Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Sega'nın yaptığı sonsuz koşu oyunu var zaten. Gameloft daha ne diye inatla böyle rezalet oyunlar çıkarmaya devam ediyor vallahi yemin ediyorum ben bu şirketi anlamıyorum. Ne yazık ki yine milyonlarca insan bu oyunu da indirip Gameloft'u zengin edecek.
gameloft eskiye biz deliye... :D

Fakat Artık Gameloft ve Diğer Yapımcılar Bu Oyun İçi Satın Almadaki Paranın Kokusunu Aldılar Geri Dönmezler

• Beğen
Tepkiler: AIS

ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Orijinal PUBG Oynunu 2018'in Mart Ayında Android ve iOS için Çıkacak Oyun Pc'de ki gibi 8000Mx8000M Harita Olacak Oyun Unreal Engine 4 ile geliştiriliyor...

• Beğen
Tepkiler: AIS ve TheLastWarrior
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: AIS ve ibrahimbüyükdemir
Murat Alper

Murat Alper

Üye
söz dizisinin oyunu çıkmış :ehe

• Beğen
Tepkiler: ibrahimbüyükdemir, AIS ve TheLastWarrior
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
PUBG Mobile

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hayatımda yaşadığım en heyecanlı ve stresli bir oyundu harita o kadar daraldı ki yapabilecek başka bir şeyim kalmadı ama iyi oyundu inşallah başka sefere birinci olurum... :D

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
PUBG Mobile

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hayatımda yaşadığım en heyecanlı ve stresli bir oyundu harita o kadar daraldı ki yapabilecek başka bir şeyim kalmadı ama iyi oyundu inşallah başka sefere birinci olurum... :D
Bn gecen 7 kill yaptim 2.ci oldum solo modda oyna

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Yalan söylüyorlar. My city benim telefonda kasıyor.

• Beğen
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Gameloft Modern Combat Versus Oynunu Steam Platformuna Getiriyor..

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Windows 8 ve üstü olanlar oynar isteseler zaten. Counter Strike gibi bir oyun varken her şeyden para isteyen bir oyuna kim bakar? Windows 10 da biraz oynadım ve gerek grafikler gerekse oynanış olarak rezalet ötesi bir oyun.

• Beğen
Tepkiler: AIS ve Murat Alper
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Windows 8 ve üstü olanlar oynar isteseler zaten. Counter Strike gibi bir oyun varken her şeyden para isteyen bir oyuna kim bakar? Windows 10 da biraz oynadım ve gerek grafikler gerekse oynanış olarak rezalet ötesi bir oyun.
Oyunu belli zamandır oynuyorum fakat hâlâ anlamadım oyunu Steam de de oyunu içi para olacaktır

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Mobilde neyse pcde de o zaten. Adamların değişterecek hali yok. Ama başta counter strike olmak üzere pc de bu oyuna bin basan bir sürü oyun varken kimse kolay kolay bu oyunu oynamaz. Anca parası olanlar oynar. Oyun gerçekten kötü.

• Beğen
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Mobilde neyse pcde de o zaten. Adamların değişterecek hali yok. Ama başta counter strike olmak üzere pc de bu oyuna bin basan bir sürü oyun varken kimse kolay kolay bu oyunu oynamaz. Anca parası olanlar oynar. Oyun gerçekten kötü.
Aynen

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Bende beğenmedim kesinlikle iğrenç bir oyun modern combat 5 kesinlikle daha iyi

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye