süperr cok tesekkür ederim artık kaydoluyor fakat cok karanlık. karanlık olmasa kalitede süper ama rengi açamıyorum. anca foto editor programı indirdim, cektiğim fotonun brightness ayarını arttırıyorum anca öyle düzgün bişi cıkıyor ortaya.. e buda biraz zahmetli oluyor...
süperr cok tesekkür ederim artık kaydoluyor fakat cok karanlık. karanlık olmasa kalitede süper ama rengi açamıyorum. anca foto editor programı indirdim, cektiğim fotonun brightness ayarını arttırıyorum anca öyle düzgün bişi cıkıyor ortaya.. e buda biraz zahmetli oluyor...
Ben nitdroid installer ile kurdum anroidi..ilk olarak islemciyi nekada overclock etmeliyim ikinki olarak sensorler iyi calismiyor sanirim Racing moto di bir oyun yukledim bir turlu oynayamadin...
Ben min600 - max900-1000 kullanıyorum işlemciyi... Sensör bazı oyunlarda işe yaramıyor... Daha doğrusu hep bir yöne takılıp kalıyor... Ben de bir motosiklet oyunu denemiştim, motocross racing olması lazım... Oyun başlıyor ama sürekli bir tarafa dönük gidiyor yani oynanmıyordu... Ama shift ve gameloft oyunarında problem olmamıştı... Bir de Drift Mania oyunu vardı onda da sorun yoktu... Bunlar aklıma gelenler...
bu olayda sms yollama ve arama söz konusu mu? düzeltildi mi yani?
- - - Eklendi - - -
dayanamadım yükledim android şu an sorunsuz herşeyi ama bu rehbere nasıl sim karttaki kişileri aktarcamı anlamadım. nasıl olacak bu? menü tuşuna basın diyor da o tuş hangisi?
bizdeki tuş açıp kapama kilidi androidde menü tuşu olarak kullanılıyor ona basarsanız görürsünüz menüyü ancak androidde simdeki numaralar telefona aktarılamıyor ben bi çok kez denedim sim kartta numara yok tarzı hatalar çıkıyor...
androidde usb bağlantısı çalışmıyor bunu şimdilik yapmak zor.. onun dışında şarj olma olayında sorun yok şarj oluyor ancak wifi ile bağlantı yapınca yada dosya indirince bağlantıda kopmalar oluyor bende de
vallahi o kopma olayını önlemek için arkaplanda whatsapp hep acık duruyor bende. o şekilde kopma olayı kalkıyor ortadan. ama şu usb bağlantı muhabbeti olsa iyi olurmus. bide ses olayını çözebilseler. şimdi bir video izledm skype da görüntülü konuşma olayını çalıştırmış nasıl yaptıysa anlamadım ama. bende olmuyor hala o.
ICS daha iyi diyorlar bide hız bakımından. onu kurmak mantıklı mı sence?
osman kardesim n900 u elden cikardim fakat arada bakiniyorum gelismelere.. bende SGS2 ye ics 4 yukledim pozitif yonleri cok hiz olarak internette gezinme ekran kolayliklari vs.. ama2.3.6da cok stabil kullaniliyordu
Bildiğimiz üzere e-yes nitdroid ics'den sonra elini çekmişti n900'den birkaç arkadaş donanım hızlandırmayı filan çözüme kavuşturmaya çalışıyordu videodan görüldüğü üzere başarmışlar Yakında n900 için güzel bir ics sürümü bizleri bekliyor .
mutlu sunu ogrenmek istiyorum ben androidi kurduktan sonra iki isletim sistemi arasinda nasil gecis yapicam. android kuruldugunda maemo yu hic bir sekilde kullanamamazlik varmi . yoksa iki secenegide tercihe goremi kullaniyorsun tam olarak ne oluyor..?