android tabiki üstün...android telefon açacaksan ilk defa kullanacaksan orta seviye bir telefon al..symbian artık eskidi nokıa bile bırakacak zamanında iyidi ama artık iyi degil...telefon teknolojisi çok hızlı ilerliyor ben lise 3 teyken hocamla konuşurduk çift çekirdekli telefonlar çıkacak ilerde diye..şuan piyasada var

yeni teknolojiye yetişmek mümkün deil...sen ilk kullanımım olacak diyorsan direk olarak güçlü fiyat olarak pahalı telefon alma ilk başta makul ve sana androidi ögretecek kullanımı kulay bir telefon al...forumumuzdada araştır.. ben şuan gio kullanıyorum.. android 2.2 sürümü ile geliyor...güzel bir orta seviye akıllı telefonu...ama sana git gio al demiyorum...yardımcı olabildiysem ne mutlu...

iyi forumlar herkese
Not: Genede sen bilirsin maddi durumun iyi ise SGS2 de alabilirsin çok güçlü ve hızlıdır kendileri...

----------Eklendi @ 03:55:52 ---------- Yazıldı @ 03:53:19 ----------
peki android lerde donma kasma gibi problemler oluyomu
yok bende hiç olmadı ama kullanıma göre degişiyor. örneğin sen 6-7 uygulama birden açarsan telefon hali ile donarda kasarda ... ben mesela gioda en fazla aynı anda 2 uygulama açtım.. kasma ve donma olmadı...