Püf Noktası Android için Cheat Engine Benzeri Program Lazım Yardım Edermisiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

burakcanselim

Üye
    Konu Sahibi
Android için Cheat Engine Benzeri Program Lazım Yardım Edermisiniz ?
Cheat engine android yazınca Game guardian gibi program isimleri çıkıyor ama indirme linkini bir türlü bulamıyorum yardım edermisiniz indirme linki verirmisinz ve nasıl kurulum yapacagıma dair bilgi

Telefonum : Sony Experia Arc S

- Android 4.0.4++++++++++++++++++++++++++++++++

kanat_58

kanat_58

Üye
game killer game guardian gamecih slash game buster bunlar var aklıma gelen ama bunların çalısması için telefonun rootlu olması lazım

bahaddin53

bahaddin53

Üye
freedom olmazmı kardeş ? her türlü oyunda işe yarıyor ama Offline olcak..

burakcanselim

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi arkadaslar bana telefonun rootlamayıda öğretirmisiniz .

Freedom olmaz çünkü amacım oyun indirmek değil clash of clansda cheat engine yönetimi ile gem hilesi denicem

bahaddin53

bahaddin53

Üye
usta freedom indirme değil zaten uygulama içi satın alımları bedava getiriyor.Birde clash of clansta Gem hilesi yoktur deneme boşuna ama gem kazanma yolları var istersen sana bi kaç yol söyleyeyim ben 3-4 gündür uğraşıyorum eğer olursa 500 gem falan alıcam gibi bedavaya.

burakcanselim

Üye
    Konu Sahibi
Öğretirsen sevinirimm ama gem hilesi var para ile satıyorlar top elevenin hilesi gibi pro hack şirketi

mürteza16

mürteza16

Üye
Clash of clansa hile yapamazsın.

burakcanselim

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim neden yapılmasın belki ben yapamam ama uzman yazılımcılar yaparki :D hilesi herşeyin vardır KUSURSUZ BİŞEY YOKTUR

bahaddin53

bahaddin53

Üye
usta her oyunda hile gördüm ama clash of clansta hiç görmedik ücretsi gem kazanma yolları var bunlar hile değil ve zor ..

burakcanselim

Üye
    Konu Sahibi
  • nasıll

bahaddin53

bahaddin53

Üye
usta Gift card yöntemi var telefonun android ise google playe yaz Gift card yada AppNana.indirdikten sonra bir hesap aç.Uygulama içinde kredi kasıyorsun.60.000 Kredide 10$ hak veriyor bunu google play üzerinden oyun indirmek steamdan oyun satın almak ve paypal hesabına aktarma yollarıyla kullanabiliyorsun Paypal'a aktarıp 10$ lık gem alabilirsin yani 1200 gem olmalı detaylı bilgi için özelden mesaj atın konuyu kirletmeyelim

Üst Alt