Android kullanıcılarına müjde!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Android kullanıcılarına müjde!
[h=2]Android güncelleştirmeleri için alternatif çözümler geliyor.[/h]
Eğer bir Android kullanıcısıysanız Android güncelleştirmeleri için yaşanılan problemlere çözümler geliyor. Android işletim sitemi üreticileri için güncelleştirme için yeni yöntemler geliştirilmeye çalışıyor.

Android çalışanlarının son girişiminden Android kullanıcıları memnun olacak. Android açık kaynak kodu projesi (AOSP) Jean-Baptiste Queru'in açıklamalarına göre yepyeni biri işletim sistemi çalışmasıyla geleceklerini belirtiyor.

Örneğin Jelly Bean güncelleştirmesi Sony Xperia S için Google tarafından yayınlanacak böylece Sony kullanıcıları güncelleştirmeyi indirebilecek. Güncelleştirmeler için henüz kesin bir çözüm sayılmaz fakat iyi bir adım olduğunu söyleyebiliriz.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
iyimiş :good:

PriZm

PriZm

Üye
o zaman Galaxy S i direkt OTA ile JB güncellerim:ehe:

avcitalip

avcitalip

Üye
her telefona mı google hazırlayacak ? anlamadım,konu için teşekkür ederim ayrıca ve konu yeri yanlış sanırım konuyu şikayet ederek konuyu android genel & destek bölümüne taşıttırabilirsin :oke:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Bende Istiyorum JB çok mu şey istiyorum sony, google ha?

• Beğen
Tepkiler: Xelord
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bence güncelleme konusundaki en akıllı sistem MSninki.Güncellemeyi üreticilere bırakıp sistemi kötü göstereceğine güncellemeyi babalar gibi kendin vereceksin.Tabi Android gibi zibil çeşit işlemci ve marka bulunan bir sistemde bu zor.Fakat bu tarz şeyler bile çok iyi.Google bir ara Nokia gibi rahata alışmıştı fakat şu sıralar çok iyi çalışıyorlar valla helal olsun :good:

avcitalip

avcitalip

Üye
Bence güncelleme konusundaki en akıllı sistem MSninki.Güncellemeyi üreticilere bırakıp sistemi kötü göstereceğine güncellemeyi babalar gibi kendin vereceksin.Tabi Android gibi zibil çeşit işlemci ve marka bulunan bir sistemde bu zor.Fakat bu tarz şeyler bile çok iyi.Google bir ara Nokia gibi rahata alışmıştı fakat şu sıralar çok iyi çalışıyorlar valla helal olsun :good:
android'de ilerleme var ya :ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bu nokiadaki navifirm gibi birşey mi :allalla:

avcitalip

avcitalip

Üye
bu nokiadaki navifirm gibi birşey mi :allalla:

hayır o bilgisayardan rom bulup atma bu başka birşey ama ne olduğunu bende tam anlamadım kafam karıştı :allalla: sanırım artık google her telefonun romunu kendisi yapacak açıkçası bende pek birşey anlamadım yani :)

TheMadness

TheMadness

Üye

hayır o bilgisayardan rom bulup atma bu başka birşey ama ne olduğunu bende tam anlamadım kafam karıştı :allalla: sanırım artık google her telefonun romunu kendisi yapacak açıkçası bende pek birşey anlamadım yani :)

Her android telefona AOSP romu çıkacakmış.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

one ya işte onu anlamadık :ehe Türkçe'si ne AOSP nin ? What is This ?
Olum hani Custom romlar var ya bu AOSP'de çıkarıyor azcık XDA'ya gir Talip :ehe İngilizcen iyise süper bir yer :ehe Mesela AOSP nin yanında AOKP de var çeşit yani :10numara:

doctorrr

doctorrr

Üye

Olum hani Custom romlar var ya bu AOSP'de çıkarıyor azcık XDA'ya gir Talip :ehe İngilizcen iyise süper bir yer :ehe Mesela AOSP nin yanında AOKP de var çeşit yani :10numara:
adam 3 ayda prof oldu :pro2: şimdi bu lafın üzerine aşağıda bi' ''tabiiiii :sirit: '' de kardişim :op:

PriZm

PriZm

Üye
Bilmeyenlere, Aosp=Android Open Source Project (Android Açık Kaynak Projesi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt