Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Gangster New Orleans Android Uyumluluk Sorunu İçin Başka Bir Güncelleme Alacakmış :D

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior ve AIS
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Alsa ne olur almasa ne olur. Gta serisi dururken Gameloft un Gangstarına mı kaldık? Gta 3 vice city ve diğerleri. Adamlar öyle oyunlar yaptılar ki yıllar da geçse hala sıkılmadan oynanabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior, ibrahimbüyükdemir ve AIS
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Alsa ne olur almasa ne olur. Gta serisi dururken Gameloft un Gangstarına mı kaldık? Gta 3 vice city ve diğerleri. Adamlar öyle oyunlar yaptılar ki yıllar da geçse hala sıkılmadan oynanabiliyor.
Hala arada vice city ve san Andreas oynuyorum

• Beğen
Tepkiler: AIS
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
gecen san andreas kurup keyfine parasutle atlayip balla cetesini tarayip 5 yildiz polis takip sildim :D

• Beğen
Tepkiler: ibrahimbüyükdemir ve AIS
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Hala arada vice city ve san Andreas oynuyorum
Vice City'i hiç bitiremedim. Bir ara ps2'de baya görevlerini bitirmiştim ama o da yalan oldu. En çok San Andreas oynadım. Gta V'i bitirdim en son. Ama ne olursa olsun San Andreas bambaşka abi. Herşeyi ile en iyi Gta oyunu.

• Beğen
Tepkiler: AIS ve TheLastWarrior
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Vice City'i hiç bitiremedim. Bir ara ps2'de baya görevlerini bitirmiştim ama o da yalan oldu. En çok San Andreas oynadım. Gta V'i bitirdim en son. Ama ne olursa olsun San Andreas bambaşka abi. Herşeyi ile en iyi Gta oyunu.
san andreasin hikayesini ve kurgusunu hic bi gta oyunu baska bncede modern gta serisinn temeli bu oyun

• Beğen
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Modern Combat Versus Beta Play Store

Cihazınız Bu Sürümle Uyumlu Değil :D

Şaşırdım :D

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Modern Combat Versus Beta Play Store

Cihazınız Bu Sürümle Uyumlu Değil :D

Şaşırdım :D
Ben söyledim Counter Strike'in çakması olacak diye. Yazık oldu ne güzel seri idi oyun. Ne hale getirdiler. N.O.V.A'da öyle oldu.

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior, AIS ve ibrahimbüyükdemir
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
  • Beğen
AIS

AIS

Üye
  • Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Yayınlanmadığı için öyle yazıyor. Bende de öyle yazıyor.
Online fps oyunu işte. 17 yaş üstü almış bi de. Yabancılar basacak parayı alacaklar en iyi silahları. Bizimkiler oynayamayacak. Gameloft güzel başlattığı serileri batırmasını çok iyi biliyor. Neyse ben zaten iphone alıcam bir iki sene içerisinde. Artık androidten sıkılmaya başladım. Uygulamaların çoğu güncellenmiyor.

• Beğen
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Play Store Güncellendi

• Beğen
Tepkiler: AIS ve TheLastWarrior

mparlak105

Üye
Sürüm kaç

• Beğen