Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Takmışlar bi stabiliteyi of ne stabiliteymiş. Bu açılan konunun Ios ile alakası yok ama illa şu sistemi her konuya entegre edip sonucu Android kasıyora bağlıcaksınız. Ios7 sürümünden itibaren gördük Iphone 4'ün menülerde kastığını geçişlerdeki akıcılığın gittiğini kendi gözlerimle gördüm arkadaşın telefonunda ve sonradan da düzeltemediler. Zaten piyasada toplasan 4-5 telefonun var onların da hepsinde stabiliteyi sağlayamıyorsan kapat kepenkleri defol git daha iyi. Ios denilen sistem zaten acayip kısıtlayıcı ve teknik anlamda baktığınızda Android'den daha az şeyler vaad ediyor başlarda zaten bundan dolayı çok hızlı kasmayan donmayan bir sistemdi. Bu eksikliklerin bir kısmını da riske girip Jailbreak ile gidermen gerekiyor ama Android'de zaten ilk eline aldığın andan itibaren yapabiliyorsun her türlü, rom atmak ayrı bir fantezi şahsen sevmem seveni de vardır bişey diyemem. Ios ne kadar özelliğe sahip olup Android'e yaklaşırsa sistem daha da zorlanacaktır bunu da görüyoruz zaten. Android bu haliyle fazlasıyla zengin ve gelişmiş bir sistem açık kodlu olması da dandik bir sistem olduğu anlamına gelmez. 512 mb ramli Iphone'lar güncellemelerle rezil rüsva oluyorlar ve onların fiyatı ya da 1 gb ramli Iphone'ların fiyatı ile 3 gb ramli Android telefonların fiyatı aynıysa ya da herzamanki gibi Iphone daha pahalıysa bu insanları enayi yerine koymaktan başka birşey değil de nedir ? Daha düşük donanım koyuyorsun maliyetin komik rakamlarda, ama fiyatı en yüksek sen yapıyorsun neyin mantığı bu ? Stabilite, oyun/uygulama zenginliği geçin bunları artık hakkaten sıktınız aynı hikayelerle tamam eskiden Ios iyiydi, oyun/uygulama yönünden baya ayrıcalıklıydı. Ama yıl 2015 stabilite saçmalığı ile gelmesin kimse, şarj cihazı ile gezen insanlarla dolu piyasa o kadar para veriyorsun telefonda herşey sınırlı Bluetooth bile kullanamıyorsun, full HD çözünürlük bile yok, telefon güç harcayacak bişey yok ama batarya ömrü rezalet çünkü düşük mah'lı piller var, güncelleme desteğin süper ama 1 sene sonra gelecek güncelleme ile telefonun performansı nolcak bilmiyorsun malzeme zaten dayanıksız telefon bi düşse tuzla buz. IWatch tanıtıldı tek kelime ile rezalet sunduğu pil ömrü telefonlarından da komik buna rağmen fiyatları olay oldu. İşin en gülünç yanı da bu fiyatları mantıklı bulup "Apple'ı herkes kullanmasın zaten elit kesimin ürünü fiyatlar çok iyi hep pahalı olmalı" diyip kendini burjuva sınıfı gibi gören zavallılar oluştu bu ülkede, bu tipleri Facebook'ta falan haberlerin altında yorumlarda gördükçe meydan dayağı çekesim geliyor. Apple bu ülkede hakkaten katıksız salak bir kitle oluşturdu, eskiden kral Nokia'ydı ben de Nokia'cılardandım ama kimse böyle saçma sapan pahalı fiyatlar sevinmezdi. Son olarak 400 tl'lik Android kullanıp sonra sevmeyip 3 milyar Iphone'a verip "Kimse Iphone'un eline su dökemez yaklaşamaz bile" falan demesin. Sadece gerçekçi olun, insanları yanlış yönlendirmenin alemi yok.
zor bi konu bence ios kullanmadan önce androidi çok severdim şimdi ios var pekte fark yok gibi yani sonraki telefonum android mi ios mu olmalı bilmiyorum
biz 4.1.2 ile galaxy w üzerinde gta san andreas, Vice city; nfs shift, most wanted, hp; asphalt (7ye kadar); nova serisi, modern combat serisi, ve gt racing 2 yi hiç kasmadan çalıştırabiliyoruz