Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

AIS

Üye
Gear club çıkmasına 25 gün kalmış
hangi ülkeler için geçerli? Vpn ile indirilmiyor mu?

Tepkiler: TheLastWarrior
direk indirme linki yeni link
Teşekkürler hocam deniyeceğim inşallah kasmadan oynayabilirim ya çok istedim şuan [emoji2]
Bide pes 17 mi çıktı? Link verirseniz ve görüşlerinizi paylaşırsanız güzel olur

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pes 17 vardı ama betaydı yakında full gelecek tele

Konu Sahibi
Joystick desteği yok market sürümünü bekle

AIS

Üye
Gear club sorunsuz çalışıyor ama bazı özellikler kullanılmıyor oyunu sildim market sürümünü bekleyecem

Konu Sahibi
Bende bazı özellikler kilitli
Bu arada kendi sistesinde bedava hediyeler veriyorlar oyunla alakalı. Ben 80000 dolar kazandım
bnde açık harita felan oynsdıkça açılıyo
200 altın gelicek hediye galiba geri sayıyo
İnşallah orjinal market sürümüyle güncelleyince veriler gitmez
DURANGO! [Wild Land: Second Durango Limited] (NEXON)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

BETASI İNTERNETE VAR!

Son düzenleme:
Hocam gear clubun yüklenmesi uzun sürdüğü için sildim. Yani şöyle oyunu açıyosun yüzde 90 da felan çok bekliyor oyundan soğudum sildim valla

Konu Sahibi
Hocam gear clubun yüklenmesi uzun sürdüğü için sildim. Yani şöyle oyunu açıyosun yüzde 90 da felan çok bekliyor oyundan soğudum sildim valla

Beta daha hocam bende 5 ila 7 sn sürüyo açılması market sürümünde düzeltirler bide oyun grifik bakımından ağır o birazda zorluyo

Beta daha hocam bende 5 ila 7 sn sürüyo açılması market sürümünde düzeltirler bide oyun grifik bakımından ağır o birazda zorluyo
Ben baya bekliyorum 1dk kadar açılmıyor market sürümünü beklicez artık

turancen

Üye

İnidirebilirsiniz. tam 1gb dır

Tepkiler: TheLastWarrior

turancen

Üye
İndiren varmı nasıl optimizasyon felan iyimi grafikler Asphalt 9'u bekleyekmi
Grafikleri berbat, bende optimizasyon pek iyi değil, herhalde telefondan kaynaklı, oynanabilirlik eh işte, boyutu her telefonda değişiyormuş, bende 1gb a yakın indirdi, arkadaşta 600 mb felan indirmiş.. Oyunu sildim..

Grafikleri berbat, bende optimizasyon pek iyi değil, herhalde telefondan kaynaklı, oynanabilirlik eh işte, boyutu her telefonda değişiyormuş, bende 1gb a yakın indirdi, arkadaşta 600 mb felan indirmiş.. Oyunu sildim..
Oyun son derece güzel ve iyi bende de 1 gb indirdi. Takılma kasma donma da yok grafikleri de gayet iyi. Asphalt 8'den bile daha güzel karmaşık değil. Kesinlikle oynamanı tavsiye ederim. Ben beğendim. Tek sorunu internetsiz çalışmaması Asphalt 8'i internetsiz oynayabiliyordum.

Konu Sahibi
Bnim markette 1.30 gb yakın gözüküyo s7 cihazım iyimi kötümi şimdi indiriyimmi
Şimdi baktım 950 mb olmuş ilk yayınlandığında 1.27 gbtı