fraps34
Üye
Android L vs WP 8.1
Evet arkadaşlar bu savaşı sizce kim alır. Bana göre android zaten oldukça gelişmişti şimdi ise dahada gelişmiş oldu. Yalnız google ın kişisel bilgilerimizi saklayıp bunu pazarlaması beni rahatsız ediyor. Konum bilgileri rehber bilgileri ajanda bilgileri gelen giden e mailleri hep google kendi çıkarları için kullanıyor. Gizli saklı hiçbirşeyimiz kalmıyor. Sonuçta adamlar bedava hizmeti sevap olsun diye vermiyorlar : )
Ama apple ve ms hem donanımdan hemde yazılımdan para kazandıkları için bizim kişisel bilgilerimiz onlar için birşey anlam ifade etmiyor. Yani apple veya ms ürünü kullanıyorsanız güvendesiniz.
Neyse konuya gelecek olursak işletim sistemi olarak android L mi yoksa Wp 8.1 mi bu savaşı kazanır..
Ama apple ve ms hem donanımdan hemde yazılımdan para kazandıkları için bizim kişisel bilgilerimiz onlar için birşey anlam ifade etmiyor. Yani apple veya ms ürünü kullanıyorsanız güvendesiniz.
Neyse konuya gelecek olursak işletim sistemi olarak android L mi yoksa Wp 8.1 mi bu savaşı kazanır..