Android mi symbian mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Android mi symbian mı ?

• Kullanılan toplam oy
    99
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi

:ehe:ehe

tabiki android kardeş symbian 3 hariç hdoyun yok
oysa tüm androidlerde bir çok hd oyuncar android market sayeseinde 10 000 lerce uygulamaya kolaylıkla erişebilirsin
bak burda bi konum var http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/bugun-cep-telefonu-alsaniz-hangi-isletim-sistemi-513376.html

android açık ara önde burası symbiancılar keşfetmiş :D
ondan çok oy almış bakarsan 76 katılımcıdan 44 ü android demiş
:D

peki android lerde donma kasma gibi problemler oluyomu

Elektr0

Elektr0

Üye
android tabiki üstün...android telefon açacaksan ilk defa kullanacaksan orta seviye bir telefon al..symbian artık eskidi nokıa bile bırakacak zamanında iyidi ama artık iyi degil...telefon teknolojisi çok hızlı ilerliyor ben lise 3 teyken hocamla konuşurduk çift çekirdekli telefonlar çıkacak ilerde diye..şuan piyasada var :aha: yeni teknolojiye yetişmek mümkün deil...sen ilk kullanımım olacak diyorsan direk olarak güçlü fiyat olarak pahalı telefon alma ilk başta makul ve sana androidi ögretecek kullanımı kulay bir telefon al...forumumuzdada araştır.. ben şuan gio kullanıyorum.. android 2.2 sürümü ile geliyor...güzel bir orta seviye akıllı telefonu...ama sana git gio al demiyorum...yardımcı olabildiysem ne mutlu...:oke: iyi forumlar herkese
Not: Genede sen bilirsin maddi durumun iyi ise SGS2 de alabilirsin çok güçlü ve hızlıdır kendileri...:kop::ehe

----------Eklendi @ 03:55:52 ---------- Yazıldı @ 03:53:19 ----------

peki android lerde donma kasma gibi problemler oluyomu

yok bende hiç olmadı ama kullanıma göre degişiyor. örneğin sen 6-7 uygulama birden açarsan telefon hali ile donarda kasarda ... ben mesela gioda en fazla aynı anda 2 uygulama açtım.. kasma ve donma olmadı...

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
Symbian 2 oy farkıyla önde :ehe

India

India

Üye
androit daha iyi

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
16 18 oldu bende symbian diyorum androidin daha çok zamana ihtiyacı var

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
Gelmez gelmez hem android hem symbian kullananlar anlamıştır farkı :)

kırmızı27

kırmızı27

Üye
Arkadaşım Ben şahsen işletim sisteminde Samsungun Badasını kullamıyom androidi de çok duymuştum da inceleme fırsatım olmamıştı sonra bi arkadaşım 550 tl ye androidli bi telefon almöıştı orda baktım ve şunu diyorum yok böyle bi şey yaw manyak badayla zaten kıyaslayamakta bence android süper symbianı da gördüm bence bada bile symbianda güzel aklını karıştırmak istemem ama ben olsam andoid alırdım sadece bi tafsiye.....

spenstirexpert

spenstirexpert

Üye
sonyericson xperia üstüne tanımam

61semih

61semih

Üye
suanda android ustun fakat buradakı anket dahacok kımler hangı ısletım sıstemını kullanıyor anketidir.objektir bir oy verebılmek ıcın hem sanbyan hem android kullanmıs olması gerek oy verecek veya yorum yapacak kısının.benım oyun android e ıkı sıstemıde kullandım:oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kullanan adam memnun demek ki symbian'a vermis.Yoksa forumda memnun degilim diyenlerde var.
Ben körü körüne symbian'a oy vereceklerini sanmıyorum

Türe

Türe

Üye
bende e6 var ve e6da anna yklü şu ana kadar grdğüm tek eksikliği tarayıcının flaş desteği onun dşında gayet hızlı ve görselleri de iyi android deneymm olmadı lakin annayı şddetle tavsiye ederm :oke:

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
Adroid'in yolu açık:) android al bence :D

berk bilgin

berk bilgin

Üye
Tabikide android galaxy s2 nin 1gb ram i multitouch ekranı işi bitiriyor zaten

anılbaran

anılbaran

Üye
tabikide symbian teli istedigim gii modifiye edebiliyorum ;)

Ocean258

Ocean258

Üye
Tartışmasız Android.. adamlar okadar guclendıkı dev telefon markalarının bıle satışlarını dusuruyorlar.. ornegın Nokia..

nonamex

Üye
tabikide symbian teli istedigim gii modifiye edebiliyorum ;)

Android, Symbian'dan kişiselleştirebilirliği daha yüksek bir sistemdir. 3-4 tane ev ekranı uygulamasını aynı anda çalıştırıp tek bir tuşla aralarında gezebilirsiniz.
Android cihazları custom romlar ile overclock edilebilir, Android sürümü yükseltilebilir , Uygulamalar istenildiği gibi eklenip çıkartılabilir, kernel ile CPU'yu daha verimli kullanmasını sağlanabilir.. S^3'te overclock yok, s60v5'i s^3'e yükseltme yok.. Ev ekranı uygulamaları sayısı çok az (SPB Shell dışında yok gibi)

OğuzcanAbi

Üye
:alkis android

outofdark

outofdark

Üye
ikisi de değil "windows 7" :ehe:
Şaka yaptım bence android

Takipçi Satın Al

Üst Alt