Haber Android güvenlik kilidi sorunu!!

Sponsorlu Bağlantılar

okan5162

Üye
    Konu Sahibi
Android güvenlik kilidi sorunu!!
Arkadaşlar başlıkta tam belirtemedim kusura bakmayın.İlk önce herkeze iyi forumlar ve konuma baktığınız için teşekkürler. Arkadaşımın Galaxy Young'u var bu telefon kilidini 15 kere denemiş yanlış girmiş sonra aklına gelmiş denemiş doğrsunu bu seferde gmail hesabını filan istemiş pcden girince oluyor ama telden girince yanlış şifre yada kullanıcı adı diyor. Bide telin mobil verisi ve Wi-fi si kapalı ben dedim hesaba giriş yapmaya çalışınca belki telefon otomatik olarak açar bi bağlantı yolunu ama olmuyormuş.Ben teli görmediğimden kesin bişeyde söyleyemedim ama geri tuşuna basıncada kilit ekranına geliyor kilit ekranını girincede doğrusunu yine gmail e yönlendiriyor doğrulamak için.Bilmiyorum kodla sıfırlamasını söyledim ama içindekileride kaybetmek istemiyor bi yolu yokmu abi ilk defa bende böyle bi sorunla karşılaştım şimdi pcye bağlasak kilit ekranı girilmeli yani olmuyor benim bildiklerime göre sizde bi yardımcı olun.Herkese teşekkürler saygılar...

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
Üzücü bir cevap sanırım reset gerekiyor internete bir göz at google amcaya sor :D.Baya bir cevap çıkıyor ama başka forumların reklamını yapmak istemem.Geçmiş Olsun kurtaramazsanız :(yada şuraya bak çözüm var galiba

okan5162

Üye
    Konu Sahibi
kardes cok saolda bende soyledim iste kurtsrilmaz diye ama diyoki kurtarilmali yoksa olmaz uzuluyor kizda bide. googleda soruma cevap icin arama terimlerini bilsem bi

oguzhangul32

Üye
youngda oluyormu bilmiyorum ama genelde samsunglarda güç tuşuna basılı tutarsanız kilit ekranında wifi mobil veri vb ayarları yapabilirsiniz

okan5162

Üye
    Konu Sahibi
benim bildigim o htc lerde var diye ama bende hic young kullanmadigim icin bilmiyorum telefonuda gormedigim icin. yinede tesekkurler,.. Arkadaslar cozum bulabilecek yokmu

The Shadow

The Shadow

Üye
Cihaza cwm yukleyip su dosyayi kurarsan verileri silmeden ekran kilidini sifirlayabilirsin belki ama biraz android bilgisine ihtiyacin var cunku pek denenmemis bi sey half brick bile olabilirsin :)

%100 caliscak diye bisey yok ama tehlikeli bi yontem halfbrick olursaniz tum verileri silmek zorunda kalacaksaniz zaten baska yontem yok :)

mürteza16

mürteza16

Üye
Forumun arama butonunu kullandın mı? Çünkü ben çözümünü paylaşmıştım.

Üst Alt