Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

Anılarım depreşti. Benim hala var ama çalışmıyor meret. Neyse konuyu dağıtmayalım lütfen.
Sırf doksanlar için ayrı bir konu açar sabaha kadar anlatırım. 30 yaşına geldim hala doksanların müziklerini dinliyorum. Yeni nesil şarkılar bana çok boş geliyor. Söz yok ruh yok. O yüzden ölene kadar forever 90s.

Tepkiler: Cadillac34 ve AIS
Tamam sen dinlemeye devam et, biz de oynamaya devam edelim.

Tepkiler: AIS
    Konu Sahibi
Coming Soon Yazıyor Diğer Episoideler Thanosu öldürdm diğer bölümler guncellemeylemi gelcek yoksa paraylami açılıyor anlamadım yanlız harbi filmin içinde oluyon konuşmalar biraz fazla
Hilelisi çıkmış tüm kilitler acıkmış ındiriyom
Olom su oyun ne zaman çıkacak la
hâlâ video yayınlıyorlar

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: Cadillac34 ve AIS
Online cs gibi oyun olur bu da Modern Combat Vs nin daha iyi hali gibi.

Tepkiler: TheLastWarrior ve AIS
Sonunda telefonu rootlamayı başardım ve Modern Combat 4'ü sorunsuz çalıştırıyorum.

Tepkiler: AIS, TheLastWarrior ve ibrahimbüyükdemir
Facebook Uygulaması Lanet Bir Şey Hemen Kurtulmalısınız
Silinmiyor işte silinse kurtulucam yeni rootladım telefona tekrar sıfır yazılım kurmak istemiyorum zaten batarya da artık dayanmaz oldu. Tek çare telefona format herhalde neyse MC4 ü bitireyim temiz kurulum yaparım.

Konu Sahibi
Facebooku devre dışı birak işe yariyo

Şimdilik öyle yaptım da şu MC4 bitsin smart switchten temiz orjinal yazılımı tekrar kurucam batarya da saçmalamaya başladı.

Konu Sahibi
Şimdilik öyle yaptım da şu MC4 bitsin smart switchten temiz orjinal yazılımı tekrar kurucam batarya da saçmalamaya başladı.
Batarya değiştiriyorsa değiştir garantisi davan ediyosa garantiye gönder şikayet olarakta çabuk bittigini yaz degistiriyolar diye biliyorum