Rica Ederim Takipte KalınÇok soğalasın
Şampiyonlar ligi finali sonrası çıkıyorPES 2017 Ön Kayıt İşlemleri Başladı
Oyun Çok Yakında Çıkıyor
Pes zaten my club fazla bişey değilFifa gibi bir oyun dururken çoğu liglerin lisansı dahi olmayan pes çıkıyor ya androide. Yazıklar olsun EA.
N8'te oynamıştım pes 2011'i. Ya oyun fena değildi ama bir Fifa değil.Pes zaten my club fazla bişey değil
Konami Mobilde EA'yı Geçecek Gibi Duruyor Eğer Kaliteli Oyun ve Oynanış SunarsaFifa gibi bir oyun dururken çoğu liglerin lisansı dahi olmayan pes çıkıyor ya androide. Yazıklar olsun EA.
Bu ay içinde çıkacak diyor KonamiŞampiyonlar ligi finali sonrası çıkıyor
Oyunun Boyutu 1.21 GB birde oyun kontrolleri çok kötü deniliyorFifa gibi bir oyun dururken çoğu liglerin lisansı dahi olmayan pes çıkıyor ya androide. Yazıklar olsun EA.
Ben joysticksiz oynuyorumKonami Mobilde EA'yı Geçecek Gibi Duruyor Eğer Kaliteli Oyun ve Oynanış Sunarsa
Bu ay içinde çıkacak diyor Konami
Oyunun Boyutu 1.21 GB birde oyun kontrolleri çok kötü deniliyor
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hiç boşuna umutlanmasın kimse. Uygulama içi satın alması var. Gidin bilgisayarda oynayın ya da varsa konsolunuzda oynayın.Ben joysticksiz oynuyorum
PekiHiç boşuna umutlanmasın kimse. Uygulama içi satın alması var. Gidin bilgisayarda oynayın ya da varsa konsolunuzda oynayın.
Öyle ama
Uygulama içi satın almalı futbol oyunu.TeşekkürlerThe sims mobile çıkış yaptı apk olarak tabi, bu sefer oyun cidden olmuş
İnsanların yüz ifadeleri ve hareketleri daha iyi ve gerçekci yapmışlar.
Uygulama içi satın alma zaten pc de bile var hatta konsoldaÖyle amaUygulama içi satın almalı futbol oyunu.
Valla kendimi bildiğimden beri futbol oyunlarını pek sevmem oynanam da. Ama bir futbol oyununa bile paralı içerik koymaları çok saçma. Gerçi fifa 12 de de vardı aynı muhabbet.Uygulama içi satın alma zaten pc de bile var hatta konsolda
Bu hangi sims? Yeni mi çıktı yoksa daha önceden var mıydı? Ben N8 de oynamıştım biraz güzeldi.The sims mobile çıkış yaptı apk olarak tabi, bu sefer oyun cidden olmuş
İnsanların yüz ifadeleri ve hareketleri daha iyi ve gerçekci yapmışlar.
Yeni oyun henüz çıkış tarihi yok. Zaten çıksa nolur. Bf gibi bir oyun çıkarmalıValla kendimi bildiğimden beri futbol oyunlarını pek sevmem oynanam da. Ama bir futbol oyununa bile paralı içerik koymaları çok saçma. Gerçi fifa 12 de de vardı aynı muhabbet.
Bu hangi sims? Yeni mi çıktı yoksa daha önceden var mıydı? Ben N8 de oynamıştım biraz güzeldi.
Gameloft para kazanıyorO değilde asıl kazığı Gameloft blackbery e atmış. Modern Combat 5 bb de paralı. Üstüne 2 bölüm oynadıktan sonra tekrar para ödemesi eklenince yazık olsun dedim.
Sen o sayfada ettikleri küfürleri bir okusan.Gameloft para kazanıyor