Silahtan silaha fark var minigun bu oyundada varsa on numara olurOyun iyi de şarör çabuk bitiyor.![]()

Androide gec artikAnca oyunlara böyle bakarız. Bize gene bir şey yok.![]()
Akıl vereceğine para ver.Androide gec artik
Fakirim ben.Bilgisayara mı gelecek yoksa Play Station'a mı?Abi resimler videolar falan sağlam gösteriyorlar oyunu yüklüuyoruz fos çıkıyor Halo çakması bir şeye benziyor bu da. Kesin free to play olacak yazık. Şöyle adam gibi fps oyunları yapmıyorlar ki oynayalım. COD gelecek yakında bakalım inşallah güzel olacak. Adamlar çok iddialı.
Candy crush saga nın yapımcıları konsoldaki cod deneyimini mobile taşımak istediklerini söylediler.Bilgisayara mı gelecek yoksa Play Station'a mı?
Kîngmi yapacak bunu anca seker oyunlari yapiyolar sanmamCandy crush saga nın yapımcıları konsoldaki cod deneyimini mobile taşımak istediklerini söylediler.

Activision Blizzard ile birlikte yapacaklar zaten oyunu yani King sadece kendisi değil. Adamlar oyun tasarımcısı filan için eleman ilanları vermişler bile. Merlinin Kazanı'nda ve Oyungezerde var haberleri. Adamlar ciddi olduklarını söylemişler. Konsoldaki COD'u mobile taşıyacağız demişler.Kîngmi yapacak bunu anca seker oyunlari yapiyolar sanmam
Activisionun zaten mobil cihazlara oyunlari var yaparsa yine lisans hakki bulunan activision yapar cod'u
Sanmam activision yaparda king pek tuaf gelioActivision Blizzard ile birlikte yapacaklar zaten oyunu yani King sadece kendisi değil. Adamlar oyun tasarımcısı filan için eleman ilanları vermişler bile. Merlinin Kazanı'nda ve Oyungezerde var haberleri. Adamlar ciddi olduklarını söylemişler. Konsoldaki COD'u mobile taşıyacağız demişler.

Gecikti yaza kaldi sanirim mail attim yapimciya cevap gelmediPes 2017 ne zaman çıkacak?
Sanmam activision yaparda king pek tuaf gelio
Gecikti yaza kaldi sanirim mail attim yapimciya cevap gelmedi
INJUSTICE 2 VE GALAXY ON FIRE 3 MANTICORE ÖN KAYITTA
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sanmam activision yaparda king pek tuaf gelio
Gecikti yaza kaldi sanirim mail attim yapimciya cevap gelmedi
INJUSTICE 2 VE GALAXY ON FIRE 3 MANTICORE ÖN KAYITTA
baktim çoğu site yazmis insallah dogrudur insallah free to play sacmaligini aabartmayip guzel grafikli saglam hikayeli bi oyun yaparlarValla duyurusu filan yapıldı şu anda eleman arıyorlarmış Stockholmdeki stüdyolarında çalıştırmak için adamlar ciddi ciddi Call of Duty'i mobile getireceklerini söylediler. Activision Blizarrd ile birlikte yapacaklar King tek başına yapmayacak.
Aslinda iyi oyun simulasyon degilde hd yapsalarmis cok guzel olacakmisSix Guns gibi kendini tekrar eden yapısı yoksa kırıldığı zaman uzun süre oynanabilir.
Yükledim oynadım biraz grafikleri filan o kadar iyi değil 35 mb ten de fazla bir şey beklememek lazımAslinda iyi oyun simulasyon degilde hd yapsalarmis cok guzel olacakmis