ibrahimbüyükdemir
Üye
Cihazınız Bu Sürümle UyumluAngry Birds Evolition Ön Kayıtta Zevkli Biseye bneziyi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Cihazınız Bu Sürümle UyumluAngry Birds Evolition Ön Kayıtta Zevkli Biseye bneziyi

şaşırdık mı hayırCihazınız Bu Sürümle Uyumlu![]()

Uyumluşaşırdık mı hayır![]()

Hala arada vice city ve san Andreas oynuyorumAlsa ne olur almasa ne olur. Gta serisi dururken Gameloft un Gangstarına mı kaldık? Gta 3 vice city ve diğerleri. Adamlar öyle oyunlar yaptılar ki yıllar da geçse hala sıkılmadan oynanabiliyor.
Vice City'i hiç bitiremedim. Bir ara ps2'de baya görevlerini bitirmiştim ama o da yalan oldu. En çok San Andreas oynadım. Gta V'i bitirdim en son. Ama ne olursa olsun San Andreas bambaşka abi. Herşeyi ile en iyi Gta oyunu.Hala arada vice city ve san Andreas oynuyorum
san andreasin hikayesini ve kurgusunu hic bi gta oyunu baska bncede modern gta serisinn temeli bu oyunVice City'i hiç bitiremedim. Bir ara ps2'de baya görevlerini bitirmiştim ama o da yalan oldu. En çok San Andreas oynadım. Gta V'i bitirdim en son. Ama ne olursa olsun San Andreas bambaşka abi. Herşeyi ile en iyi Gta oyunu.
Ben söyledim Counter Strike'in çakması olacak diye. Yazık oldu ne güzel seri idi oyun. Ne hale getirdiler. N.O.V.A'da öyle oldu.Modern Combat Versus Beta Play Store
Cihazınız Bu Sürümle Uyumlu Değil
Şaşırdım![]()
Oyunda galiba süper güç kullanabiliyoruzBen söyledim Counter Strike'in çakması olacak diye. Yazık oldu ne güzel seri idi oyun. Ne hale getirdiler. N.O.V.A'da öyle oldu.

Ağzımı bozmak istemiyorum... Gameloft ... batırdı. Daha da batırmaya devam edecek.Oyunda galiba süper güç kullanabiliyoruz![]()
Neyse abi bir şey olmazsa birazda ios'ta takılıcaz bakalım. Zaten Android ekosistemi böyle gittiği sürece daha çok premium oyunu i
Yayınlanmadığı için öyle yazıyor. Bende de öyle yazıyor.Modern Combat Versus Beta Play Store
Cihazınız Bu Sürümle Uyumlu Değil
Şaşırdım![]()
Online fps oyunu işte. 17 yaş üstü almış bi de. Yabancılar basacak parayı alacaklar en iyi silahları. Bizimkiler oynayamayacak. Gameloft güzel başlattığı serileri batırmasını çok iyi biliyor. Neyse ben zaten iphone alıcam bir iki sene içerisinde. Artık androidten sıkılmaya başladım. Uygulamaların çoğu güncellenmiyor.Yayınlanmadığı için öyle yazıyor. Bende de öyle yazıyor.
dun guncellendi cok sik olmus hantal goruntu gitmisPlay Store Güncellendi