Android mi ? Blackberry mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
Android mi ? Blackberry mi ?
aynen başlıktaki gibi ? kullanım amacı mesajlaşmak ve facebook için olacak. malum dokunmatik ise sağlam olması lazım. blackberry zaten sağlam tercihleriniz nelerdir ? telefon önerisinde de bulunabilirsiniz ama sık sık mesajlaşmak ve facebook amaçlı olacak şekilde. teşekkürler iyi günler

doctorrr

doctorrr

Üye
blackberry torch 9800 olabilir aslında :hmmm

cyber

cyber

Üye
android

furcin

furcin

Üye
apple la androidi kıyaslıyolar android diyolar blackberry le kıyaslarsak da android tabikide :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
amaç mesaj ve facebook ise android almaya gerek yok. Curve 8520 yeter artar bile :oke:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
android

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ayrıca; sık sık mesajlaşmak demek uzun pil ömrü demek ki, bu Android'de pek mümkün değil. 1 hafta kadar BB kullanma şansım oldu, pil gerçekten çok daha başarılı.

doctorrr

doctorrr

Üye
Bu nası düz mantıktır? Nasıl android düşmanlığıdır.Chacha yada xperia pro öneririm
o da olabilir kardişim fikrimi söyledim sadece ben nokia e6 da olabilir al buyur :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

öyle düşünürsek t20'de yeter.

T20 ile Android kullanmak kötü bir durum. Çoğu zevkten mahrumsun. Ama o fiyattaki Blackberry ile Blackberry OS'un yapacağı hemen hemen her şeyi yapabilirsin.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

T20 ile Android kullanmak kötü bir durum. Çoğu zevkten mahrumsun. Ama o fiyattaki Blackberry ile Blackberry OS'un yapacağı hemen hemen her şeyi yapabilirsin.

hayır ben bb almasın demiyorum ama bb alırsa pişman olur bence. arkadaşta 9800 var o bile sıkıldı.

aleranol

aleranol

Üye
arkadaşın amacı belli face ve mesaj. Adam demiyoki işte çift çekirdek hd oyun. Amacı belli tabiikide blackberry.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Şamar Oğlanı

Şamar Oğlanı

Üye
Bb 9900 derim ben

Lumisland

Lumisland

Üye
yahu adam face twitter ve mesaj diyor siz hala android diyorsunuz? Bir kere şarj olarak bb daha iyi face ve twitter uygulamaları da güzel bb messenger var tam arkadaşın cihazı. İnsanlara kendi telefonunuzdan aldırmaya değil onların ihtiyacını karşılayacak telefon aldırmaya çalışın. Forumun amacı bu!

• Beğen
bountykiller

bountykiller

Üye
yahu adam face twitter ve mesaj diyor siz hala android diyorsunuz? Bir kere şarj olarak bb daha iyi face ve twitter uygulamaları da güzel bb messenger var tam arkadaşın cihazı. İnsanlara kendi telefonunuzdan aldırmaya değil onların ihtiyacını karşılayacak telefon aldırmaya çalışın. Forumun amacı bu!

düz mantıkta olmayan birini görmek çok etkileyici . Teşekkürler.

Bencede bb işini görür.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
blackberry tam sosyal ag telefonu al bi curve sabahlara kadar mesajlas :oke:

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

hayır ben bb almasın demiyorum ama bb alırsa pişman olur bence. arkadaşta 9800 var o bile sıkıldı.

cevap:

arkadaşın amacı belli face ve mesaj. Adam demiyoki işte çift çekirdek hd oyun. Amacı belli tabiikide blackberry.

amacına göre telefon almazsa sıkılır tabi :oke:

- - - Eklendi - - -

:alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt