Anket Android mi ios mu wp mi

Sponsorlu Bağlantılar

Android mi ios mu wp mi

• Android

Kullanılan: 19 50.0%
  • Ios

Kullanılan: 10 26.3%
  • Wp

Kullanılan: 9 23.7%

• Kullanılan toplam oy
    38

MaxipmaN

Üye
Bi ara wp iostan stabil diye haber cıkmisti, sonra wp bolumune bi goz attım 920leri falan kasıyodu milletin iyi gülmüstüm
Kisillestirilebilir olmasindan dolayı android, hangi ios 26.2 derece diye ustte sıcaklık gosteriyormus

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Wp ney ya yeni materyal launcher mi kutucuklar falan biri apk link ekleyebilir mi hafif bir seye benziyor cok sarj yemez sanirim :D

• Beğen
Tepkiler: snapdroid, B.A.R.O.N ve 0MG90
Invoke

Invoke

Üye
Bi ara wp iostan stabil diye haber cıkmisti, sonra wp bolumune bi goz attım 920leri falan kasıyodu milletin iyi gülmüstüm
Kisillestirilebilir olmasindan dolayı android, hangi ios 26.2 derece diye ustte sıcaklık gosteriyormus

Aynı "android kasar" efsanesi gibi bir de "wp çok stabil ama sadece marketi kötü" efsanesi var.
Hiç abartılacak bir yanı yok ve 1320 ile yaşadığım bir sürü sorun da var gerçi daha bugün o donanımla kasan note 3 kullandığımı da eklemek isterim. Daha doğrusu kastıran touchwiz mi diyim bilemedim. CM11 yüklü xperia rayin menü geçişlerinden daha yavaş menü geçişleri vardı. :eek:

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve El~PisToLeRo

MaxipmaN

Üye
Aynı "android kasar" efsanesi gibi bir de "wp çok stabil ama sadece marketi kötü" efsanesi var.
Hiç abartılacak bir yanı yok ve 1320 ile yaşadığım bir sürü sorun da var gerçi daha bugün o donanımla kasan note 3 kullandığımı da eklemek isterim. Daha doğrusu kastıran touchwiz mi diyim bilemedim. CM11 yüklü xperia rayin menü geçişlerinden daha yavaş menü geçişleri vardı. :eek:
keyfe keder hareket ediyor, bazen can sıkıyor bazen stabil oluyor, tasarrufta gerçi hep

avast

avast

Üye
Telefonda Android tablette IOS bence

andezitt

andezitt

Üye
Zamanında android kullanmış şuan wp kullanıcısı olarak söylüyorum. Android kısa zamanda z3c alıp keyfime bakıcam çok sıkıldım wpden

• Beğen
Tepkiler: snapdroid
avast

avast

Üye
Nexus 5 iphone 5 kullandim simdi g2 kullaniyorum

snapdroid

snapdroid

Üye
    Konu Sahibi
Ha bide mübarek ler aosp ne kadae hızlıdır rom arayisindayimda saf androidli tanıdığım varda ios wp kadar stabil donanım zaten ayfon6 ile eş seviye (4.2)
Nexus 5 iphone 5 kullandim simdi g2 kullaniyorum
Hangisi daha iyi

Açık ara touchwiz zatwn en son yorumlarıma bakarsan yazdım

avast

avast

Üye
Ha bide mübarek ler aosp ne kadae hızlıdır rom arayisindayimda saf androidli tanıdığım varda ios wp kadar stabil donanım zaten ayfon6 ile eş seviye (4.2)

Hangisi daha iyi

Hocam nexus cok stabil ama bana sarji yetmedi iphone 5 inde batarya cok cabuk bitiyor stabil kaliteli ama ekran ve batarya cok kotu g2 dede sarj cok iyi simdilik islemci falan nexusla ayni zaten simdilik bi sorun yok orjinal rom ilerde aosp yuklersem sarj dahada artacaktir eminim

Hangisi daha iyi

Hocam nexus cok stabil ama bana sarji yetmedi iphone 5 inde batarya cok cabuk bitiyor stabil kaliteli ama ekran ve batarya cok kotu g2 dede sarj cok iyi simdilik islemci falan nexusla ayni zaten simdilik bi sorun yok orjinal rom ilerde aosp yuklersem sarj dahada artacaktir eminim

Dark-Evil

Dark-Evil

Üye
Android:
-açık kaynak
- istediğin gibi özelleştirilebilir
- nexus cihazlar ve bazı cihazlar çok hızlı
- destek olmasa bile güncellenebilir (cihazdan cihaza değişebilir . custom ROM yoksa yapamassın)
- dışarıdan apk yüklenebilir ( artı olarak saymıyorum , korsan iyi birşey değil çünkü , güzel tarafı satın almadan uygulamayı deneyebilirsin..

İos:
- güvenlik mevcut.
- çoğu oyun markete önce geliyor.
- biraz daha hızlı ( gerçi testlerde arayüzsüz nexus cihazlardaki 5.0 , ios 8 den daha hızlı çıktı.)
- daha kolay kullanım.
- güncelleme ( nexus ve google play edition cihazlar harici)

Windows Phone hakkında pek bir bilgim olmadığı için yorum yapamıcam :)

Üst Alt