Android mi ? Blackberry mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lumisland

Lumisland

Üye
sen hiç chacha yı duymadın galiba

htc ile facebook un vasatı aşamayan ortak telefonu. Tasarım yoksunu tuşlar iğrenç duruyor. Yaptığın gözü kapalılıktan başka bişey değil kardeşim.

Isabel

Üye
Xperia Pro öneririm dostum ;)

futbol123

futbol123

Üye
galaxy pro olabilir fiyatıda uygun 400tl civarında

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ama hala karar veremedim :D bugün telefoncuya sorduğum da ikiside akıllı telefon bunların dedi. yarın ikisinide ne kadar kullansan 1 veya 1.5 gün şarj gidecek dedi. sadece senin karın uygulama olacak diyor. s2 önerdi bana ama dokunmatik olduğu için çok sık mesajlaşmaya dayanamıcak olduğunu düşünüyorum açıkcası

bountykiller

bountykiller

Üye
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ama hala karar veremedim :D bugün telefoncuya sorduğum da ikiside akıllı telefon bunların dedi. yarın ikisinide ne kadar kullansan 1 veya 1.5 gün şarj gidecek dedi. sadece senin karın uygulama olacak diyor. s2 önerdi bana ama dokunmatik olduğu için çok sık mesajlaşmaya dayanamıcak olduğunu düşünüyorum açıkcası

1. Doğru düşünmşsün.
2. Ekran boyutlarına baksan şarj süresinin aynı olmadığını anlarsn zatn.

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
1. Doğru düşünmşsün.
2. Ekran boyutlarına baksan şarj süresinin aynı olmadığını anlarsn zatn.
peki galaxy s2 sık sık mesajlaşmaya dayanır mı ? eski samsung corbyler gibi temazsızlık yaratır mı çok sinir bozucu bir şey malum

cyber

cyber

Üye
peki galaxy s2 sık sık mesajlaşmaya dayanır mı ? eski samsung corbyler gibi temazsızlık yaratır mı çok sinir bozucu bir şey malum

s2 hiçbişey olmaz kafan rahat olsun isteğin kadar mesajlaş

KayraBey

KayraBey

Üye
amaç mesaj ise bataryası daha uzun giden bir cihaz almalısın

15097

15097

Üye
htc chacha

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
eğer s2 alırsam çift batarya kullanıcam :) ekranı dayanır diyorsanız s2 alacam yok dayanmaz falan derseniz blackberry yönelmek zorunda kalacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt