okan5162
Üye
Android güvenlik kilidi sorunu!!
Arkadaşlar başlıkta tam belirtemedim kusura bakmayın.İlk önce herkeze iyi forumlar ve konuma baktığınız için teşekkürler. Arkadaşımın Galaxy Young'u var bu telefon kilidini 15 kere denemiş yanlış girmiş sonra aklına gelmiş denemiş doğrsunu bu seferde gmail hesabını filan istemiş pcden girince oluyor ama telden girince yanlış şifre yada kullanıcı adı diyor. Bide telin mobil verisi ve Wi-fi si kapalı ben dedim hesaba giriş yapmaya çalışınca belki telefon otomatik olarak açar bi bağlantı yolunu ama olmuyormuş.Ben teli görmediğimden kesin bişeyde söyleyemedim ama geri tuşuna basıncada kilit ekranına geliyor kilit ekranını girincede doğrusunu yine gmail e yönlendiriyor doğrulamak için.Bilmiyorum kodla sıfırlamasını söyledim ama içindekileride kaybetmek istemiyor bi yolu yokmu abi ilk defa bende böyle bi sorunla karşılaştım şimdi pcye bağlasak kilit ekranı girilmeli yani olmuyor benim bildiklerime göre sizde bi yardımcı olun.Herkese teşekkürler saygılar...
.Baya bir cevap çıkıyor ama başka forumların reklamını yapmak istemem.Geçmiş Olsun kurtaramazsanız
yada şuraya bak çözüm var galiba