Bluetooth "bile"

bu lafa bu adamlar güler
Bluetooth "bile" özgür

En kıytırık Symbian'lı telefon bile bluetoothla dosya yolluyor
amerikada mp3 gönderimi yasak bu tip paylaşımlar suç , amerikan bir firma ve bluetoothu kulaklık için kullanıyor o beğenmediğin bluetoothu bir senhaiser bluetooth kualklığı ile dene bakalım mesafe olarak . ayrıca bluetooth gönderimi 3gs modelinde çatır çatır çalışıyor iphone4 için dosya paylaşacaksan icloud kullanırsın , dosya paylaşımı zor bu cihazda ama ! ;
bu cihazı zaten alan adam avantajlarını bilir , 1.8 gb lık navigasyonlardan tut 1 gb lık oyunlrı görüyoruz artı retina olarak ben iphone4 kullanırken bu avantajları çatır çatır kullanabiliyorken tüm appstoreda bedavaysa abicim çok komik oluyorsunuz bluetooth falan yani adamlar aşmış kendini pro playerla 1080p hiç takılmadan oynatıyor artı mpeg2 yani direk dvd formatı açıyorsun , bunları kızdırmak için demiyorum ios çok sağlam sistem yani bilin ciddi studio programları var mıdı çalışabileceğin . bunların yanında gözüktüğü gibi galaxys2 sahibiyimde aynı anda bunları diyorsam birdaha düşünmekte fayda var ezber konuşmak kolay market komedi androidin . ama galaxys2 cihaz olarak on numara (plastik kasa ,kamera hariç)
ios ile herşeyi yapabilirsin program oyun tema artı cydia gibi ek bir market daha ama android ile herşeyi yapamazsın aradığın programları ; örneğin bende bose kulaklık var ios de onun bile özel programı var indirdim anladınızmı , yinede androidde görsel ve performans olarak beğendiğim sistemdir ama kesinlikle iosden kullanışlı yada iyidir diyemem daha kaç fırın ekmek yemesi lazım hesaplayın .
----------Eklendi @ 21:39:18 ---------- Yazıldı @ 21:34:44 ----------
ha buarada unutmuşum bluetoothla need for speed hot pursuit çok zevkli oluyor tavsiye ederim androidde oynarsınız arkadaşlarla . olmazsa daha çok oyun var ios de multi

hani video atamayan bluetooth varya