Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Android icin unreal engine 4 oyun motoru ve gelismis grafik yazilimi ve kontroluyle gelecekmis grid

• Beğen
Tepkiler: AIS

Murat Alper

Murat Alper

Üye
he bu arada eklemeyi unutmuşum oyunun dlc'leri yada güncellemeleri ile gelecek içerikleri ücretli olacakmış

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior ve AIS
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Parasız bir şey yapsalar şaşardım zaten. Paralı satılacak üstüne oyun içinde uygulama içi satın alma olacak. Yetmicek ek paketleri de para ile millete satacaklar. EA'yi görüyorsunuz işte, insanlar ses çıkarınca neler oldu. Mobil platform içinde sesimizi çıkartmamız gerekiyor. Çünkü ortada çok büyük haksız rekabet var. Bunu en çok Gameloft'un oyunlarında görüyoruz. Paran varsa Gameloft oyunlarında kral sensin, yoksa oynama.

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior ve AIS
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
O zaman yaşasın SYMBIAN... :D

• Beğen
Tepkiler: AIS, TheLastWarrior ve Bab-ı Umut
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
O zaman yaşasın SYMBIAN... :D
Symbianda da vardı bu uyguama içi satın alma olayı. Bazı oyunlar deneme sürümü olurdu süre bitince satın al derdi. Antivirüs programları hepsi paralıydı. Bir kaçtane Gameloft oyununda da vardı bu durum. Yani free to play olayı symbian da başladı.

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Grid İphone X Ultra Grafik
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Android oyun konusunda maalesef İos'un her zaman gerisinde kalmıştır. Bunun en büyük nedeni de bellidir; işletim sisteminin yeterli performansı ve optimizasyonu sağlayamaması. İos tek bir cihaz için yazıldığından dolayı hali ile hem optimizasyon olarak hem de grafik olarak android'ten çok daha iyi durumda. İnanmayan iphone ile android'te aynı oyunu açıp aradaki farkı görebilir. Ben kendi telefonumda gördüğüm MC4 ile ios'ta gördüğüm MC4'e inanamadım. Dedim bu nasıl bir farktır? Benim telefon NBA oyunları ile Real Racing'te bile takılma kasma yaparken, iphone 5S'te aynı oyunlarda gram kasma yok. Grid'te ios'ta her türlü farkını gösterecek, sonra da android'te de üvey evlat olarak çıkartacaklar. Sırf oyun oynamak için bir tane iphone alacağım.

• Beğen
Tepkiler: AIS ve TheLastWarrior
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Captain Tsubasa Oyunu Ön Kayıtta

Pladins Strike Oyunu Ön Kayıtta

• Beğen
Tepkiler: waterback, AIS ve TheLastWarrior
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Bir o eksikti zaten. Fifa nın ultimate team çakması.

• Beğen
Tepkiler: ibrahimbüyükdemir, AIS ve TheLastWarrior
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Tsubasa çocukkende zaten öyle çok sevdiğim bir çizgi film değildi. Elbette ultimate team den biraz farklı özellikleri olacaktır ancak temeli ve mantığı aynı olacak. Pubg kaç senedir betada hala tam sürüm yapamadılar. Hiç oynamadım oynamak gibi bir niyetim de yok zaten.

• Beğen
Tepkiler: ibrahimbüyükdemir ve AIS
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Tsubasa çocukkende zaten öyle çok sevdiğim bir çizgi film değildi. Elbette ultimate team den biraz farklı özellikleri olacaktır ancak temeli ve mantığı aynı olacak. Pubg kaç senedir betada hala tam sürüm yapamadılar. Hiç oynamadım oynamak gibi bir niyetim de yok zaten.
PUBG Oynunu Çıktıktan Sonra Play Store'a çok sayıda PUBG tarzı oyun geldi ve sıkıcı hale geldi...

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Pugb Mobile

Pugba en yakin oyun su anda Rules of Survival cok iyi

• Beğen
Tepkiler: AIS ve ibrahimbüyükdemir
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
  • Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Oynamadım ama telefonda bilgisayardaki hazzı nasıl verdirecekler çok merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, AIS, ibrahimbüyükdemir ve 1 kişi daha
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Bn rules of survival oynuyom arada laglar oluyor ama gayet guzel

• Beğen
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Bn rules of survival oynuyom arada laglar oluyor ama gayet guzel
Bende rules oynuyorum

Gameloft Java Platformu İçin Çıkardığı Oyunu Sonic Runners Adventure Oynunu Play Store ve App Store'a Getiriyor
Ön Kayıt İçin :

• Beğen
Tepkiler: AIS ve TheLastWarrior
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Sega'nın yaptığı sonsuz koşu oyunu var zaten. Gameloft daha ne diye inatla böyle rezalet oyunlar çıkarmaya devam ediyor vallahi yemin ediyorum ben bu şirketi anlamıyorum. Ne yazık ki yine milyonlarca insan bu oyunu da indirip Gameloft'u zengin edecek.

• Beğen
Tepkiler: AIS, ibrahimbüyükdemir ve TheLastWarrior

Üst Alt