Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Ainen goruntulerini paylastim yukarda var joystick gelmis on numara oyun gelio
Konami Mobile de EA'yı Geçecektir Ben Umutluyum İnşallah Takım Düzenleme Menüsüde Vardır Takım Düzenleriz
Super Mario Run u storedan indirebiliyordum yeni güncelleme sonrası uygulama uyumlu değil diyor. Injustice 2 de çıkmıyor store da. O da uyumsuz herhalde. Ben bu oyun yapımcılarını anlamıyorum amk. 1000 lira boşa mı para verdik
Telefonunuz J7 Galiba Benimki Lenovo A7000 Telefon Özelliklerimiz Çok Aynı İşlemci ve Kamera Hariç Sizin Cihazınızda Süper Mario Run Desteklenmkyorken Bende Görünüyor Enteresan Bende de Bu Telltale Games'in yeni oyunları desteklenmiyor Birde Gangster New Orleans yok bende ama Gangster Güncelleme İle Uyumluluk Sorunu Çözecekler

• Beğen
Tepkiler: AIS ve TheLastWarrior
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: AIS ve ibrahimbüyükdemir
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Hepsi gelir guncellemeyle tr dil ve tr ligide gelirse birak ea birak firstouch dream legue felan kalmaz
Konami Lisans Sorunu Giderildi Diyor Ama Nasıl Giderdi Oyun Gelsin Anlarız Bu Arada Dream League Bana Göre Çok Basit ve Saçma Bir Oyun Oyun O Kadar Kolay ki United'a 8 attığımı bilirim sonrada sildim zaten birdahada yüklemem

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Ainen cok sacma yok stat gelistir yok oyuncu gelistir cok kolay gol atiliyor
Injustice 2'nin story modu cok iyi film sahneleriyle birebir ayni

• Beğen
Tepkiler: AIS ve ibrahimbüyükdemir
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
  • Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Adaletin şafağı filminden sahneler mi var
Izlemedim o filmi ya ben marvelciyim dcnin eski filmlerini seviyordum bn nolan gittikten sora dcyi biraktim
Story modu criptondan baliyor

• Beğen
Tepkiler: AIS
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Izlemedim o filmi ya ben marvelciyim dcnin eski filmlerini seviyordum bn nolan gittikten sora dcyi biraktim
Story modu criptondan baliyor
Biz arkadaşımla sinemada izledik o filmi. Bazı yerlerde mantık hataları vardı ama genel itibari ile güzel bir filmdi. Spoiler vermeyeyim izle gör.

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Biz arkadaşımla sinemada izledik o filmi. Bazı yerlerde mantık hataları vardı ama genel itibari ile güzel bir filmdi. Spoiler vermeyeyim izle gör.
Christopher Ve Cristian Bale gittikten sora biraktim dcyi en son suicide squadi izledim cok durgundu kopuk sahneler vardi

• Beğen
Tepkiler: AIS
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Ben o zaman o filme gitmek istemiyordum ancak arkadaşım rica ettiği için gittim izledim. İlk filmi bile izlememiştim. Man of Steel.

• Beğen
Tepkiler: ezioTD, AIS ve TheLastWarrior
ezioTD

ezioTD

Üye
Marvelin yanında DC bana amatör geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, TheLastWarrior ve AIS
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Marvel daha gercekci gelio bana dc cok romana gore gidio sacma hayal urunu sahnelerle dolduruyolar kopuk sahne hatalar cok oluyo dc sinemaya iyi yansitamiyo bnce filmlere
Ama christopher nolan batman dark knight 3'lemesiyle o akiciligi yakalamisti biraktilar

• Beğen
Tepkiler: ezioTD ve AIS
ezioTD

ezioTD

Üye
Agents Of Shield hayranıyım. Bi oyunu olsa ne giderdi ama :)

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior ve AIS
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Valla benim çizgi romanlarla aram çok iyi değil. Asterix'in çizgi romanlarını alıyorum tabii burda bulamıyorum da. En son Logan'ı izledim mükemmel fimdi.

• Beğen
Tepkiler: AIS, ezioTD ve TheLastWarrior
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Neyse konu daha fazla dağılmasın. Lego Jurasic World'un konusunu açtım hala onaylanmadı. O da güzel oyun ben şu anda oynuyorum.

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
ona başlama fırsatım olmadı en yakın zamanda inşallah. şimdi sıramda agent carter ve supergirl var :)
Bence daredevili en basa al ikisindende iyi
Aynen yetr injustice 2'den nerelere geldik :D

• Beğen
Tepkiler: AIS ve ezioTD
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Pes 2017 tekrar kurdum joystick gyzel olmus ama spiker yok taraftar sesi gelio sadece real madrid ve juventus yok iki tkim final oynuyolar UCL'de oyunda yok galatasary yok fb yok :D

• Beğen
Tepkiler: AIS ve Cadillac34

Cadillac34

Üye
  • Beğen

Üst Alt