Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Battle Boom oyunu yayınlandı on numara oyun ya sadece türkçe dil desteği yok onun haricinde on numara

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkürler Sanki Boom Beach'e benziyor :D

• Beğen
Tepkiler: AIS ve Murat Alper

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Harry Potter: Hogwarts Mystery (Unreleased) Önkayıtta

• Beğen
Tepkiler: AIS ve ibrahimbüyükdemir
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Harry Potter: Hogwarts Mystery (Unreleased) Önkayıtta

TesTeşekkür

Shadowgun Legends 22 Mart'da Çıkıyor...

• Beğen
Tepkiler: AIS, TheLastWarrior ve Murat Alper
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Gameloft Touch Drive Adında Yeni Bir Oyun Geliyor Oyun Hakkında Herhangi bir bilgi yok sadece Android İçin Çıkacağı Biliniyor

• Beğen
Tepkiler: AIS
Murat Alper

Murat Alper

Üye
yeter artık gameloft :D

• Beğen

Cadillac34

Üye
Java platformundan bile para alıyor, Android ve İos'tan niye almasın ki? :D

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Daha önce de söyledim. Mobil platformlar oyun şirketleri için sadece para basma yeri. Sadece bir iki tane şirket düzgün oyun yapıyor. Gerisi hep aynı. Gameloft zaten kendini bozalı yıllar oldu. Paran yoksa Gameloft oyunlarından uzak duracaksın.

• Beğen

Cadillac34

Üye
Gameloft'un hele ki Asphalt oyunlarını hiç beğenmiyorum. Nasıl oyun yapmışlarsa güncellemeden oyunu açmıyor. Illa ki güncelle diye zorluyor. İnsanların güzüne sokacaklar nerdeyse.

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Asphalt serisi 7. oyuna kadar olanlar güzel. Ancak benim en çok sevdiğim 2. oyunu idi. N Gage de az oynamadım. Bi de 6630 da. 8. oyunla birlikte paragöz olmaya başladılar.

• Beğen
Tepkiler: AIS ve Cadillac34
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Asphalt serisi 7. oyuna kadar olanlar güzel. Ancak benim en çok sevdiğim 2. oyunu idi. N Gage de az oynamadım. Bi de 6630 da. 8. oyunla birlikte paragöz olmaya başladılar.
8. oyun ilk çıktığında ücretliydi ama makul fiyatlara arabalar alabiliyordun sonra ne olduysa ücretsiz olunca para manyağı oldu oyun :D
Rival Wheels Android Sürümü Ekran Görüntüleri

Oyunun Boyutu 15-30 MB Arası Olacak
Oyun Play Store'da Olabilir
Motor Drag Oyunu Bir Nevi Asphalt Sokak Yarışı Oyununa Benzer...

• Beğen
Tepkiler: AIS, TheLastWarrior, Cadillac34 ve 1 kişi daha
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
The Sims Çıktı

• Beğen
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Rival Wheels: Moto Drag Racing by Gameloft

Link:

Oyun Lisans Yüzünden Çalışmayabilir

Oyunun Boyutu 14.6 MB
Score ! Match Çıktı :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: AIS ve TheLastWarrior
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Motor oyununun linkini kontrol eder misin? 404 hatası veriyor.

• Beğen
Tepkiler: AIS ve TheLastWarrior
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Motor oyununun linkini kontrol eder misin? 404 hatası veriyor.
Tamam düzelttim
Fortnite Mobil Cihazlara Geliyor
Konu ile pek alaksı yok ama Gameloft firması 2014-2017 yılları arası oyun satış rakamlarını açıkladı çok kötü bir satış çizen gameloft'da bir çok stüdyo kapatıldı ve işten çıkarmalar oldu fakat işin garip kısmı ölü gözüyle bakılan Series 30+, Java oyunlarının satış rakamlarının android ve iOS satışlarından %25 artıp daha fazla olduğu belirtildi
İlginç :D
Bu arada gameloft'dan yakında gelecek iki oyun açıklandı bunlar ;
NOVA 4 ( Hikaye Tabanlı Oyun )
Real Football 2018 (3D)

• Beğen

Cadillac34

Üye
Tamam düzelttim
Fortnite Mobil Cihazlara Geliyor
Konu ile pek alaksı yok ama Gameloft firması 2014-2017 yılları arası oyun satış rakamlarını açıkladı çok kötü bir satış çizen gameloft'da bir çok stüdyo kapatıldı ve işten çıkarmalar oldu fakat işin garip kısmı ölü gözüyle bakılan Series 30+, Java oyunlarının satış rakamlarının android ve iOS satışlarından %25 artıp daha fazla olduğu belirtildi
İlginç :D
Bu arada gameloft'dan yakında gelecek iki oyun açıklandı bunlar ;
NOVA 4 ( Hikaye Tabanlı Oyun )
Real Football 2018 (3D)
Gameloft battı mı yani?

Java platformu için sonuçlar doğruysa eğer o zaman diğer oyunların hiç bir önemi yok demektir.

• Beğen
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Gameloft battı mı yani?

Java platformu için sonuçlar doğruysa eğer o zaman diğer oyunların hiç bir önemi yok demektir.
Valla satış rakamları oyun için satın almalarda berbat mesela en berbat olanlar Gangster New Orleans ve Iron Blade. Firma batmamak için çırpınıyor diyebiliriz bazı haberlere göre artık galiba para verip satın alınan oyunlar sürmeyi planlıyor gameloft mesela yeni nova oyunu, nova 4 gelecek diye haberler ver ve buna dahil olarak rf 18, fakat şu bir gerçek java oyunları daha fazla satmış android ve ios'a göre ve firmanın neredeyse 2015 den itibaren çok sayıda stüdyosu kapatıldı
Haa birde gameloft firması vivendi'ye satılınca yanlış izlenen politika gameloft'un neredeyse sonunu getirdi bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak

• Beğen

Cadillac34

Üye
Ubisoft, Fishlabs, Glu, Handygames gibi firmalar devam etseydi şu an Symbian bile batmayacaktı. Nokia yanlış seçimi yüzünden kullanıcılar bile mağdur oldu. Gameloft Ubisoft tarafından meşhur oldu. O da Nokia gibi sanki tek lider olması hevesinde.

• Beğen
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Ubisoft, Fishlabs, Glu, Handygames gibi firmalar devam etseydi şu an Symbian bile batmayacaktı. Nokia yanlış seçimi yüzünden kullanıcılar bile mağdur oldu. Gameloft Ubisoft tarafından meşhur oldu. O da Nokia gibi sanki tek lider olması hevesinde.
THQ, ve digital chocolate'da çok iyi oyunları vardı bunlarda battı maalesef

• Beğen
Tepkiler: AIS ve Cadillac34

Üst Alt