Android Market Sorunu Download Yapamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HardRhymeRBJK

HardRhymeRBJK

Üye
    Konu Sahibi
Android Market Sorunu Download Yapamıyorum
Telefonumdan herhangi bi sorun olmadan Wi-fi üzerinden ve 3g üzerinden internete girebiliyorum. Daha önceleri android markette download sorunu hiç yaşamadım. Şimdi ise wi-fi üzerinden bağlandığımda marketten ne güncelleme yapabiliyorum ne de yeni uygulama ya da oyun indirebiliyorum. Ama 3g üzerinden bağlandığımda sorunsuz olarak indirebiliyorum. Ayrıca wifi ile bağlanıp SlideME marketten uygulama indirmeyi denedim sorunsuz olarak indirdi.. Neden böyle oldu, ne yapmam gerekir arkadaşlar?

HardRhymeRBJK

HardRhymeRBJK

Üye
    Konu Sahibi
Yok bu yardımcı olabilecek biri arkadaşlar ?

prg130t

Üye
Telefonumdan herhangi bi sorun olmadan Wi-fi üzerinden ve 3g üzerinden internete girebiliyorum. Daha önceleri android markette download sorunu hiç yaşamadım. Şimdi ise wi-fi üzerinden bağlandığımda marketten ne güncelleme yapabiliyorum ne de yeni uygulama ya da oyun indirebiliyorum. Ama 3g üzerinden bağlandığımda sorunsuz olarak indirebiliyorum. Ayrıca wifi ile bağlanıp SlideME marketten uygulama indirmeyi denedim sorunsuz olarak indirdi.. Neden böyle oldu, ne yapmam gerekir arkadaşlar?

aynı sorun bendede var.
Anlamdıgım birşey var evdeki modemde bunu yapıyor başka modemlerde denedim sıkıntı yok

RizeOnline

Üye
Bazen kullandığınız wifi ağından dolayı bir sorun olabiliyor ve sorun tam olarak neden kaynaklanıyor çözemedim. Ben direkt fabrika ayarlarına aldığımda düzeliyordu sorun. Sen ise içinde verilerin ve kurduğun uygulamalar yüzünden bu seçeneği düşünmüyorsan eğer daha önceden eşleştirdiğin wifi bağlantısını kaldır ve bağlandığın modem hiç kapatılmıyorsa onuda kapat aç ondan sonra telefonu yeniden başlat ve tekrar wifi aratıp o şekilde bağlanmayı bir dene.

Slash_batu

Üye
aynı sorun var cevap yok mu hala

RizeOnline

Üye
Arkadaşım neler yaptın sorunun düzelmesi için ? Cihazı fabrika ayarlarına döndürdünmü hiç ?

goktug9

Üye
bnde de aynı sorun var bı kere format attım tele ama bunun ıcın deıldı formattan sonra ındırıodu format atalı cok uzun bı zaman olmadı ama yıne ındırmemeye basladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt