Anket Android mi ios mu wp mi

Sponsorlu Bağlantılar

Android mi ios mu wp mi

• Android

Kullanılan: 19 50.0%
  • Ios

Kullanılan: 10 26.3%
  • Wp

Kullanılan: 9 23.7%

• Kullanılan toplam oy
    38
0MG90

0MG90

Üye
Çoğu kişinin Android kullandığından olabilir mi ? Ayrıca çoğu kişi Android kullanıyor diye bu Android'in en iyi olduğunu anlamına gelmez. Sırf Android kullanan telefon firmalarının sadece ismini saysak Apple'ın çıkardığı telefon sayısından fazla çıkar. Yani hiçbir zaman "En iyisi budur" diyebileceğimiz , kusursuz bir sistem yoktur. Işinin beklentilerine en uygun hangisiyse en iyisi odur. Tabi bunlar da görecelidir.
Aynen

Bülent872

Bülent872

Üye
Ucuz rahat kolay olduğu için Android, Wp de bi yere kadar fakat İos son tercihim olurdu.

The Pancar

The Pancar

Üye
Çoğu kişinin Android kullandığından olabilir mi ? Ayrıca çoğu kişi Android kullanıyor diye bu Android'in en iyi olduğu anlamına gelmez. Sırf Android kullanan telefon firmalarının sadece ismini saysak , Apple'ın çıkardığı telefon sayısından fazla çıkar. Yani hiçbir zaman "En iyisi budur" diyebileceğimiz , kusursuz bir sistem yoktur. Kişinin beklentilerine en uygun hangisiyse en iyisi odur. Tabi bunlar da görecelidir.
neden çoğu kişi android kullanıyor ? Yada neden çoğu marka android kullanıyor

Bülent872

Bülent872

Üye
Ucuz, ve basit bunlar yeterli.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
neden çoğu kişi android kullanıyor ? Yada neden çoğu marka android kullanıyor
Açık kod kaynaklı olmasından , sahibinin Google olmasından , her bütçeye uygun cihaz üretmesinden , geliştirilmeye daha müsait olmasından vs...

• Beğen
Tepkiler: snapdroid ve Bülent872
Bülent872

Bülent872

Üye
O kadar basit değil aslında bu kavram alışmak ile ilgili ama bizim halkta ilk bakışta kolaylık isteyecek bir şey olması isteniyor Wp ilk bakışta Çözülebilir birşey değil az karışık em büyük eksisi bu zaten

byAndroid

byAndroid

Üye
Bana göre de en kolay wp geliyor ana sayfaya ekle sık kullandiklarini diğerleride sağ tarafta zaten siralanmislar. Biraz ayarlar kısmı karışık gelebilir

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve Bülent872
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Android telefonlar daha pahali gunumuzde. Ama ben tercihimi jailbreakli ios rootlu androidden yana kullaniyorum. Wp hic kullanmadim yorum yapamicam :)

Bülent872

Bülent872

Üye
Ben telefon fiyatı manasında söylemedim işletim sisteminin içindeki ucuzluktan bahsettim.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kesinlikle Android her yönden açıklamaya gerek bile duymuyorum çünkü sen konuya mesaj dahi atmamişsın.

• Beğen
Tepkiler: snapdroid

by-pegasus

Üye
Android kullaniyorum seviyorum
Ama wp ye kayacak gibiyim hosuma gidiyor

silivriserdar

silivriserdar

Üye
iOS android wp ve diğerleri hepsini denedim çoğunda da yazılım vesaire rom root jeal break gibi konularda iyiyimdir. Ama ben iOS tercih ediyorum kısıtlama olayına gelirsek kısaca özetleyeceğim kısıtlama falan yok sadece telefona jeal break yaparak herşeyi özgürce bir iPhone kullanabilirsin.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Zevk renk beyler. Boşa sayısız boyle konu açılıyor. Sen diyorsun ki, mavi mi kırmızı mı mor mu daha güzel. Bu sorunun cevabı olabilir mi? Hayır. Özgür olmak istiyorsan androit, hava atmak ve tonlarca oyun yüklemek istiyorsan ios, stabilite ve ömür ve kamera diyorsan wp. Ben wp yi seçiyorum ama devlet meselesine döndü arkadaş şu konular. Boşa kafa yoruluyor benden söylemesi.

Hodor

Üye
tabikide wp lumiyadaki akıcılık hangi androyid de varr

snapdroid

snapdroid

Üye
    Konu Sahibi

:kop2: :kop2:
[QUOTE kayma sakın bizim arkadaş kaydı android daha iyi diyor ama pismanda deil pegasus, post: 7595594, member: 2419996"]Android kullaniyorum seviyorum
Ama wp ye kayacak gibiyim hosuma gidiyor[/QUOTE]
Kayma sakin

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Herkes farklı bir görüş istiyor fakat istedigi cevabı alamıyor. cevap belli aslında herkes nokia istiyor ama yazamıyor :D

snapdroid

snapdroid

Üye
    Konu Sahibi
Şimdiki nokia kalitesi yok oldu gitti olsada android ve nokia birleşip kullansak

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
iOS android wp ve diğerleri hepsini denedim çoğunda da yazılım vesaire rom root jeal break gibi konularda iyiyimdir. Ama ben iOS tercih ediyorum kısıtlama olayına gelirsek kısaca özetleyeceğim kısıtlama falan yok sadece telefona jeal break yaparak herşeyi özgürce bir iPhone kullanabilirsin.
ne yani hafıza kartıngirişinin olmaması yada dosya paylaşımındaki promlemleri jailbreak yaparak çözebiliyor musun .

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Uygulama delisi olduğum için mağazadan kaldırılsa bile uygulama yüklediğim için android yoksa kesinlikle ios ya da wp alırdım
Uygulama delisi olduğum için mağazadan kaldırılsa bile uygulama yüklediğim için android yoksa kesinlikle ios ya da wp alırdım
Not: Oy kullanmadım :D

Üst Alt