ibrahimbüyükdemir
Üye
Neden böyle acaba yakın bir zamanda Play Store'dan oyun oynayamayacağımAynısını bende de yazıyor. İlk çıktığı zaman Mario Run çalışıyordu adamlar güncelleme ile uyumluluğu kaldırdılar.![]()
Neden böyle acaba yakın bir zamanda Play Store'dan oyun oynayamayacağımAynısını bende de yazıyor. İlk çıktığı zaman Mario Run çalışıyordu adamlar güncelleme ile uyumluluğu kaldırdılar.![]()
Ama çalıştırabilirsen veririm.Telefonumun Özellikleri
İşlemci
MediaTek MT6752m 4G LTE 1,5GHz True8Core™
İşletim Sistemi
Android™ 6.0
GPU
ARM Mali760 MP2
Ekran
Boyutlar (G X D X Y)
- Boyut: 5,5″ HD (1280 x 720) IPS
- Tip: 5 parmak dokunuşlu kapasitif çoklu dokunmatik ekran, 16 milyon renk
76,2mm x 7,99mm x 152,6mm
Ağırlık
140 gr
Ses
1 Hoparlör / 3,5 mm ses girişi
Bellek
- RAM: 2GB
- ROM: 8GB
- MicroSD Seçeneği: Maks. 32GB
Olur Valla hemen almalıyım

ilk amiral gemi modellerine optimizasyon yapıyolar sanırım ondan kaynaklı s7'de bu surumle uyumlu değil uyarısı hiç almadimNeden böyle acaba yakın bir zamanda Play Store'dan oyun oynayamayacağım
Sizden haber bekliyorumAma çalıştırabilirsen veririm.![]()

Yani bize sonra gelebilirilk amiral gemi modellerine optimizasyon yapıyolar sanırım ondan kaynaklı s7'de bu surumle uyumlu değil uyarısı hiç almadim
ainn güncellemeyle çoğu cihaza uydururlarSizden haber bekliyorum
Yani bize sonra gelebilir
Kaç senedir kullanmıyorum. Hasret kaldım.Sizden haber bekliyorum
Yani bize sonra gelebilir

S7 artık amiral gemisi değilandroidde rahat sorunsuz oyin oynucksan amiral gemi bi ust seviye model lazim

s8'le arasında bi ekran bi batarya var s8'adi amiralS7 artık amiral gemisi değil![]()

yapicak bisi yok bu olaya bi kaç şirket androide ozen gosterip ilk androide cikariolarNe oyunlar var iosta androite gelmeyen. Prey bioshock BTTF The game Fifa 13 vb.
Benim telefonum hala desteklemiyorSa gangstar new oerlans güncellenmiş 1.1.0 sürümü çıktı
Para kazanıyor ne yapsın adam. Zaten her türlü oyunu oynayacaklar diyorlarGüncellense ne olacak beş para etmez bir seri idi zaten. Son çıkardıkları oyun ile Gameloft biz artık oyun filan yapmıyoruz sadece paraya bakıyoruz diyorlar.

Haziranda büyük güncelleme yapacaktır 1.2.0 sürümü yayınlanacaktır.Benim telefonum hala desteklemiyor
Gta sa bence daha güzel.Gangstar hangi oyununu yüklediysem iki görev sonra sildim. Grafikler çok çok kötü. Oyunun haritası rezalet. Detay yok, çözünürlük o kadar düşük ki sokaktaki tabelalardaki işaretler bile kare kare. Ama Gameloft oyunlarını öve öve bitiremiyor.