Android İşletim Sistemli Telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Üye
S3 mini daha guncel bir cihaz

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

burdan bakabilirsin arkadaşım.

ben s2'yi öneririm s3 minin ekranı çok kötü.
gerçektende s2 daha mantıklı gibi duruyor ben s3 miniyi 1080p vide çekiyor diye biliyodum 720p çekiyormuş galiba kararım birden değişti s2 almaya karar verdim s2 de görünüyü tvye verebiliyormuyuz hdmi ile

- - - Eklendi - - -

ve s2 de jelly bean güncellemesi var deilmi

The East

Üye
Huawei Y200de Gta3ü kasmadan oynuyorum 256mb ram 1ghz işlemci ve sıfırı 450

- - - Eklendi - - -

Huawei Y200de Gta3ü kasmadan oynuyorum 256mb ram 1ghz işlemci ve sıfırı 450
256mb ram az degilmi

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

bigmod

Üye

hdmi bilmiyorum ama s2 jelly bean ve ondan sonraki güncellemeyi alacak kapasitede bir telefondur.

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hdmi bilmiyorum ama s2 jelly bean ve ondan sonraki güncellemeyi alacak kapasitede bir telefondur.
peki bu gorilla glas denen ekran çabuk kırılıyormuş çizilmese bile telefonu elimden çok düşüren biriyim gerçekden öle bi olay varmı

ekorotti

Üye
kackere dusurdum kendi s2 mi caminda bir cizik bile olmadi jelatin kap vs kullanmiyorum

ekorotti

Üye
dogru secim memnun kalacagindan eminim

ekorotti

Üye
cok rahat, ondan sonra cikacak oyunlarida rahat oynarsiniz

ekorotti

Üye
bende bu subat almistim s2yi

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bende bu subat almistim s2yi
Tesadüfe bak aslında androitte bi internete girip oyun oynamayı biliyorum bundan önceki telimde root-rom-overclock işlerine karışmadım s2 üzerinde ilk kez deneyecegim bu işleri
symbian kadar iyi bilmiyorum androidi

osicik

Üye
s2 ye rom falan yada root olaylarına gir görüntü falan kafana göre takıl ama overclock işlerine gerek yok zaten hızlı bir cihaz orjinal dengesini bozma hemde şarj açısından kötü olur.... kamera ve ekran anlamında vede dediğim gibi daha gelecek güncellemeleri bile alacağı konuşuluyor ki şuan bile 4-5 sene taşır bizi ki o güncellemelerle daha bile fazla güncel bi tel kullanmış olursun

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
iyi bi seçim yapmışım s2 şimdiden çok hoşuma gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...