Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
htc ile facebook un vasatı aşamayan ortak telefonu. Tasarım yoksunu tuşlar iğrenç duruyor. Yaptığın gözü kapalılıktan başka bişey değil kardeşim.
Isabel
Üye
Xperia Pro öneririm dostum
futbol123
Üye
galaxy pro olabilir fiyatıda uygun 400tl civarında
sabaru
Üye
Konu Sahibi
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ama hala karar veremedim bugün telefoncuya sorduğum da ikiside akıllı telefon bunların dedi. yarın ikisinide ne kadar kullansan 1 veya 1.5 gün şarj gidecek dedi. sadece senin karın uygulama olacak diyor. s2 önerdi bana ama dokunmatik olduğu için çok sık mesajlaşmaya dayanamıcak olduğunu düşünüyorum açıkcası
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ama hala karar veremedim bugün telefoncuya sorduğum da ikiside akıllı telefon bunların dedi. yarın ikisinide ne kadar kullansan 1 veya 1.5 gün şarj gidecek dedi. sadece senin karın uygulama olacak diyor. s2 önerdi bana ama dokunmatik olduğu için çok sık mesajlaşmaya dayanamıcak olduğunu düşünüyorum açıkcası