ddnet
Üye
Wp 10- İos-Android kullanan biri olarak;cihazların yazılımının artık hemen hemen küreselleştiğini söyleyebilirim rahatlıkla
Hepsinde neredeyseaynı arayüz var ve programlarda hemen hemen birbirinin aynısı
Bu yüzden eğer cihaz alıcaksak donanım olarak biraz paraya kıyıp orta üst segment cihaz almalıyız
ve cihazımızı etkin bir şekilde nasıl kullanabiliriz onu öğrenmeliyiz bence
Ya da elimizdeki cihazı en optimum performansta nasıl kullanabiliriz bunu araştırmalıyız (custom rom-kernel vb.-jailbreak-jaılbreak wp vb .)
Android kafasıyla wp bir tutmayın.. Bu telefondaki işlemci androidin snapdragon 600 serisine 1 gb ram ise androidin 2 gb ramine bedel.. Ben şahsen gta 5 oynuyorum bununla yahupiksel olayıda yok.. Büyük ekran misgibi telefon.. Kutu değil ayrıca metro arayuzu Donuk ve hareketsiz değildir metro arayuzu.. Android'deki gibi wiget koyarken "acaba şarjdan yer mi yaaa" düşünmüyoruz Allaha şukur
Elinize bile alıp incelemediğiniz telefonlar hakkında yorum yapmayalım bence.. Zira yazılımlar Wp gıre optimize edildiği için daha düşük donanımla daha yüksek verim alınabiliyor wp telefonlarda.. Bi wp 10 illaki 4 çekirdekli işlemciye ihtiyaç duyduğu için farklı.. Ben şahsen 2.ci el aldım zırtpırt telefonda değiştirmem.. Sıkıntı yok alanıda 2.ci elde alıyor ayrıca520 ve 1320 3,5 yıllık telefonlar artık oda ayrı bir konu.. Hadi bana 3,5 yıl dayanan 500 tlilik (520 öyleydi) android bul (şimdi bile bulamazsın..)
Ben aynı verimi alıyorum sizde aynı verimi alıyorsunuz.. Niye daha fazlasını vereyim ki ???mtalk'ın adı tapatalk değil diye ağlamam ben şahsen Nede olsa Wp'ye özel olup androidde olmayan programlarda var (tabi tam terside geçerli..)
Sonuçta her sistemin bi eksisi var.. Ben bunu tercih etmişim sen onu.. Wp'yi kotulesen ne kotulemesen neSadece ben senden daha az parayla senin bana göre pahalı telefonundan alabildiğin verimi alıyorum.. Olay budur
mTalk'tan gönderildi
Dün gördüm demedim 5 yıl içinde dedim. 1320 yi 2 yıl önce 520 yi geçen yıl gördüm. Dediklerini biliyorum zaten. Wp nin tek + yani belkide düşük donanımla çok iştir. Konunun başından beri ne diyorum. Ben fazla para vermem telefona. Kullandığın telefonla benim kullandığım telefonun arasında 100 lira fark var. Sen şimdi o telefondan benim kullandığım telefon kadar verim mi alacaksın? Alabiliyorsan al valla
Neyse boşuna konuşuyorum.Valla alıyorum zaten
Senin görüşün sana benim görüşüm bana
mTalk'tan gönderildi
Bence de WM ve Android tartışılcak sistemler değiller. Konuyu biraz okudum birisi demiş telefonda özgür yazılımı seçen Bilgisayarında neden windows kullanıyor diye . Pc deki ve telefondaki Windows sistemi bambaşka ve nereden biliyorsun W10 kullandığını ? Şahsen bende 2 işletim sistemi yüklü. Windows10M in kaderi uygulama geliştiricilerine bağlıydı ve kimse doğru düzgün birşey yapmadı.Gm lerde de kasma olduğnu ne gördüm ne duydum. Ace 2 Xperia SP Xperia Z2 XperiaZ5Compact kullandım. Ne virüsle karşılaştım nede bi benzeri ile karşılaştım. Kullandığım cihazlar Segment ve Fiyat bakımından bam başka kategorideler hiç birisindede keşke ios alsam keşke windows alsam demedim. Sonuç olarak kullanım amacına göre tartışılacak bir konu değil. Ama sundukları özellikler bakımından kim daha gelişmiş kim daha alta kalmış bu çok açık belli.
Android ve ChromeOS birlşimi söylentisi var Windows ne alaka ?Andromeda windows 10 gibi tüm platformları birbirine bağlayan bir sistem bu yüzden karşıtlaştırıyorum.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Alakası şu şu an telefon-tablet-pc gibi tum ekosistemleri bağlayabilen bir tek Apple ile Microsoft var. Cannonical ubuntu ile samsung da bu işi tizen ile yapmaya çalışıyor. Andromeda diye bir şey olursa yapmak istediği şey de tum ekosistemleri birleştirmek olacak. Şu an bunu yapan windows 10 var sadece.Android ve ChromeOS birlşimi söylentisi var Windows ne alaka ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?