Android GERİLEYECEK

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lenneth

Üye
yahu android şu an amerikada lider oradada pazar payı düşmeye başladı ayrıca ios un jb si var ki normal halinde kullandım pek bir şey yok kısıtlama adına bence

Windows Phone'nun kullanım oranı yüzde 8'lerdeymiş, Android'in yüzde 30larda.. iOs ve Android dururken kim WP7'nin yüzüne bakar Allahını seversen.

Hiç kısıtlama diye bir şey yok zaten Paralı uygulamaları beleşe yükle bakalım.Yada ana ekrana widget ekle ? :ehe Bilgisayara iTunes veya herhangi bir program olmadan doğrudan bağlayıp müzik film at ? (Ki jailbreak yapınca bile bu kısıtlama kalkmıyor)

Kedi Yavrusu

Üye
iOS ve Android dururken kim wp7'ye bakar allah aşkına diyorsun fakat, pc ve tabletlerdeki windows 8 ile mobildeki wp7 aynı uygulamaları çalıştıracak, flash player desteği gelecek ve de pc+tablet+mobil platforma tek bir market olduğu için o market inanılmaz hızla büyüyecek, geliştiricilere gün doğacak bak gör.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Bilgisayara iTunes veya herhangi bir program olmadan doğrudan bağlayıp müzik film at ? (Ki jailbreak yapınca bile bu kısıtlama kalkmıyor)

Bak burada salladın işte bende mis gibi kalktı bluetooth bile özgür şu an.

uribaju

uribaju

Üye
yeni nesil windows phone

Favorite

Favorite

Üye
iOS ve Android dururken kim wp7'ye bakar allah aşkına diyorsun fakat, pc ve tabletlerdeki windows 8 ile mobildeki wp7 aynı uygulamaları çalıştıracak, flash player desteği gelecek ve de pc+tablet+mobil platforma tek bir market olduğu için o market inanılmaz hızla büyüyecek, geliştiricilere gün doğacak bak gör.

O senin dediğin pc lerde çalışan programlar cep telefonlarında çalışamaz ayrıca imkansız bir şey rüyanda görsen yinede inanma sen program işinden hiç anlamıyorsun demekki sana kısaca en basit örnek pc programları veya oyunları ekran pixelleri hiç uyarmı sence ben cep telefonlarınınkini bir birlerine uyduramıyorum sen tutmuşsun pc programını telefonda çalışacağından bahsediyorsun benim telefon 320 x 480 pixel bunun programını 320 240 uydurda göreyim bakalım o zaman inanırım.

Lenneth

Üye

Bak burada salladın işte bende mis gibi kalktı bluetooth bile özgür şu an.

Bluetooth "bile" :zuhaha: bu lafa bu adamlar güler :ehe

Bluetooth "bile" özgür :zuhaha: En kıytırık Symbian'lı telefon bile bluetoothla dosya yolluyor :ehe

franzliszt

franzliszt

Üye
Tatile gittin diyelim, bir de tanıdığından 3 aylığına netbook ödünç aldın. O bilgisayarda iTunes yoksa ve internette yoksa bak ne oluyor o zaman sana :)

ne oluyor ozaman çatır çatır atıyorum ben müzik video foto ?? bir sürü hayvani programa sahibim takar takmaz dosya şeklinde gösteriyor bilip bilmeden yazmayalım arkadaşlar . itunesu açmıyorum bile

Lenneth

Üye
Benim telefondada video çekmek serbest biliyormusun kısıtlama felan yok :aha:

Benim telefonda mesaj atmak bile serbest ne diyorsun arkadaşım yahu :ehe Hatta az önce denedim, birini bile arayabiliyorum vay be...

franzliszt

franzliszt

Üye
Bluetooth "bile" :zuhaha: bu lafa bu adamlar güler :ehe

Bluetooth "bile" özgür :zuhaha: En kıytırık Symbian'lı telefon bile bluetoothla dosya yolluyor :ehe

amerikada mp3 gönderimi yasak bu tip paylaşımlar suç , amerikan bir firma ve bluetoothu kulaklık için kullanıyor o beğenmediğin bluetoothu bir senhaiser bluetooth kualklığı ile dene bakalım mesafe olarak . ayrıca bluetooth gönderimi 3gs modelinde çatır çatır çalışıyor iphone4 için dosya paylaşacaksan icloud kullanırsın , dosya paylaşımı zor bu cihazda ama ! ;

bu cihazı zaten alan adam avantajlarını bilir , 1.8 gb lık navigasyonlardan tut 1 gb lık oyunlrı görüyoruz artı retina olarak ben iphone4 kullanırken bu avantajları çatır çatır kullanabiliyorken tüm appstoreda bedavaysa abicim çok komik oluyorsunuz bluetooth falan yani adamlar aşmış kendini pro playerla 1080p hiç takılmadan oynatıyor artı mpeg2 yani direk dvd formatı açıyorsun , bunları kızdırmak için demiyorum ios çok sağlam sistem yani bilin ciddi studio programları var mıdı çalışabileceğin . bunların yanında gözüktüğü gibi galaxys2 sahibiyimde aynı anda bunları diyorsam birdaha düşünmekte fayda var ezber konuşmak kolay market komedi androidin . ama galaxys2 cihaz olarak on numara (plastik kasa ,kamera hariç)

ios ile herşeyi yapabilirsin program oyun tema artı cydia gibi ek bir market daha ama android ile herşeyi yapamazsın aradığın programları ; örneğin bende bose kulaklık var ios de onun bile özel programı var indirdim anladınızmı , yinede androidde görsel ve performans olarak beğendiğim sistemdir ama kesinlikle iosden kullanışlı yada iyidir diyemem daha kaç fırın ekmek yemesi lazım hesaplayın .

----------Eklendi @ 21:39:18 ---------- Yazıldı @ 21:34:44 ----------

ha buarada unutmuşum bluetoothla need for speed hot pursuit çok zevkli oluyor tavsiye ederim androidde oynarsınız arkadaşlarla . olmazsa daha çok oyun var ios de multi :) hani video atamayan bluetooth varya :)

Kedi Yavrusu

Üye
O senin dediğin pc lerde çalışan programlar cep telefonlarında çalışamaz ayrıca imkansız bir şey rüyanda görsen yinede inanma sen program işinden hiç anlamıyorsun demekki sana kısaca en basit örnek pc programları veya oyunları ekran pixelleri hiç uyarmı sence ben cep telefonlarınınkini bir birlerine uyduramıyorum sen tutmuşsun pc programını telefonda çalışacağından bahsediyorsun benim telefon 320 x 480 pixel bunun programını 320 240 uydurda göreyim bakalım o zaman inanırım.

wp modellerinin ekran çözünürlüğü 320x240 mı git öğren gel önce

r.sinan

r.sinan

Üye
google motoraşayı aldığı için asla diğer android kullanan markalara kullanma demez aksine arttırmaya çalışır piyasadaki tüm telefonlar android olursa google üste çıkar motorolayı almasının bize yararı daha az kasan telefonlar üretilmesidir iphoneda kasma olmamasının sebebi nasıl ki donanım yazılım uyumu ise motorola ile de google aynısını yapmayı planlıyor...

PriZm

PriZm

Üye
wp modellerinin ekran çözünürlüğü 320x240 mı git öğren gel önce

adam o çözünürlüğü örnek olarak yazmış belliki...

ayrıca bende katılıyorum en az 1024*768 çözünürlüğünde çalışan bir aplikasyonu wp7 de çalıştırmak biraz anlamsız geliyor.

hadi bunuda geçtim bilgisayara çıkan çoğu program telefon için ağır gelecektir.;)

• Beğen
Tepkiler: Favorite

Kedi Yavrusu

Üye
adam o çözünürlüğü örnek olarak yazmış belliki...ayrıca bende katılıyorum en az 1024*768 çözünürlüğünde çalışan bir aplikasyonu wp7 de çalıştırmak biraz anlamsız geliyor.hadi bunuda geçtim bilgisayara çıkan çoğu program telefon için ağır gelecektir.;)
En az 640x480 ki cihaz sağlar o desteği.Ayrıca bunu ben uydurmuşum gibi konuşuyorsunuz microsoft diyor aynı uygulama hem pc hem tablet hem mobil diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt