ANDROiD iŞLETiM SiSTEMLi TELEFONLAR iÇiN KURANI KERiM PRO

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
acanim2

acanim2

Üye
    Konu Sahibi
ANDROiD iŞLETiM SiSTEMLi TELEFONLAR iÇiN KURANI KERiM PRO
KURANI KERIM programı apk dosyasını yükleyip sonrada data ses dosyalarını Klasör halinden SD karta kopyalayıp çalıştırın.
Program olduğundan internet ve güncellemeye gerek yoktur

iQuran apk link;

Türkçe Ses Dosyası Abdul Basit link;

Ali58_58

Ali58_58

Üye
keşke link verseydin ama yinede Allah razı olsun

messevim

messevim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: avcitalip, gonuldostu82, KuzuKokoreç ve 1 kişi daha

Samet.25

avcunu ac dua et diyen arkadas ne alaka Quran ı ındır bı kulllan Mekkedekı hoca ezan okuyo yanı basında her turlu dua Kur'an yanı basında daha ne istiyon

erhank98

erhank98

Üye
avucunu açtığında k.kerim okumuş mu oluyorsun ?

gerek yokmuş. şu mantığa bir bakın hele
sen bikere bu mantığa bak bre zeki adam okuduğundan ne anlıcan, hatim mi indircen telefondan
tamam hadi indir kuran-ı kerim oku tamam 30 cüz var 30
böyle saçma sapan uygulamalar daha var, yok ezan vaktiymiş yok ezan zamanıymış, namaz kılan her insan ezanın vaktini bilir zaten bilmiyorsa alarmınıda kurar notunuda tutar.
paylaşanın emeğine sağlık ama gereksiz. gerçi ortadada bir paylaşım yok ama...

serif-23

serif-23

Üye

sen bikere bu mantığa bak bre zeki adam okuduğundan ne anlıcan, hatim mi indircen telefondan
böyle saçma sapan uygulamalar daha var, yok ezan vaktiymiş yok ezan zamanıymış, namaz kılan her insan ezanın vaktini bilir zaten bilmiyorsa alarmınıda kurar notunuda tutar.

%100 haklısın öncelikle bende telden kimsenin kuran okuyacağına inanmıyorum ben kendim kuran i hatim ettim kitap tan okuyarak ve telefona da indirdim belli bir süre sonra hiç telden okumadığımı fark edince de sildim gerek yok diye düşünüyorum okuyan insan zaten belli bir zamanını ayırır ve kitap da kuran da yanında olur birde ezan vakti falan gibi programlarda çok nadiren lazım olur zaten namaz kılan adam az çok namaz vaktini bilir kırk yılda bir gerekir ama bulunsada bir zararı olmaz.....

- - - Eklendi - - -

avucunu açtığında k.kerim okumuş mu oluyorsun ?

gerek yokmuş. şu mantığa bir bakın hele

niye avucunu açıp sure okuyamaz mi insan kısa sureler de olur en basitinden fatiha kuran da geçiyor değil mi hem de ilk sure dolayısıyla kuran da okumuş olur

- - - Eklendi - - -

Isteyenler indirsin zararı kesinlikle olmaz ama yararının çok fazla olacağına inanmıyorum kuran i bir camide okumak var bir de telde ama arada bir ayetlere falan bakmak için lazım olabilir

- - - Eklendi - - -

Tabi link yok o ayrı mesele yinede :tşk:

erhank98

erhank98

Üye
%100 haklısın öncelikle bende telden kimsenin kuran okuyacağına inanmıyorum ben kendim kuran i hatim ettim kitap tan okuyarak ve telefona da indirdim belli bir süre sonra hiç telden okumadığımı fark edince de sildim gerek yok diye düşünüyorum okuyan insan zaten belli bir zamanını ayırır ve kitap da kuran da yanında olur birde ezan vakti falan gibi programlarda çok nadiren lazım olur zaten namaz kılan adam az çok namaz vaktini bilir kırk yılda bir gerekir ama bulunsada bir zararı olmaz.....

- - - Eklendi - - -

niye avucunu açıp sure okuyamaz mi insan kısa sureler de olur en basitinden fatiha kuran da geçiyor değil mi hem de ilk sure dolayısıyla kuran da okumuş olur

- - - Eklendi - - -

Isteyenler indirsin zararı kesinlikle olmaz ama yararının çok fazla olacağına inanmıyorum kuran i bir camide okumak var bir de telde ama arada bir ayetlere falan bakmak için lazım olabilir

- - - Eklendi - - -

aklın yolu bir
teşekkürler arkadaşım

acanim2

acanim2

Üye
    Konu Sahibi
S.A arkadaşlar ben link vermek için düzenleme yapacaktım ama bazı yetkili arkadaşları engel oldu ... Ama yine deneyeceğim kısa zamanda inşallah

acanim2

acanim2

Üye
    Konu Sahibi
Buyrun arkadaşlar bu linkten kuran apk dosyasını yükleyebilirsiniz

messevim

messevim

Üye

okuduğunda ne mi anlayacağım ? eğer oluduğunu anlamıyorsan bu senin sorunun kendi adına konuş bence. ben ilahiyat okuyorum ve çok şükür okuduğumu anlıyorum. benim gibi birçok kişi var öyle. ne anlayacak sin deyip kestirmemek gerek. hatim de indirmeyecegim. kuran sadece hatim indirmek için mi var ? örneğin içimden kuran okuma isteğim geldi bende herhangi bir cüzü açıp okudum. olamaz mi böyle bir ihtiyaç ? lütfen daha duyarlı olalım. ezan vakti gereksiz diyorsun. benim tel de olmazsa olmazlar dan dir ezan vakti. kullandın mi Bu tür program lar i bilmem ama ezan vakti programları sadece ezan vakitlerini göstermiyor. içinde kible gösterici, ilmihal bilgileri ve kutubu sitteyi de barındırıyor.

kalk kırmaktan Allah a sığınırim.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ben okur veya okumaz demiyorum. kısa süreler de bir yere kadar. müslüman tüm süreler den sorumlu sadece kısalar dan değil. hafız değiliz ki tüm süreler i elimiz i açtığımızda okuyabilelim

kurani her zaman yanında bulundurma li lafına şiddetle katılıyorum. ama insanlık hali. her yere kuran götürülemez.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bilmediğiniz şeylere abuk subuk yorumlar yapmayın nereden biliyorsunuz kimsenin telden Kuran-ı Kerim okuyup okumadığını ben şu an okuyorum ezan vakti proğramını kullanıyorum ve hatip indiriyorum iş yerinde boş vakitlerim 1o sayfa filan da olsa her gün okuyorum şu 10 nuncu cüzdeyim hatta ezan vakti uygulamasının tüm ses ve ayetlerini yine bu sitede paylaştım

messevim

messevim

Üye
arkadaşlar bilmediğiniz şeylere abuk subuk yorumlar yapmayın nereden biliyorsunuz kimsenin telden Kuran-ı Kerim okuyup okumadığını ben şu an okuyorum ezan vakti proğramını kullanıyorum ve hatip indiriyorum iş yerinde boş vakitlerim 1o sayfa filan da olsa her gün okuyorum şu 10 nuncu cüzdeyim hatta ezan vakti uygulamasının tüm ses ve ayetlerini yine bu sitede paylaştım

kimileri kendi yapmadıkları şeyleri başkalarının da yapmadığını zannediyor.

ayrıca Allah kabul etsin..:)

serif-23

serif-23

Üye

sen önce benim yazdığımı dikkatle oku ondan sonra karar verirsin ben belli bir zaman sonra telden kuran i okumadığımı fark ettiğimi söyledim ben günlük de kuran i mi okurum sadece kuranı da değil tevsir leri de okurun ayrıca ben kimseye yüklemeyinde demedim isteyen yükleyebilir ben karışamam sadece ben o kadar gerekli bulmuyorum benim söylemek istediğimi farklı yerlere çekmeyin birde ben kimse telden kuran okumaz demedim sadece büyük bir çoğunluğun okumayacagini düşündüğümü söyledim. Peki şimdi abuk subuk konuşan kim oldu benim yazdığım yerin başını oku tam anlama hemen yoruma koş yoruma koş.

- - - Eklendi - - -

kimileri kendi yapmadıkları şeyleri başkalarının da yapmadığını zannediyor.

ayrıca Allah kabul etsin..:)

evet öyle tahmin ediyorum nedeni ise kitap varken telden okumaya ne gerek var ikincisi ise telde ki uygulama lar insana daha cazip gelebilir

- - - Eklendi - - -

okuduğunda ne mi anlayacağım ? eğer oluduğunu anlamıyorsan bu senin sorunun kendi adına konuş bence. ben ilahiyat okuyorum ve çok şükür okuduğumu anlıyorum. benim gibi birçok kişi var öyle. ne anlayacak sin deyip kestirmemek gerek. hatim de indirmeyecegim. kuran sadece hatim indirmek için mi var ? örneğin içimden kuran okuma isteğim geldi bende herhangi bir cüzü açıp okudum. olamaz mi böyle bir ihtiyaç ? lütfen daha duyarlı olalım. ezan vakti gereksiz diyorsun. benim tel de olmazsa olmazlar dan dir ezan vakti. kullandın mi Bu tür program lar i bilmem ama ezan vakti programları sadece ezan vakitlerini göstermiyor. içinde kible gösterici, ilmihal bilgileri ve kutubu sitteyi de barındırıyor.

kalk kırmaktan Allah a sığınırim.

- - - Eklendi - - -

ben okur veya okumaz demiyorum. kısa süreler de bir yere kadar. müslüman tüm süreler den sorumlu sadece kısalar dan değil. hafız değiliz ki tüm süreler i elimiz i açtığımızda okuyabilelim

kurani her zaman yanında bulundurma li lafına şiddetle katılıyorum. ama insanlık hali. her yere kuran götürülemez.

sende haklısın dediğim gibi isteyen indirsin zararı kesinlikle olmaz yasası ise kişiden kişiye göre değişir

- - - Eklendi - - -

Yasası yararı olacak yanlış yazmışım

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
biz farklı yere filan çekmiyoruz güzel kardeşim sen yanlış şeyler yazıyorsun yada kendini ifade edemiyorsun

amacım burada seni rencide etmek değil sadece kullandığın cümleler yanlış

'%100 haklısın öncelikle bende telden kimsenin kuran okuyacağına inanmıyorum'

bu cümlenin nesini faklı anlayacağım yada neyi farlı yerlere çekeceğim

(bende sana diyorum ki ben okuyorum sen bunun nesini yanlış anlıyorsun ?)

kusura bakma ama android market te binlerce uygulama var sen hepsini yüklüyor musun ?

yada biz sana bu gereksiz işe yaramayan bir uygulama diyor muyuz?

benim Kuran ı Kerim olmazsa olmazlardan ki bir çok kişi içinde böyle

sohbete gidiyorsunuz hoca efendi sohbet sırasın 'inanmazsanız açın k.kerimde şu sürenin şu ayetini bakın diyor

nerden bakacaksın her zaman yanında k.kerim mi taşıyacaksın bu olay bu gibi durumlar için yada evde vakit bulamayıp başka yerde

hatim yapmak için , ayrıca milyonlarca kullanan seni üzdüysem hakkını helal et

her programın kendine göre bir amacı vardır herkes memnun kalacak diye bir şey yok

serif-23

serif-23

Üye
biz farklı yere filan çekmiyoruz güzel kardeşim sen yanlış şeyler yazıyorsun yada kendini ifade edemiyorsun

amacım burada seni rencide etmek değil sadece kullandığın cümleler yanlış

'%100 haklısın öncelikle bende telden kimsenin kuran okuyacağına inanmıyorum'

bu cümlenin nesini faklı anlayacağım yada neyi farlı yerlere çekeceğim

(bende sana diyorum ki ben okuyorum sen bunun nesini yanlış anlıyorsun ?)

kusura bakma ama android market te binlerce uygulama var sen hepsini yüklüyor musun ?

yada biz sana bu gereksiz işe yaramayan bir uygulama diyor muyuz?

benim Kuran ı Kerim olmazsa olmazlardan ki bir çok kişi içinde böyle

sohbete gidiyorsunuz hoca efendi sohbet sırasın 'inanmazsanız açın k.kerimde şu sürenin şu ayetini bakın diyor

nerden bakacaksın her zaman yanında k.kerim mi taşıyacaksın bu olay bu gibi durumlar için yada evde vakit bulamayıp başka yerde

hatim yapmak için , ayrıca milyonlarca kullanan seni üzdüysem hakkını helal et

her programın kendine göre bir amacı vardır herkes memnun kalacak diye bir şey yok

ben orada okumak derken 1 2 sayfa okumayı kastedmedim Kuran in tamamını okumak yani hatim etmek ayrıca sonradan da eklediğim gibi ayetlere bakmak için lazım olabilir diye de belirttim bu arada hakkım helal olsun sende hakkını helal et kardeşim

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
helal olsun kardeşim aslında ben sana değilde o destek verdiğin kişiye çatacaktım ama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt