epey güldüm konuyu okurken"
Saçmalayanları dikkate almayıp cevap vermediğimi söylemiştim.

"Yenilikten kastın ne acaba? Kutularmı? Live tail mi?"
Bu yorum neden göze battı bilmiyorum ama soruyu sana yöneltiyorum.Wp'da ki yenilikler neler?

"Benim için açık kaynak yazılım nefes almamı sağlıyor.Genelleme yapılması saçma."

Bunda bir sorun yok...

elitetr

Üye

Mesajlar silinecek hatta konu kilitlenecek zaten o yüzden fırsat varken yaz istediğin kadar.

"Epey güldüm konuyu okurken"
Saçmalayanları dikkate almayıp cevap vermediğimi söylemiştim.
Bende orda nerde saçmaladımda öyle bir yorum yaptın manasında sordum zaten!
"Yenilikten kastın ne acaba? Kutularmı? Live tail mi?"
Bu yorum neden göze battı bilmiyorum ama soruyu sana yöneltiyorum.Wp'da ki yenilikler neler?
İnteraktif arayüz, Harici uygulamaları kendi bünyesinde entegre halde bulundurma, Kendi uygulamaları başta olmak üzere sonradan yüklenen uygulamalar ve telefonun işlevleri arasındaki tam senkronizasyon, İnternet taracıyıcı ve wi-fi bağlantı hızları. Kamera için yenilikçi uygulamalar (Sisteme dahil, sonradan yüklenenler değil (sinemagraf, yaratıcı stüdyo, akıllı çekim, blink vs.)), çok daha fazla stabil ve hız, xbox live desteği, skydrive ve skydrive yedekleme, kendi sosyal ağ platformunu yaratabileceğin bölüm, Çocuk odası ve kilidi (belirli uygulama, müzik, oyun, arama vs.. şeklinde gibi kısıtlatabileceğin ve şekillendirebileceğin içerik yönetim ve uygulama sistemi), akıllı klavye (t9 vs tarzı değil yazım stiline bağlı kendini geliştiren ve sonraki cümleni tahmin edebilen bir nevi yapay zekaya sahip klavye yardımcısı), Yerleşik Skype, Yerleşik Navigasyon ve Harita uygulamaları (Nokia Drive, Bilen göz, trafik, ne-nerede, alışveriş, otobüs vs..), Müzik arşivleyebileceğin ve online olarak kendi listeni oluşturabileceğin mix radio, müzik kütüphanesi,
Pc ile tam senkronize tüm microsoft ofis uygulamaları, telefon ve içeriğini uzaktan takip ve kontrol edebilme,kısıtlama, şekillendirme, yetkilendirme, yönlendirme, bulma.
Ayrıca tekrar belirtmek istiyorumki tüm bu uygulamalar birbiri ile senkron çalışmakta. İşin en güzel tarafıda o zaten. Kullanılmadıkça bunu ne kadar tarif etsemde basit kalıyor malesef

Bunda bir sorun yok...

Sorun olan boş bir yorum olması neden, sebep ve amaç taşımayan bir cümle olması. Benim genelleme yaptığım yorumlar işte bu tarz yorumlardı ki yine yorumunda genelleme yapılması saçma denmiş

PriZm

Üye
Tamam kardeşim/abicim sana laf yetiştiremiyeceğim bu tartışma burada bitsin zaten saçmalıklarla dolu.Konuda kapatılsa iyi olacak artık.

tapatalk

Üye
yenilikçi demiyceksiniz abi benim gerçekleri gösteren mesajımıda silmiyceksiniz biraz şartlar adil olsun bari

Türe

Üye
Kutucuk boyutunu değiştirmek kişiselleştirme olmuş , vay anasını.

Tepkiler: kurd-0