Android için araynın ismini söyleme uygulaması (türkçe)

tefeyyuz

Üye
Türkçe eklentileri rardan çıkmıyor

buzier

Üye
Galaxy s4 cihazım var ses giriş ve çıkış ayarlarda gözükmüyor..Resimler çok küçük anlaşılmıyor bu arada.. Telefon çalınca ingilizce konuşuyor su an.. Gerekli programları kurdum ancak ayarları malesef yapamadım...Saygılar....

eline sağlık program android 2.2.1 de çalışıyor. fakat müzik sesi ile birlikte gelen aramadaki kişinin ismini söylüyor doğal olarak dediği hiç anlaşılmıyor. Nokia da biri arayınca müzik sesi kesiliyor ismi söylüyor sonra müzik çalmaya devam ediyordu böyle bir ayar var mı?

pire gibi resimdeki yazılar zor okunuyor

- - - Eklendi - - -

sesle yazmak olmuyor

paylaşım yapmışslın güzel ama resimdeki yazılar pire gibi tekrar düzeltirmisin

isayhan

Üye
paylaşım için ssağol

sezer32

Üye
Teşekkürler arkadaşım eline sağlık..

bu mesaj yazdırma kısmında internet olmak zorunda mı neti kapatınca hata veriyor..

Türkçe eklentileri rardan çıkmıyor
Hepsini bir dosyada topla ve part 1 den aç sonra apk dosyasını istediğin yere sürükle ve bırak tek parça olacaktır.
Öncelikle Teşekkür ederim bayağı anlaşılır ve detaylı anlatım olmuş emeğine sağlık.
Ama ben bir sorunla karşılaştım nasıl hallederim bilemedim araştırdım ama herhalde kimsede bu sorun olmamış ama bende oldu txt dosyaların türkçe karekter sorunu oluyor. pdf dosyalarını da başka proğram kullanarak (smart office 2) açıyor orda da okuma seçeneği gidiyor nasıl halledebilirim cevap için şimdiden teşekkürler.

eypa

Üye
arkadaşım 4.o.3 yazılımlı tablette böyle menüler yok nasıl yapcaz bilgi vereblir misin ???

Jelly Bean Kullanıyorum Çalıştıramadım Proğramların Jelly Bean Desteği Yokmu

kelimece

Üye
güncelleme gerekiyor trail versiyonla kura bildim ancak

Teşekkürler mesajım bulunsun

S4 MİNİ DE SES GİRİŞ ÇIKIŞ MENÜSÜ YOK AYARLARI NASIL YAPABİLİRİM.

sadomen

Üye
Menüsünde olmayanlar dil ve klavye bölümüne baksın

hortlasın konu ben honor 7 de çalıştıramadım cem de leyla da trial kullanım ekranını geçince direk kapanıyor.. nası yapcaz.. yeni uygulama var mı böle

Tepkiler: bulut6842
General mobile 4G de çalışıyor mu uygulama acaba