Android İ.Sisteminin Hızla Büyümesi Onu tehlikeli Yapar mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

• Evet Tehlikeli ve Zararlı Yapar !

Kullanılan: 5 31.3%
  • Hayır Tehlikeli ve Zararsız Yapar !

Kullanılan: 8 50.0%
  • Bu işletim Sistemi ile ilgilenmiyorum

Kullanılan: 3 18.8%

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elektr0

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi
Herkesin bildiği gibi günümüzde akıllı telefon yeni bir kitleyi oluşturuyor akıllı telefonlardaki sistemlerin gözdesi haline gelen android işletim sisteminin Hızla büyümesi onu tehlikeli yapar mı ?

Herşey çok güzel gözüksede Android gün geçtikçe tehlikeli olmaya başladı şuan martekte bulunan zararlı programların sayısı 400'den fazla ...ve içlerinde bulunan bazı programlar telefon görüşlerimizi kaydedip arşivleme yapabiliyor...Google acil olarak uygulamaları denetleyip zararlı olan programları acil olarak kaldırması gerekiyor...Biz kullanıcılara düşünse uygulamaları indirirken verdiğimiz izinlerin az olmasına dikkat etmek ve belirli markalaşmış uygulamaları indirmek gibi gözüküyor
İyi forumlar...

Not: Android tutkunları Ve Symbian aşıklarının tartışması , kavga etmesi kesinlikle BUGÜN yasaktır...!!!

----------Eklendi @ 05:27:01 ---------- Yazıldı @ 05:17:57 ----------

Anketteki küçük sorun için özür :ah
Hayır ! tehlikeli Degil ve Zararsız olacaktı !

Ve benim cevabım ise Şu ben genel olarak ilk android elime alıp markete girdigimde izinler dikkati mi çekmişti ve dedim ne olur ne olmaz arkadaş izini az isteyen ve sitelerin önerdigi oyun ve uygulamayı indireyim dedim ...10 taneyi geçmedi zaten Hayır ! Tehlikeli Degil ve Zararsızdır..diyorum...

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
O sorun androidte değil.. kişinin içi kötüyse 3310la bile işini görür.. androidin gelişmesi gerekir ve şimdiki teknolojiye göre çok geri bence, yada biz geri kalmışız..

geçen reklamda gördüm t20leri tokuşturunca feyste otomatik arkadaş olunuyormuş. Bu nası bi geriliktir ya! böyle basit birşeyi reklam konusu yapmışlar. ve halkımız bunu görünce "aaa o ney lan nası oldu." diyor!
bence bu olay gittikçe 'matbaa meselesine' gidiyor.

zaza

zaza

Üye
benim tel zaten dinleniyor bide bunlar arşivlemiş çok mu? |-)

'Patron

'Patron

Üye
Bu İşleıtım Sistemi ile ilgilenmiyorum.

nonamex

Üye
Her karsiniza cikan her seyi kurmazsaniz sorun olmaz.

OğuzcanAbi

Üye
evet herşeyi kurmassanız sorun olmaz telefonun neden kim tarafından dinleniyor isa emniyete başvurmalısın herkes tarafından dinlenilebilir kötü şeylerde olabilr....

zaza

zaza

Üye
evet herşeyi kurmassanız sorun olmaz telefonun neden kim tarafından dinleniyor isa emniyete başvurmalısın herkes tarafından dinlenilebilir kötü şeylerde olabilr....
emniyette diyecekki başbakan gibi adamsın dur engelleyelim:d:

61semih

61semih

Üye
bu sıstemle ılgılenmıyorum ddıyıpte zaman ayırıp bu sıstemle ılgılı yorum yazmak ne yaman çelişkidir arkadaş.
google nın bu polıtıkası uygulama sayısının artmasını ıstemesınden kaynaklanıyor.ıstedıgı yere gelınce tıpkı ios takı gıbı market uygulamalarındakı denetımlerın sıkılastıracagını tahmın edıyorum ben.ozamanda boyle sıkıntılar kalmıyacaktır.kullanıcı bılınclı olduktan sonra zaten bırsey olma olasılıgı dusuk.ben face de bıle ızın ıstıyen uygulamaları kabul etmıyorum.uygulama konusunda da yuklıyecegım bırcok oyun uygulamayı youtube vs gbı yerlerden arastırıyorum.ha arastırmadan yukledıklerımde oluyor dakar 300 000 uygulama ıcınden o 400 tanesını bulmakta ayrı bır mesele :)

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
zaza

zaza

Üye
Hem o uygulamalarin size ne zarari varki arkadas unlu biri degilsin, buyuk bir is adami degilsin, siyasetci degilsin alt tarafi kiz arkadasinla 2 askim maskim lafini arsivleyecek o kadar :ehe bu kadar kasmayin kendinizi zaten tum telefonlar dinleniyor :D

Uruloki

Uruloki

Üye
@nonamex her önünüze geleni kurmayın derken biraz saçma olmuyor mu bunlar markette var ki konuyu açan arkadaşımızda belirtmiş marketi açınca istediği izinler garip!! Sadece günümüzden geriye gidin ve google ın ne kadar büyüdüğüne bakın etrafımızı sarmaya başladı iyi düşünün bence neden böyle ücretsiz hizmetler sunduğunu

----------Eklendi @ 21:29:05 ---------- Yazıldı @ 21:16:52 ----------

ve buyrun androidin ne kadar açık kaynak olduğunu görün hep savunduğunuz tarafı

'Patron

'Patron

Üye
@61semih ankette o seçenek var.ozaman neden var o seçenek. karışma tamammı. ilgilenmıyorum .

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi
Hem o uygulamalarin size ne zarari varki arkadas unlu biri degilsin, buyuk bir is adami degilsin, siyasetci degilsin alt tarafi kiz arkadasinla 2 askim maskim lafini arsivleyecek o kadar :ehe bu kadar kasmayin kendinizi zaten tum telefonlar dinleniyor :D

devlet tarafından dinlenmesi ayrı mesela örnek benim senin telefonu dinlemem ve arşivlemem ayrı mesele dostum + olarak konu ile fazla bir alakası yok sadece android teki zararın derecesini anlayın diye yazdım... illa önemli bir kişilik olunca mı oluyor bu işlerr hiç yaşamayak o zaman ???

----------Eklendi @ 02:34:42 ---------- Yazıldı @ 02:28:04 ----------

Google android marketteki zararlı olan yazılım uygulama felan bir kaldırsın tamamdır.. bir denetim yapsın.. öle bu işleri bilen 3. şahsın yaptıgı uygulamaları felan kontrol etsin...bir testen geçirsin... yanı ben mesela rockplayer indirdim izin verdiğim yerlere bakın ''Telefon görüşmeleri'' yazıyor turuncu renkte birde ! ünlem var ki sanki yüksek gerilim hattı varda yaklaşma çok tehlikeli demiş gibi... :aha::aha:

61semih

61semih

Üye
devlet tarafından dinlenmesi ayrı mesela örnek benim senin telefonu dinlemem ve arşivlemem ayrı mesele dostum + olarak konu ile fazla bir alakası yok sadece android teki zararın derecesini anlayın diye yazdım... illa önemli bir kişilik olunca mı oluyor bu işlerr hiç yaşamayak o zaman ???

----------Eklendi @ 02:34:42 ---------- Yazıldı @ 02:28:04 ----------

Google android marketteki zararlı olan yazılım uygulama felan bir kaldırsın tamamdır.. bir denetim yapsın.. öle bu işleri bilen 3. şahsın yaptıgı uygulamaları felan kontrol etsin...bir testen geçirsin... yanı ben mesela rockplayer indirdim izin verdiğim yerlere bakın ''Telefon görüşmeleri'' yazıyor turuncu renkte birde ! ünlem var ki sanki yüksek gerilim hattı varda yaklaşma çok tehlikeli demiş gibi... :aha::aha:

sorma ya ota oka ızın ıstıyorlar

Elektr0

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi
istedigi izin en çok dikkatimi çektigi şeyler Farklı bir işletim sistemi İnş düzeltirler...

nonamex

Üye
@nonamex her önünüze geleni kurmayın derken biraz saçma olmuyor mu bunlar markette var ki konuyu açan arkadaşımızda belirtmiş marketi açınca istediği izinler garip!! Sadece günümüzden geriye gidin ve google ın ne kadar büyüdüğüne bakın etrafımızı sarmaya başladı iyi düşünün bence neden böyle ücretsiz hizmetler sunduğunu

----------Eklendi @ 21:29:05 ---------- Yazıldı @ 21:16:52 ----------

ve buyrun androidin ne kadar açık kaynak olduğunu görün hep savunduğunuz tarafı

Kağıt üzerindeki birinciliklere bakmıyorum, bir kere öyle bir hata yapıp N8 aldım zaten...

Elektr0

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi
bnde kağıt üzerindeki bilgileri hoşuma giden X2 yi aldım 2 ay kullandım kullanmadım çıkardım elimden ...Android 'de beklediğim gibi olmadı işte gene ki ben dikkatliyim..

Uruloki

Uruloki

Üye
Kağıt üzerindeki birinciliklere bakmıyorum, bir kere öyle bir hata yapıp N8 aldım zaten...

birincilik derken hangi birincilik bende orda öyle bir şey dedim mi iyi oku sonra verdiğim siteye iyi bak orda dünya açık kaynak vakfı diye bir şeyler geçiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt