android kamera ayarlarini duzenleme

Sponsorlu Bağlantılar

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
evet iste ben kamera acisindan cok boslukta kaldim ya g2 de dandik cikti simdi ne k zoom bulabiliyorum nede bundan 1020 yi bir dusuneyim sence 1020 808 ile nasil bir fark vardir kamerada sanki 808 daha iyi gibi

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
evet iste ben kamera acisindan cok boslukta kaldim ya g2 de dandik cikti simdi ne k zoom bulabiliyorum nede bundan 1020 yi bir dusuneyim sence 1020 808 ile nasil bir fark vardir kamerada sanki 808 daha iyi gibi
808 Dünyada En İyi Çeken Telefon Diyebilirim Şimdiye Kadarda Gerek İntertte Gördüğüm Karşilaştırmada GerekBenim Karşilaştırmalarımda 808i Geçen Görmedim.1020 Video Konusunda Güzel Ama Uzun Pozlamada 4Sn Gibi Bir Süresi Var Ama Ben 808 İle 2 Sn Pozluyorum Hani 808deki Araba Lambalarını Filan Çok Güzel Süzüyor 1020de Düz Çizgi Gibi Oluyor Temel Olarak 1020nin Sensörü 808inkinden Küçük Resimde 808 Videoda vede Diğer Kamera Uygulamalarında Gerek HDR Gibi Tonlamalarda Gerek Diğer Şeylerde 1020 Daha Üstün Tabiyki Onun Haricinde Flaşları Filan Zaten Xneon Flaş Bide 1020 De Optik Sabitleme Var Oda Mükemmel Tüm Lumia Serilerinde Genel Olarak Güzel Birşey O Tarz Şeylerde Var
Bu 1520nin Sensörü Dikkatli Bakarsan Optik Sabitlemesinin Nasıl Çaliştiğini Anlarsın
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
evet biliyorum g2 dede varda ois bir halta yaramiyor tani nokiada harika sonuclar verir benim napip edip 808 bulmam lazim hatta simdi gidecem telefoncular acik olsa

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
evet biliyorum g2 dede varda ois bir halta yaramiyor tani nokiada harika sonuclar verir benim napip edip 808 bulmam lazim hatta simdi gidecem telefoncular acik olsa
İnternet Üzerinden Takip Et Belki Bulursun Dediğim Gibi 808i Alırsan Sadece Kamera İçin Almanı Öneririm Birde Tripod Aldınmı Tatmin Eder Diye Düşünüyorum En Azından Bir Telefon İle Yapabileceklerinin Sınırını 808 İle Görebilirsin Diye Düşünüyorum Bu Cihazdan Ötesi Yok Çünkü.
Bunlar Video Performansı Genelde İyi Olmasada Bazen İyi İş Çıkarıyor
720p Max Zoom
360p

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
cidden kafama yatti telefon benim icin kamera onemli alo desin yeter bu telefon beni bayagi tatmin eder gibime geliyor ayrica sanada gercekten cok tesekkur ederim usenmeyip bu saatte bana bu kadar yardimci oldugun icin dedigin gibi telefonculara sorarim insallah bulurum IYI GECELER ARADA RAHATSIZ EDERIM takildigim konularda sorun olmazsa

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
cidden kafama yatti telefon benim icin kamera onemli alo desin yeter bu telefon beni bayagi tatmin eder gibime geliyor ayrica sanada gercekten cok tesekkur ederim usenmeyip bu saatte bana bu kadar yardimci oldugun icin dedigin gibi telefonculara sorarim insallah bulurum IYI GECELER ARADA RAHATSIZ EDERIM takildigim konularda sorun olmazsa
Benim Bilgim Bana Zor Yetiyor Varsa Yardımcı Olabileceğim Birşey Yardım Etmeye Çalişirim Gerisi Sana Kalmiş :) Hayırlı Geceler Selametle

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah hayirli geceler☺

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

Üst Alt