Android ıcs 4.0 2012 ocakta geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mhmtsyk

mhmtsyk

Üye
    Konu Sahibi
Android ıcs 4.0 2012 ocakta geliyor!
Evet nihayet edinilen ve resmi olmayan bilgilere göre 2012 ocak başında ıcs güncellemesi gelecek. konuyla ilgili alttaki yazıyı okuyabilirsiniz.

[h=2] [Ice Cream Sandwich - ICS - Android 4.0][/h]Tüm fırsatları için tıklayın !

Değerli Arkadaşlar,

Kıymetli dostum Bülent Hiçsönmez ile dün akşam yapmış olduğumuz bir yemek sohbetinde benimle paylaşmış olduğu, ancak resmi olmayan bir bilgiyi sizlerle de paylaşmak isterim.

Bu bilgi tamamen gayri resmi olup, tarafları bağlayıcı bir niteliği yoktur. Sadece paylaşım amaçlıdır.

Google Inc., yeni işletim sistemi olan Android 4.0, yani Ice Cream Sandwich ile ilgili güncellemeyi tüm dünyada aynı anda, 31.Aralık.2011 saat 00:00'da KIES, OTA ve diğer senkronizasyon yazılımları üzerinden yayınlamak için çalışma başlattıklarını söyledi. Kendi aralarında "Santa Claus Project" olarak isimlendirdikleri bu proje kapsamında, tüm Android kullanıcılarına yeni yıl hediyesi olarak Android'in son işletim sistemini sunmak istediklerini, ancak gerek ICS'in tüm benchmark testlerini tamamlamamış olmalarını gerekse de tüm dünyadaki Android kullanıcılarının bir anda Google sunucuları üzerinde yaratacakları trafiği de düşündüklerini, bu ay sonunda proje ile ilgili bir benchmark raporu hazırlayarak sunacaklarını, eğer rapor olumlu olursa bunun resmi olarak da açıklanacağını ifade etti.

Gayri resmi de olsa bana göre oldukça sevindirici bir haber bu. Ayrıca Sevgili Bülent'in elinden düşüremediği Nexus cihazında ICS'i tanıma, kullanma ve arayüzlerini görme fırsatı buldum. Çok çok güzel bir tecrübeydi benim için. Nexus'un çok hızlı bir cihaz olduğunu söyleyebilirim. ICS ise başlıbaşına bir dünya bence. En güzel özelliğinin yazılımın içine gömülü olarak bulunan ve bir sistem yazılımı olarak sunulan, Kaspersky ile birlikte geliştirilen bir malware ve antivirus yazılımını görmek olduğunu söyleyebilirim.

Umarım Google projesini gerçekleştirir ve hep beraber 2012'yi ICS ile karşılama fırsatı buluruz.

Herkese sevgi ve saygılarımla,

archleo Nickli Üyeden Alıntı
Herkese merhabalar,

Son edindiğim bilgiler çerçevesinde; Ice Cream Sandwich için Google Inc. kanadında oluşturulan Santa Claus Project kapsamında ICS 4.0'ın yayınlanmasıyla ilgili olarak takvimin çok kabaca şöyle olması planlanıyor:

01.01.2012 00:00 - 04.01.2012 23:59 - ICS geliştirmesini alacak tüm SAMSUNG cihazları
05.01.2012 00:00 - 08.01.2012 23:59 - ICS geliştirmesini alacak tüm MOTOROLA cihazları
09.01.2012 00:00 - 12.01.2012 23:59 - ICS geliştirmesini alacak tüm HTC cihazları
13.01.2012 00:00 - 16.01.2012 23:59 - ICS geliştirmesini alacak tüm SONY ERICSSON cihazları
17.01.2012 00:00 - 20.01.2012 23:59 - ICS geliştirmesini alacak tüm LG cihazları
21.01.2012 00:00 - 31.01.2012 23:59 - ICS geliştirmesini alacak tüm markalar ait TABLETLER

Server trafiğini azaltmak ve kullanıcılara daha iyi hizmet sunabilmek için belirtilen markalarda, bilahare açıklanacak güncelleme alacak cihaz listesindeki cihazlar, belirtilen tarih ve saat aralığında ICS güncellemesini alabilecekler. Bu zaman aralığında güncellemeyi alamayan kullanıcılar üzülmesinler, 01.02.2012 00:00'dan itibaren ICS güncellemesi sürekli açık olacaktır.

BU BİLGİ GAYRİ RESMİ BİR BİLGİ OLUP, SADECE FORUMU BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR. TARAFLARI BAĞLAYICI NİTELİĞİ YOKTUR.

Sevgi ve saygılarımla,

kaan4554

Üye
Bu LG Telefonları için demişsiniz.Bende LG OPTİMUS BLACK var ve bunun 4.0 güncelleneceği kesinleşti.Yani ocak ayının 17sinde direk 4.0'a güncelleyebilecekmiyim?

kazoo_44

kazoo_44

Üye
güzel bir haber SGS2 'yi yılbaşı gecesi güncellemek çok zevkli olacaktır ancak daha henüz 2.3.6 alamadık kiesden.

mhmtsyk

mhmtsyk

Üye
    Konu Sahibi
evet aynen öyle eğer söylenenler doğruysa ki bence büyük ihtimalle doğru verilen tarihte güncelleme yapılabilecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt