Tavsiye Android Kitkat 512 Ram ?

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Android Kitkat 512 Ram ?
Selamin aleykum benim telefon mini2 512 ram 1 ghz overclocklu islemci adreno 200 gpu su var bu telefon dedikleri gibi kitkatta daha hizli calisirmi ? samsung zaten vermezde :D google yalancimi yoksa kasma yaparmi ?

• Beğen
Tepkiler: 212celal

Invoke

Invoke

Üye
Daha iyi performans verir, diğerlerine göre ama sonuçta custom rom kuracaksın bunun için, onun da düzgün hazırlanmış olması gerek ki performans alabilesin.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Anliyorum yabi gb ye gore jelly bean a gore iyimidir bu donanim daha az kullanacak demis google o yuzden merak ettim

Invoke

Invoke

Üye
Anliyorum yabi gb ye gore jelly bean a gore iyimidir bu donanim daha az kullanacak demis google o yuzden merak ettim

İyidir tabiki; ama stock gelmeyeceğinden artık size ne derece hazırlarsa geliştiriciler.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Anliyorum samsung ici sammobilede fame e mini2 ye a falan gelecegi yaziyodu uzun bi listede testler baslamis falan diyoduda samsung bu vermez umarim ram kullanimi gercelten azdir

Invoke

Invoke

Üye
Anliyorum samsung ici sammobilede fame e mini2 ye a falan gelecegi yaziyodu uzun bi listede testler baslamis falan diyoduda samsung bu vermez umarim ram kullanimi gercelten azdir

Büyük derecede fark yok 4.3ten bunu bir bil fazla ümitlenme :D
Bir de o samsungun düşük cihazlara kitkat vereceğini iddia eden bir liste vardı, onu diyorsan %100 hayal ürünüdür. :D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Chip ve sammobiledeymis :D 4.3 denemedim cm10.1 kullaniyordum4.2.2 ondan iyimidir

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Ben 2.3.6 ve 4.2.2 kullandim 4.4 onlardan daha stabil olurmu :D

Invoke

Invoke

Üye
Ben 2.3.6 ve 4.2.2 kullandim 4.4 onlardan daha stabil olurmu :D

Hacı işte dediğim şey, stock 4.4 olsa tabiki stabil olur; ama google ya da samsung vermiyor sana 4.4'ü. Geliştiriciye bağlı, verilen emeğe bağlı, düzgün portlanırsa olur tabi ama büyük bir fark bekleme. Pek bir şey değişmez. :D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Nasip kismet :D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Agystosta 5s alcam allahin izniyle

-Emre

-Emre

Üye
Benim gözüm gmdye gidiyor hep :D neyse, şöyle bir yanlış anlama var. Android sürümü yükseldikçe düşük donanımlı cihazlarda daha çok kasar. Yanlış. Android sürümü yükseldikçe stabillik ve donanım çerçevesi artar bu yüzden daha hızlı çalışır. Ancak lanetolasi samsung bize fakir gözüyle baktığı için güncelleme bile vermiyor. Forumda olmasak ne saydiririm suan ama, boşver. Eger custom rom geliştiricisi sağlamsa orjinalden çok daha iyi performans verir .

Üst Alt