Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

Sponsorlu Bağlantılar

AIS

AIS

Üye
Valla 32 gb nin hepsini dolduracak ne yapıyorsunuz ben bilmiyorum. Oyunlar dışında her şeyi telefonda kullanıyorsanız o ayrı ancak kullanmadığınız programları ve dinlemediğiniz müzikleri de telefonda tutmak saçma.
Cihazımda sadece 2 oyun var ama uygulama sayısı çok fazla. Neredeyse 100 tane uygulama

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal Resmi Konami Pes 2017 Beta sürümü İnternete düştü geliştirme aşamasında hala oyun 2017 başında markette görebiliriz!

turancen

turancen

Üye
Orjinal Resmi Konami Pes 2017 Beta sürümü İnternete düştü geliştirme aşamasında hala oyun 2017 başında markette görebiliriz!
Videolarını izledim, kontroller berbat, inşallah ileriki sürümlerde düzeltirler, yoksa bu halde hiçbir halta yaramaz, fifa17 de bile kontroller çok iyi, ister parmağınla sürükle, istersensen butonlara basarak oyna..

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Videolarını izledim, kontroller berbat, inşallah ileriki sürümlerde düzeltirler, yoksa bu halde hiçbir halta yaramaz, fifa17 de bile kontroller çok iyi, ister parmağınla sürükle, istersensen butonlara basarak oyna..
Katılıyorum ama grafikler güzel olmuş oyunun iç dizaynı felan 1.20 gb felanmış boyut daha geliştirme aşamasında joystick desteği koyarlar heralde bu halde kimse oynayamaz fifadaki gibi dokun dokun nrye kadar çıkarsa oynarım bn beğendim videolardn felan
YESTERDAY ORGİNS

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
SÜPER MARİO RUN (ANDROİD)

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
İOS'a çoktan çıktı Super Mario daha android'e çıkacak. GTA Chinatown Wars'ta yıllar sonra androide geldi.

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior

Cadillac34

Üye
Ben anca Süper Mario'nun nintendo modeliyle oynuyorum. :D

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Adamlar nasıl ki konsollara daha çok oyun çıkartıp pc yi sallamıyorlar mobil dünyada da İOS önceliği var. Ben rahatsız değil miyim evet rahatsızım ancak optimizasyon sorunları olduğu sürece Android daha çok 2. planda kalır.

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Adamlar nasıl ki konsollara daha çok oyun çıkartıp pc yi sallamıyorlar mobil dünyada da İOS önceliği var. Ben rahatsız değil miyim evet rahatsızım ancak optimizasyon sorunları olduğu sürece Android daha çok 2. planda kalır.
Optimizasyon sorununa ek olarak apk + data olayı var bide

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Ben ona pek takılmıyorum önemli olan adil davranılması. İOS'taki Real Racing ile andrdoidteki farklıysa ayrımcılık yapılıyor. Chinatown Wars NDS'den sonra İOS'a özel olarak çıktı. Android sürümünde ek görevler ve ek radyo istasyonu yok. PSP ve İOS versiyonlarında var. Oyuncular olarak bu tür şeylere karşı birlik olmamız gerekiyor. En son PES serisi Pc'de bir çok şeyi eksik olarak çıkartıyorlar. Pes'i sevmem nefret ederim hatta hayatımda gördüğüm en rezil berbat futbol oyunudur ancak pc konsol ayrımı yapılması çok kötü bir şey. Bende ne ps3 var ne ps4 hatta doğru düzgün bir bilgisayarım bile yok. Ancak bu oyun şirketlerinin ayrımcılık yapmasıma gerek olduğu anlamına da gelmiyor.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
İNJUSTİCE 2

delimatkap

delimatkap

Üye
İNJUSTİCE 2
Bu oyunun ismini biliyormusun kardeşim ? bi türlü bulamadım ismini öbür telefonda kasıyordu şimdi tekrar yükleyeceğim aklıma gelmedi ismi yardımcı olabilirmisin ?
[/url][/IMG]

AIS

AIS

Üye
Bu oyunun ismini biliyormusun kardeşim ? bi türlü bulamadım ismini öbür telefonda kasıyordu şimdi tekrar yükleyeceğim aklıma gelmedi ismi yardımcı olabilirmisin ?
[/url][/IMG]
Injustice 2

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Fantastic Beasts: Cases From the Wizarding World (Warner Bros. Interactive Entertainment)

Oyunun Türü Belli Değil Açık Dünyada olabilir Kart Oyunuda

Gear Club (Gt Sprit) Çıkış Tarihi Ekim Sonu Veya Aralık İlk Hafta !
Asphalt Xtreme Google Playde Ön Kayıtta

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi

PROJECT HON ANDROİD TRAİLLER ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ DEĞİL GÜZEL OYUN HAKKATTEN

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Abi oyunlar güzel güzelde free to play olduktan sonra insanın oynayası gelmiyor. Mobile legends oynuyorum 1000 küsür elmasa 270 lira para istiyor.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Abi oyunlar güzel güzelde free to play olduktan sonra insanın oynayası gelmiyor. Mobile legends oynuyorum 1000 küsür elmasa 270 lira para istiyor.
Valla hd olarak bi xenowerk oynuyom ne oyun içi satın alma var nede reklam tavsiye ederim
GEAR CLUB (GT SPRİT) İOS'A ÇIKTI ANDROİD ÇOK YAKINDA!

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Don t strave de 1 sene sonra androide çıkardılar bugün paylaşıcam onu. Appleciler oyunu bitiriyorlar biz daha yeni oynamaya başlıyoruz. Üvey evlat muamelesi göstermesinler artık şu androide. Ne sağlam oyunlar var androide çıkartmıyorlar. Ben daha görmedim androidtte olupta iosta olmayan oyun. zaten ne uygulamaları ne de programları doğru düzgün güncelliyorlar.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Don t strave de 1 sene sonra androide çıkardılar bugün paylaşıcam onu. Appleciler oyunu bitiriyorlar biz daha yeni oynamaya başlıyoruz. Üvey evlat muamelesi göstermesinler artık şu androide. Ne sağlam oyunlar var androide çıkartmıyorlar. Ben daha görmedim androidtte olupta iosta olmayan oyun. zaten ne uygulamaları ne de programları doğru düzgün güncelliyorlar.
Bu androidin kanayan yarasıdır :ehe

Üst Alt