Android GERİLEYECEK

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kpln04

kpln04

Üye
androidin yükselmesi normal çünkü her kitleye hitap eden telefonları mevcut ama herkes iphone alamıyor bildiğiniz gibi + herkes iphone alıp jailbreak yapmasını biliyor mu ki?adamın parası vardır hava için alır sadece ALO der! böyle gösteriş meraklıları çok

Lenneth

Üye
androidin yükselmesi normal çünkü her kitleye hitap eden telefonları mevcut ama herkes iphone alamıyor bildiğiniz gibi + herkes iphone alıp jailbreak yapmasını biliyor mu ki?adamın parası vardır hava için alır sadece ALO der! böyle gösteriş meraklıları çok

Verdiğim habere bakarsanız Android satışlarında HTC en önce.

HTC nin Wildfire'ı hariç hiç bir telefonu alt veya orta kesime hitap etmiyor. Üst seviye de Android'e kayıyor kısaca.

kpln04

kpln04

Üye
Verdiğim habere bakarsanız Android satışlarında HTC en önce. HTC nin Wildfire'ı hariç hiç bir telefonu alt veya orta kesime hitap etmiyor. Üst seviye de Android'e kayıyor kısaca.
sonuçta android

Kedi Yavrusu

Üye

asdas6

Üye
    Konu Sahibi
Takım tutar gibi işletim sistemi tutmayın cahil durumuna düşüyorsunuz.

1) MeeGo, Windows Phone ve ios Android'den daha gelişmiş durumda. Android ise Symbian 3'ten daha gelişmiş durumda. Ama tam bu sıranın tersi oranda pazar payları var.

2) Hiçbir telefon markası Android'e bağlanmak istemiyor ve siz ne derseniz deyin eninde sonunda Android'den sıyrılacaklar. Android sadece Google telefonlarının - Motorola'nın kullandığı bir işletim sistemi haline gelecek.

3) Telefon devi HTC, yeni dönemde cihazlarının neredeyse yarısına Windows Phone yerleştirmeyi planlıyor, ve ayrıca HTC Sense arayüzü ile kendi işletim sistemlerini yaratmak gibi bir düşünceleri var.

4) Nokia Windows Phone ile anlaştı.

5) Samsung hala Bada'yı geliştirmeye devam ediyor. Android'den çok memnun olsaydı bu uğraşa girmezdi.

Android hala bir çok eksiği olan bir işletim sistemidir ve asla ios gibi Windows Phone gibi sistemlerle karşılaştırılamaz. İlla Android telefon aldınız diye amaçsızca boşuna savunmayın. Testler ortada...

Ayrıca unutmayın Google'ın da eline yüzüne bulaştırdığı bir çok şey var: Blogger, picasa...

Lenneth

Üye
eğer senin için iosu geçmesi androidi daha iyi yapıyorsa, aynı haberde symbian birinci sırada olduğu yazıyor, aynı mantıkla symbian daha iyidir androidden. demek istediğim, kimin kimi geçmesi onu iyi yapmaz.

Haberi doğru düzgün okumamışsın bile.

Symbian yüzde 16 oranında düşmüş, bu düşüşe devam ederse Android gelecek sene Symbian'ıda geçecek. Android 1 senede uçuşa geçti resmen.

----------Eklendi @ 21:32:32 ---------- Yazıldı @ 21:28:44 ----------

MeeGo daha piyasaya bile çıkmadı, ne gibi sorunları -'lerini olduğunu bile tam bilmiyoruz ki siz tüm sistemlerden iyi ilan ediyorsunuz. Market'i bile yok daha doğru düzgün.

Samsung Galaxy S ve S2 ile yakaladığı başarıyı WP7 ile yakalayacağını düşünüyorsanız ohooo derim anca.

Hiçbir şirket bir sisteme bağlı kalmak istemez, sonuçta kendi geliştirmiyor mümkün olduğunca alternatif arıyorlar gayet doğaldır. Samsung Symbian kullanıyordu eskiden, tek kalemde sildi. Çünkü başarısızdı, Android ile gayet başarılı.

Wave'ler mi daha çok sattı acaba Galaxy Serisi mi ?

Testler ortadaymış, ne ortada ? Tek gördüğüm şey Nokia'cıların Android'i çekemedikleri..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
meego yaygınlaşırsa,%95 ihtimal androidi geçecektir buna emin olun.kim cebinde bilgisayarlara kurulan linuxun mobil versiyonunu istemez?kim ne derse desin meego ucuz olursa androidi geçecektir.

Lenneth

Üye
MeeGo linux tabanlı Android'i geçecek ne demek ya :zuhaha: Android'de Linux tabanlı bir sistem.

Kedi Yavrusu

Üye
bak arkadaşım, windows 8 aynı zamanda hem tabletler için, hem masaüstü için, hem netbook için hem de mobil için (wp7) çıkıyor, yani windows 8'in marketi, android marketten ve appstore'dan bile geniş bir alana hitab ediyor, yani sizin wp7'de uygulama sıkıntısı olacak dediğiniz durum biraz zor, çünkü böylesine geniş bir kitleye hitap etme seçeneği uygulama geliştiricileri için gün doğumu gibidir.

asdas6

Üye
    Konu Sahibi
Haberi doğru düzgün okumamışsın bile.

Symbian yüzde 16 oranında düşmüş, bu düşüşe devam ederse Android gelecek sene Symbian'ıda geçecek. Android 1 senede uçuşa geçti resmen.

----------Eklendi @ 21:32:32 ---------- Yazıldı @ 21:28:44 ----------

MeeGo daha piyasaya bile çıkmadı, ne gibi sorunları -'lerini olduğunu bile tam bilmiyoruz ki siz tüm sistemlerden iyi ilan ediyorsunuz. Market'i bile yok daha doğru düzgün.

Samsung Galaxy S ve S2 ile yakaladığı başarıyı WP7 ile yakalayacağını düşünüyorsanız ohooo derim anca.

Hiçbir şirket bir sisteme bağlı kalmak istemez, sonuçta kendi geliştirmiyor mümkün olduğunca alternatif arıyorlar gayet doğaldır. Samsung Symbian kullanıyordu eskiden, tek kalemde sildi. Çünkü başarısızdı, Android ile gayet başarılı.

Wave'ler mi daha çok sattı acaba Galaxy Serisi mi ?

Testler ortadaymış, ne ortada ? Tek gördüğüm şey Nokia'cıların Android'i çekemedikleri..

Nokia'cı ne demek? Bu kadar aptalca bir sıfat olabilir mi? Ben Nokia'cı değilim de sen sanırım Android'cisin.....

Bak arkadaşım, bir halt bilmeden sallayıp duruyorsun.

Samsung, HTC, Nokia gibi markalar Windows Phone 8 ile atılımlarını yapacaklar çünkü WP8'in özelliği uygulamaların hem tablet, pc hem de telefonda çalışabilir durumda olması olacak, bunun ne demek olduğunu anlayamıyor musun?
WP8'in bu özelliği ile uygulama konusunda Android'in gerisinde kalacağını düşünmek gerizekalılık olur.

Android Market diye tutturmuşsunuz gidiyor... Zaten Android'in bu kadar büyümesinin tek nedeni bu market... MeeGo, android emülatörü ile bu uygulamaları çalıştırabilecek.

Son olarak, Google'ın Android'i time free yapmaması ve Motorola'yı satın alması nedeniyle, Samsung, HTC ve Lg Android'den soğudu. Bu yüzden HTC telefonlarının yarısını WP7 ile çıkarıyor, bu yüzden Samsung Bada'ya devam ediyor.

Ama anlayana...

PriZm

PriZm

Üye
Konu birazdan :locked: ...

Şehriyar

Şehriyar

Üye
ister gerilesin ister yukselsin android babamin degil ya hangisi iyiyse onu kullanirim ister windows olsun ister bada olsun ister symbian olsun..

----------Eklendi @ 00:12:43 ---------- Yazıldı @ 00:10:48 ----------

bu arada yine mi tartisma arkadaslar ya yapmayin etmeyin asin artik bunlari yaa

tutas_tee

tutas_tee

Üye
gorursunuz android hepsini gececek ve bir zamanlar nokianin krsllik kurdugu gibi epeyce sure oda liderlik vasfini surdurecek...

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
şehir efsanesi iyisi androidden iyisi varsa ona yönelir tüketici bunun şuan tartışmak kuru tenekeye taş atmaktan farksız

TheCower

TheCower

Üye
:) hey Allahım başka işiniz yok mu sizin. Bırakın onlar kim daha iyi kim daha kötü belirlesin. Siz onları değil onlar kendilerini savunsun.

mcs003

Üye
ya ne kadar sacma yok google seneye sozlesmeyi fes ederse :D okadar basit zaten demi... andiroid tel piyasasinda bi cıgır acti kim ne solerse solesin... dunyada satıs rekorlari kırıyor... bi cok marka sirf andiroid sayesinde yukseliste... googleye gelince yazilimdan zaten parasini aliyor babasinin hayrina yapmiyor... microsoftun windows satmamasi sadece ibm pclerde satmasi kadar imkansiz ve sacma seyler . . . yeni arayislar tabiki olacak hep daha iyisi icin buna komsept denir... dünyadaki her mal icin bi gelisiM zaten vardir elektirikli araba cikti benzinlili dizel araba mi bitti piyasada daha cok secenek hep daha iyidir...

ANDİROİD = HTC,SAMSUNG SONY ERİCSON GİBİ MARKALARİN SUAN TEK SATILMA NEDENİ... 10 YİLLIK Bİ ANLASMA SÖZ KONUSU VE 10 YİL SONRADA ZATEN SUAN SON MODEL PCDEKİ HERSEYİ YAPABİLCEK STABİL Bİ WİNDOWS CİKAR HERALDE OZAMANDA ANDİROİD FALAN PEK Bİ ONEMİDE KALMAZ... TAHMİNİMCE

Del Rey

Del Rey

Üye
mişşet kendini avutmuyor denilen doğru üreticiler google ın moto yu almasından sonra ufaktan başka yönlere kayıyorlar çünkü google yarın çıkıp sözleşmenizi fes ettim yada bir daha ki sene android kullanmayacaksınız derse hiçbir şey yapamaz üreticiler ki öngörülen çoğu arkadaşın dediği gibi üreticiler wp7 ye doğru kayıyor nitekim rakamlarda onu gösteriyor android amerikada düşerken wp7 yükselmeye başladı ki windows 8 tanıtıldı resmen telefon-tablet-netbook-notebook-masaüstü için entegre bir sistem yani açıp viseolarını izleyin ki samsung un tableti üzerinde tanılıyor yani samsung geçmiş bile diyebiliriz

Google öyle birşey söyleyemez. Söylese açık kaynak ve özgür yazılım kategorisine giremez. Birçok alan da buna göre alıyor, Android iOS'e göre çok daha özgür ve rahat çünkü. O zaman Android batar.

Windows 8 taşıyan akıllı telefonlrasa devrim yaşatıcak gibi geliyor. Çünkü o telefonlar hem PC hem de telefon uygulamaları açabilecekmiş.

Ama yine de üstteki arkadaşıma söylüyorum; Windows benim kullandığım PC işletim sistemleri arasında Slax Linux'tan sonra en sevmediğim işletim sistemi :) Bilip bilmeden "Windows şunda stabil, şunda stabil olucak" falan demeyin. Windows 8'i de kullandım. Mosh'u bekliyorum...

Lenneth

Üye
Böyle bir konuyu Symbian GERİLEYECEK diye Symbian bölümüne açsak anında uyarı atarlar, konuyu silerler. Ki gerilediği gerçek bakın verilerine, kullanımı düşüyor. Ama böyle hayalleri dayalı saçma bir konu Android bölümünde olunca defalarca şikayet etmeme rağmen nedense konu kilitlenmiyor bile.

Uruloki

Uruloki

Üye
yahu android şu an amerikada lider oradada pazar payı düşmeye başladı ayrıca ios un jb si var ki normal halinde kullandım pek bir şey yok kısıtlama adına bence

Del Rey

Del Rey

Üye
yahu android şu an amerikada lider oradada pazar payı düşmeye başladı ayrıca ios un jb si var ki normal halinde kullandım pek bir şey yok kısıtlama adına bence

Tatile gittin diyelim, bir de tanıdığından 3 aylığına netbook ödünç aldın. O bilgisayarda iTunes yoksa ve internette yoksa bak ne oluyor o zaman sana :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt