Android mi symbian mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Android mi symbian mı ?

• Kullanılan toplam oy
    99
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
Hiç biri değil. Forum kavgası bence :oke:

Ne alaka şurda milletin görüşünü alıyoz ama araya senin gibi çatlak sesler her zaman girer önce yaşına uygun hareket etmeyi öğren bi toplum içinde böyle yaparsan kimse seni o toplumda istemez ve hep geri kalırsın

pRime.

pRime.

Üye
Ne alaka şurda milletin görüşünü alıyoz ama araya senin gibi çatlak sesler her zaman girer önce yaşına uygun hareket etmeyi öğren bi toplum içinde böyle yaparsan kimse seni o toplumda istemez ve hep geri kalırsın

Birkaç gün sonra UMARIM bu konu kavgayla dolup taşmaz. Eğer öyle bişey olursa bu laflarını hatırlatırım sana. :oke: Sen bu forumu önce biraz takip et, ne olmuş ne bitmiş gör ondan sonra bana nasihat çek. Yaşım sana çok battı galiba. Sizin gibilerin açtığı konular yüzünden bu forumda huzur kalmadı. Çatlak ses siz oluyorsunuz maalesef. :oke:

eç038

eç038

Üye
Huawei U8800 IDEOS X5′e ait özellikler şöyle:
16 milyon renkli, 480×800 çözünürlüklü, 3.8″ genişliğinde TFT kapasitif ekran
800 MHz Scorpion işlemci
Adreno 205 Grafik işlemci
Android 2.2 işletim sistemi
Adobe Flash desteği
5MP otofokuslu LED Flaşlı kamera
720p kalitesinde 30fps’lik video çekimi
2 veya 4 gb dahili hafıza (microSD ile 32GB’a kadar yükseltilebilir)
Wi-Fi 802.11 b/g/n ve Wi-Fi hotspot
HSDPA 7.2 Mbps
Bluetooth v2.1
1500 mAh Li-Po batarya, maximum 350 saat bekleme 6 saat konuşma süresi
Ürünün Türkiye pazarındaki fiyatı 599TL olacaktır.

müthiş özellikler

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu konular onlarca kere tartışıldı,gereksiz bir konu bence.kişiden kişiye öncelikler değiştiği için herkesin kendi iyisi vardır.saygılar.

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi

Birkaç gün sonra UMARIM bu konu kavgayla dolup taşmaz. Eğer öyle bişey olursa bu laflarını hatırlatırım sana. :oke: Sen bu forumu önce biraz takip et, ne olmuş ne bitmiş gör ondan sonra bana nasihat çek. Yaşım sana çok battı galiba. Sizin gibilerin açtığı konular yüzünden bu forumda huzur kalmadı. Çatlak ses siz oluyorsunuz maalesef. :oke:
Bu mesajı atan kişi herhalde küçüktür dedim ama yaşını grünce şaşırdım bu yaşta böle bi düşünce sen konuma girip millete laf atmadığın sürece hiç bişiy olmaz eski de olan eskide kalır orda bazı kişilerin yaptığı terbiyesizlik için forumda hiç kimse görüşünü veya düşüncesini serbestce aktaramıycak mı konularıma cevap yazmazsan sevinirim :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
tamam arkadaşlar tartışmanın anlamı yok yavaş yavaş ortam geriliyo olaya el koyarlar dikkat edin herkezin düşüncesi kendinedir

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
kingmor tamam sorun yok biz devam edelim senin samsung c3200 ün fiyatı neydi kardeşim güzel mi senin tel :)

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
kingmor tamam sorun yok biz devam edelim senin samsung c3200 ün fiyatı neydi kardeşim güzel mi senin tel :)

aslında bende para biriktirip samsung galaxy fit alacaktım dayanamadım 200 liraya darty den altım 2mp kamera var 8 gb hafıza kartı kendi hafızası 50 mb bluetooht falan bilindik özellikler bana yetiyo mp3 çalıyo 8gb hafıza kamera bluetooht

• Beğen
Tepkiler: 'İbrahim'
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
peki uygulama tema bakımından nasıl tel

pRime.

pRime.

Üye
Bu mesajı atan kişi herhalde küçüktür dedim ama yaşını grünce şaşırdım bu yaşta böle bi düşünce sen konuma girip millete laf atmadığın sürece hiç bişiy olmaz eski de olan eskide kalır orda bazı kişilerin yaptığı terbiyesizlik için forumda hiç kimse görüşünü veya düşüncesini serbestce aktaramıycak mı konularıma cevap yazmazsan sevinirim :oke:

İstediğim yere yazarım dostum bunda özgür olduğumu düşünüyorum. :oke: Kimseye de sataşmadığımı düşünüyorum, kendi görüşümü söyledim sen geldin bana laf attın. Forumda bişey paylaşmışsan bu bütün forumadır. ;) Öyle sen yazarsın, sen yazamazsın yok. :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye

İstediğim yere yazarım dostum bunda özgür olduğumu düşünüyorum. :oke: Kimseye de sataşmadığımı düşünüyorum, kendi görüşümü söyledim sen geldin bana laf attın. Forumda bişey paylaşmışsan bu bütün forumadır. ;) Öyle sen yazarsın, sen yazamazsın yok. :oke:

tamam arkadaşım uzatma sende :hmmm

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi

ben kimseye laf atmadım ama sen ilk mesajla bana attın ama ben böle küçük bi sorunu büyütücek kadar küçük değilim tamam istediğin yere yaz mesajlarımda seni kırıcak bişiy yazdıysam kusura bakma görüşünü saygı çerçevesi içerisinde yazabilirsin :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
peki uygulama tema bakımından nasıl tel

samsung apps var istedigin temayı beleş indiriyon bi yere kadar oyun facebook msn twitter samsung fun clup tan oyun indiriyom bana yetiyo yani kendi temanı yaratabiliyosun fotograflardan iyi telefon

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum ki daha iyi bişiy mi alsam galaxy gibi bi kere alsam bi daha almazsam düşüncesindeyim :)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Adam s^3 ü çıkarmış, yoruma bakın :D durun bakalım android daha dünkü b*k ! Bu kadar yazılımcı daha s2nin v3-v5inden vazgeçemedi, piyasadaki yazılım sayısını kıyaslayın i-phone adını daha çıkmadan kirletti, bakalım 5 ile aklayabilecekmi?

pRime.

pRime.

Üye
ben kimseye laf atmadım ama sen ilk mesajla bana attın ama ben böle küçük bi sorunu büyütücek kadar küçük değilim tamam istediğin yere yaz mesajlarımda seni kırıcak bişiy yazdıysam kusura bakma görüşünü saygı çerçevesi içerisinde yazabilirsin :oke:

Tamam dostum sorun yok ozaman. :) Bu tip konularda çok kavga çıktığı için öyle yazdım ben.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bilmiyorum ki daha iyi bişiy mi alsam galaxy gibi bi kere alsam bi daha almazsam düşüncesindeyim :)

ucuz ama kaliteli istiyosan lg optimus me p350 al veya ille samsung alacam diyosan galaxy mini fit veya ace ace biraz pahalı 700 lira civarı sony ericsson düşünürsen xperia x10 mini hepsinin ortak alanları aynı 5mp kamera android 600 mhz hız ace biraz daha hızlı olabilir kapasitif ekran karar senin

'Şeref'

Emekli Yönetici
Gereksiz yere gerilmeyelim arkadaşlar .. :)

Bana kalırsa daha çok değişik yeni uygulama oyun filan merakın varsa Android ' li tlf al derim ben, Bir model tavsiye edemem android li tlf lar hakkında pek bilgim yo açıkçası, şahsen ben Symbian^3 lü C7 almayı düşünüyorum Nokia dan vazgeçemediğim için karar senin .. :oke:

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi

Tamam dostum sorun yok ozaman. :) Bu tip konularda çok kavga çıktığı için öyle yazdım ben.

anladım:oke:

----------Eklendi @ 21:59:28 ---------- Yazıldı @ 21:58:59 ----------

ucuz ama kaliteli istiyosan lg optimus me p350 al veya ille samsung alacam diyosan galaxy mini fit veya ace ace biraz pahalı 700 lira civarı sony ericsson düşünürsen xperia x10 mini hepsinin ortak alanları aynı 5mp kamera android 600 mhz hız ace biraz daha hızlı olabilir kapasitif ekran karar senin
lg optimus fiyatı ne kadar

----------Eklendi @ 21:59:59 ---------- Yazıldı @ 21:59:28 ----------

Gereksiz yere gerilmeyelim arkadaşlar .. :)

Bana kalırsa daha çok değişik yeni uygulama oyun filan merakın varsa Android ' li tlf al derim ben, Bir model tavsiye edemem android li tlf lar hakkında pek bilgim yo açıkçası, şahsen ben Symbian^3 lü C7 almayı düşünüyorum Nokia dan vazgeçemediğim için karar senin .. :oke:

sende 5800 dan kurtulmaya çalışıyon :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt