Android mi Nokia mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye
Symbian belle alacaksan 808 al veya 701 al ikisinden biri

android alacaksan wonder,s2,ace 2(daha gelmedi) bunları düşün fiyatı uygun olanı al

htc nin sense arayüzü bence kasıyor oyüzden önermiyorum (one x hariç :D )
sony radyasyon kralı söylemeye gerek yok :(

ben açıkça android ios kopyası biraz symbian'a benzeyen bir işletim sistemi diyebilirim ama rami sömürür rami iyi olsun dikkat et ! (en az 512 bence 380 ini falan android kullanıyor yeniden başlatıyorum 320 ye zor düşüyor bazen balına 275 e falan indiği oluyor :) ) (4.0.3)
Ace2 geldi

incitemfm

incitemfm

Üye
androidle nokia belle yi uygulama,oyun önemli olmasada ayıptır ya. androidin en kötü telefonuna gün aşırı rom çıkıyo.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
bütçene göre fiyatlar değişir sen bütçeni belirt Anıl :oke:

- - - Eklendi - - -

Türkiye'ye geldimi canım kardeşim ?:off:
Hepsiburada.com'da da vardı galiba :hmmm

PriZm

PriZm

Üye
bütçene göre fiyatlar değişir sen bütçeni belirt Anıl :oke:

- - - Eklendi - - -

Türkiye'ye geldimi canım kardeşim ?:off:
geldi kardeşim.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

sefaturut

Üye
Nokia belle al 701 kullanıyorum ve gayet memnunum yeni güncellemerde geliyor zaten.

Twüt

Twüt

Üye
Android varken Belle'ye laf düşmez :ok2:

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Hayirlisi gülüm hayirlisi

tatanga_ilker

Üye
nokina N8 kullanıyordum ovi markette işe yarar bişi bulmak sıkıntı. benim uygulama ile işim yok arada bi internete göz atar çıkarım diyorsan nokia sağlam teller üretir nokia al. onun dışında android derim. uygulama istemediğin kadar.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Anil meego al sen boş ver gerisini

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Sonradan oyun oynama isteğin olur hevesin kursağında kalır almışken android yada iosa yönel

franzliszt

franzliszt

Üye
android nokiaya karşı üstünlüğünü basa basa gösterdi bence . eğer gelenekçi bir nokiacı değilseniz andorid almak için birçok nedeniniz var
*market anlamında android hem destek görüyor hem büyüyor
*yüksek hızla çalışabilirsiniz overlock yapabilirsiniz
*ramler daha yüksek
*linux
*farklı çeşit romlar
*google desteği ve ios la kafa kafaya gitmek istemesi, androidin pazar payında sürekli büyük ortak olmak istemesi bir sürü markanın onu tercih etmesi nokia ile arayı hem programsal hemde android modelleri olarak çok önde ara açtı bence

avcitalip

avcitalip

Üye
android nokiaya karşı üstünlüğünü basa basa gösterdi bence . eğer gelenekçi bir nokiacı değilseniz andorid almak için birçok nedeniniz var
*ramler daha yüksek
*linux
*farklı çeşit romlar
*google desteği ve ios la kafa kafaya gitmek istemesi, androidin pazar payında sürekli büyük ortak olmak istemesi bir sürü markanın onu tercih etmesi nokia ile arayı hem programsal hemde android modelleri olarak çok önde ara açtı bence

evet Hakan abi nokia WP ile arayı kapatmaya çalışıyor ama hayırlısı bakalım bir sonraki telefonum ya iPhone yada Nokia Olacak ikisinden biri hayırlısıyla :)

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
*ramler daha yüksek
*linux
*farklı çeşit romlar
Android'teki linux linux vakfından bile destek alamayan bir linux yani android'in linux'unu yiyeyim

• Beğen
Tepkiler: Hex4d0r
Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Telefon olarak cihazımdan memnunum yalnız işletim sistemi olarak Androidden memnun değilim... Ne yalan söyleyeyim Tizen cihazları ve Yeni iPhone'u bekliyorum.(4.7 ye alıştım. 3.5 kullanamam artık :ehe)

Tavsiye olarak N9 olabilir.