cemkaya
Üye
Android Gold Card Root Rom Atma Hepsini bir arada anlatıyorum Görsel Anlatım
Bütün bu anlatacaklarım HTC WILDFİRE BUZZ marka ve modeli olan telefonda yaılmıştır. Htc HD 2 nin anlatımlarına uyarak yaptım.
Olacak bütün sorumlulukları ben aldım. Cihazınızda olacak sorunlardan ne ben ne de Maxicep sorumludur. Uygulamaları aynı şekilde yaparsanız sorun çıkmayacaktır.
Öncelikle şöyle bir şey var. Benim telefonum HBOOT versiyonu 1.01.0002 olduğu için öncelikle bunu 1.01.0001 e düşürdüm. Eğer gerek yok ise sonraki adımlardan devam edebilirsiniz.
Downgrade yapma versiyon düşürme.
Öncelikle Pc niz de HTC Sync olmasın kaldırın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bu
Dosyayı masaüstüne extract yani ayıkladıktan sonra.
Telefonunuzu Usb Disk modunda ve ya hafıza kartınızı pc ye bağlayın.
Hafıza kartını bicimlendirin.
Sonra
Sonra programı telefondan açıp CID yazan kodu pc nize kaydedin not defterine yazın hata olmadan.
Daha sonra
Ardından HxD hex editor programını açıyoruz.
Program acıldıktan sonra Extras open disk e tıklayın. Pyscial disk in altın removal disk yazar o sizin hafıza kartınızdır. onu secin aşağıda ki kutudaki tiki kaldırın. ve ok deyip cıkın bi sürü yazı çıkacaktır. karsınıza. Simdi yine extras dan open disk image deyip indirdiğiniz gold card img yi secin. sectikten sonra yine bi sürü yazı cıkacaktır. ctrl a yapıp hepsini secin ve ctrl c yapıp kopyalayın. sonra üstten removal diski secip kodları 00 dan 170 e kadarı secip üzerine yapıştırın.
sonra save deyip cıkın.
ilk indirdiğiniz dosyaların içinde step1 i calıstırın ve entera basın. goldcard programını acacaktır. GET CID a tıklayın. sonra load goldcard img. tıklayıp goldcardınızı secip ok deyin.Success e:/ a new goldcard. diye yazı alınca gold cardınız hazırdır.
Programı kapatın ve step1 in penceresine entera basın ve step2 yi çalıştırmadan telefonu disk modundan şarj moduna getirin. ve usb hata ayıklayıcıyı açın. step2 yi calıstırın bi kaç kez telefon kapanacak acılacak uzun süren işlemden sonra. telefonunuz s off ve root edilmiş ve downfrade edilmiş olacaktır. şimdi gelelim rom yuklemeye.
telefonunuz ilk hali gibi ingilizce olarak açılacaktır. ama acılınca direk disk moduna geçirin ve
clockwork acılacak burada hemen telefonun iz topundan wipe data factory rest i secip yes all u secin aynı işlemi wipe cache partitiona yapın.
sonra install zip from sd cardı secin ve choose sd carddan romunuzu bulun ve tıklayın. yukleme işlemi başlayacaktır. 3-5 dk sürecek ve tel yeniden acılacaktır. sonrası size kalmış arkadaslar
Sorularınızı sorabilirsiniz.
Olacak bütün sorumlulukları ben aldım. Cihazınızda olacak sorunlardan ne ben ne de Maxicep sorumludur. Uygulamaları aynı şekilde yaparsanız sorun çıkmayacaktır.
Öncelikle şöyle bir şey var. Benim telefonum HBOOT versiyonu 1.01.0002 olduğu için öncelikle bunu 1.01.0001 e düşürdüm. Eğer gerek yok ise sonraki adımlardan devam edebilirsiniz.
Downgrade yapma versiyon düşürme.
Öncelikle Pc niz de HTC Sync olmasın kaldırın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
girip buzzdowngrade dosyasını indirelim.Dosyayı masaüstüne extract yani ayıkladıktan sonra.
Telefonunuzu Usb Disk modunda ve ya hafıza kartınızı pc ye bağlayın.
Hafıza kartını bicimlendirin.
Sonra
goldcard helper yazılımını indiriop telefona atın ve kurun.Sonra programı telefondan açıp CID yazan kodu pc nize kaydedin not defterine yazın hata olmadan.
Daha sonra
gidiyoruz ve gold kartımızı oluşturmak için gerekli talebi gönderiyoruz. Bu sitedeki gerekli alanları dolduruyoruz ve SD Card yazan yere en son aldığımız numarayı yapıştırıyoruz. Gold kartımız download olacaktır. img dosyası olarak iniyor.Ardından HxD hex editor programını açıyoruz.
İngilizce olanı indirin oradan anlatacağım.Program acıldıktan sonra Extras open disk e tıklayın. Pyscial disk in altın removal disk yazar o sizin hafıza kartınızdır. onu secin aşağıda ki kutudaki tiki kaldırın. ve ok deyip cıkın bi sürü yazı çıkacaktır. karsınıza. Simdi yine extras dan open disk image deyip indirdiğiniz gold card img yi secin. sectikten sonra yine bi sürü yazı cıkacaktır. ctrl a yapıp hepsini secin ve ctrl c yapıp kopyalayın. sonra üstten removal diski secip kodları 00 dan 170 e kadarı secip üzerine yapıştırın.
sonra save deyip cıkın.
ilk indirdiğiniz dosyaların içinde step1 i calıstırın ve entera basın. goldcard programını acacaktır. GET CID a tıklayın. sonra load goldcard img. tıklayıp goldcardınızı secip ok deyin.Success e:/ a new goldcard. diye yazı alınca gold cardınız hazırdır.
Programı kapatın ve step1 in penceresine entera basın ve step2 yi çalıştırmadan telefonu disk modundan şarj moduna getirin. ve usb hata ayıklayıcıyı açın. step2 yi calıstırın bi kaç kez telefon kapanacak acılacak uzun süren işlemden sonra. telefonunuz s off ve root edilmiş ve downfrade edilmiş olacaktır. şimdi gelelim rom yuklemeye.
telefonunuz ilk hali gibi ingilizce olarak açılacaktır. ama acılınca direk disk moduna geçirin ve
. ben ilk sıradakini indirmiştim. hepsi aynı gibi geldi. indirdiğiniz dosyayı hafıza kartına atın ve
buradaki dosyayı indirin bu dosya romunuzu telefona kurmanızı sağlayacak. herşey hazırsa rom hafıza kartına atılmıssa telefonu sarj modu ve hata ayıklamaya getirin.sonra unrevoked dosyasını calıstırın buradan sonra bekleyin ve clockworkmod acılmasını bekleyin.clockwork acılacak burada hemen telefonun iz topundan wipe data factory rest i secip yes all u secin aynı işlemi wipe cache partitiona yapın.
sonra install zip from sd cardı secin ve choose sd carddan romunuzu bulun ve tıklayın. yukleme işlemi başlayacaktır. 3-5 dk sürecek ve tel yeniden acılacaktır. sonrası size kalmış arkadaslar
Sorularınızı sorabilirsiniz.