ANDROiD iŞLETiM SiSTEMLi TELEFONLAR iÇiN KURANI KERiM PRO

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozakin70

ozakin70

Üye
Yav ne uzatiyosunuz adam ister telden okur ister kitaptan isterse taşa kazitir ordan okur tartışmaya gerek yok ki ona kalırsa play de bir sürü saçma sapan uygulama var el feneri olsun yok şaka programı olsun
kurani kerim gibi namaz vakitleri gibi uygulamalar hiç yoktansa bir ise yarıyor hizmet ediyor insanlığa uzatmak istemiyorum bu konuda uzatilmamali uzarsa kilit yada çöp konu

ozakin70

ozakin70

Üye
Zevkler ve renkler tartışılmaz buda .benim nacizane düşüncem

acanim2

acanim2

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar herkesin görüşüne saygı duymak lazım ...
Ne demiş şairimiz BAK ŞU GÜZEL ÇEŞMEYE SU ÎÇECEK TASI YOK, KIRMA ŞU GARÎBÎN KALBÎNÎ YAPACAK USTASI YOK.

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
erhank98

erhank98

Üye
okuduğunda ne mi anlayacağım ? eğer oluduğunu anlamıyorsan bu senin sorunun kendi adına konuş bence. ben ilahiyat okuyorum ve çok şükür okuduğumu anlıyorum. benim gibi birçok kişi var öyle. ne anlayacak sin deyip kestirmemek gerek. hatim de indirmeyecegim. kuran sadece hatim indirmek için mi var ? örneğin içimden kuran okuma isteğim geldi bende herhangi bir cüzü açıp okudum. olamaz mi böyle bir ihtiyaç ? lütfen daha duyarlı olalım. ezan vakti gereksiz diyorsun. benim tel de olmazsa olmazlar dan dir ezan vakti. kullandın mi Bu tür program lar i bilmem ama ezan vakti programları sadece ezan vakitlerini göstermiyor. içinde kible gösterici, ilmihal bilgileri ve kutubu sitteyi de barındırıyor.

kalk kırmaktan Allah a sığınırim.

- - - Eklendi - - -

ben okur veya okumaz demiyorum. kısa süreler de bir yere kadar. müslüman tüm süreler den sorumlu sadece kısalar dan değil. hafız değiliz ki tüm süreler i elimiz i açtığımızda okuyabilelim

kurani her zaman yanında bulundurma li lafına şiddetle katılıyorum. ama insanlık hali. her yere kuran götürülemez.
ben orda okuduğunu anlama derken onu kastedmedim dostum.
neyse tamam bu konuya dahada mesaj atmam zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt