Telefon Tavsiyesi Android Mi Alsam Windows Mu Alsam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S.c.k.N

Üye
Niye millete sataşıyorsun ? Fanatiklik hareketleri böyle başka kişilere saldırmaktır. Sen telefonu övebilirsin iyi yanlarını belirtirsin buna laf yok doğrudur yanlıştır onu okuyanlar değerlendirir zatende başkalarına saldırmak nedir ? WP kullanıcıları sistemin stabil olduğunu söylüyorsa yalan mı söylüyorlar bu ergenlik mi oldu ? O zaman sende "bizim sistem kasıyo ama özgürüz ki biz" diyerek ergen mi oluyorsun ? Daha önceki mesajda da söyledim hiç bir platform kusursuz değil önemli olan kullanıcının istekleri doğrultusunda doğru sistemi tercih etmesidir.

Tepkiler: enterneoll
burada telefon tartışıyoruz boşuna birbirinizi kırmayın sadece bir telefon boşverin en iyisi gidip deneyip kendine göre almak ama ben kendi filkirlerimi yazıyorum herkeste öyle yapmalı alıcak kişide kendine en uygun özellikli olan sistemi seçer olur biter

Hangi arayüz hoşuna gidiyorsa onu al. Wp alırsan kasma donma yaşamayacaksın, android alırsan sıkıldığın zaman sistemi istediğin gibi değiştirebileceksin. wp öneririm ama karar senin tabiki

Tepkiler: andezitt

Reşwan

Emekli Yönetici
Bu kadar tavsiye yeterlidir sanırım.
Keyifli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...