Android Flash Player 10.3 (Armv6 İşlemciler için)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turancen

turancen

Üye
    Konu Sahibi
Android Flash Player 10.3 (Armv6 İşlemciler için)
Malesef gio da froyo 2.2.1 sürümünde çalışmamaktadır. farklı yöntem bulduğumda bilgi vereceğim
(Bu yöntemde denenen telefonlar, gio-ace-mini-fit-i551-lgp500.503)

1.Tabikide root yetkisi olması gerek, (garanti gider ama root geri alınabiliyor)
2.İlk önce flash player rar dosyasından çıkan bütün dosyaları, hafıza kartına atın.
3.Adobe Flash Player.apk dosyasını telefondan yükleyin.
4. root explorer yükleyin ve açtığınızda, üstte yazan R/W yazısını R/O olarak değiştirin
5.lib dosyasının içinde bulunan
libflashplayer.so
libstagefright_froyo.so
libstagefright_honeycomb.so
libysshared.so

6.bu dosyaları, rootexplorer yardımıyla,. /data/data\com.adobe.flashplayer/lib/ içine atın.
7.Şimdi gelelim en önemli yere. bu dosyalara sırasıyla, parmağımızı basılı tutup.
8.Çıkan ekranda "permisions" seçiyoruz. 4 dosyayıda alttaki resim gibi ayarlıyoruz.
(Kendimden resim çekemedim. 2.3.5 de resim çekme değişmiş :D)

9.Üstteki işlemi, rootexplorer açınca, /data/data\com.adobe.flashplayer/lib klasörünede uygulayın. silinme derdi ortadan kalkar,
10.Hepsine tamam deyip çıkıyoruz. telefonu yeniden başlatmanıza gerek yoktur. direk internete girip deneyebilirsiniz. Hayırlı uğurlu olsun. Bu sürümde menüde ayarlama programı da eklendi.

Download

Kod:
Link şifresi: androidmobil.net

Flash player videolu anlatım, Kendi uploadımdır.
[video=youtube;tPkg3JP0dcM]http://www.youtube.com/watch?v=tPkg3JP0dcM&feature=youtu.be[/video]

ROOT EXPLORER FLASH PLAYER PERMİSİON AYARI
[video=youtube;jlDWN8tl_h0]http://www.youtube.com/watch?v=jlDWN8tl_h0&feature=youtu.be[/video]

--------------------------------------------------------------------------------------------------

FARKLI YÖNTEM DENEMEK İSTEYENLERE (RİFLEMAN Arkadaşa teşekkür ederim)

Kolaycilara.

Üstteki linki indirin, ardindan marketten, titanium backup indirip kurun.

Sonra zipten cikan dosyalari sd karttaki TitaniumBackup klasorune atin ( yoksa olusturun)

Titanium backuptan açın, sonra ekranda, toplu isleri acin.eksik uygulamalari geri yukle deyin flash playeri secin. Uygulama + veri isaretli olsun.

Kurulum sonunda iki adimda Flash keyfini cikarin.

erdemmm271

Üye
Dostum bu çözüm 6 aydır var , yeni beklenti şu , flashın 11 sürümleri çıktı .. sitelerin çoğu artık 11 ve yukarısını kullanıyor , benzer çözüm geliştirin 11 için , bu çözüm her sitede var 6 aydır..

sofarsogood

sofarsogood

Üye
zaten flash player markette var neden garanti kapsamına çıkaran bu yöntemleri deniyorsunuz?

erdemmm271

Üye
marketteki Flash player Galaxylerde hiçbir işe yaramaz , kursan bile kullanamazsın .. Bu yöntem şart

delikanli006

delikanli006

Üye
bu yöntemi uyguladım galaxy gio kullanıyorum ve artık flash player destegim oldu tesekkurler.NOT--ince bi ayrıntıyı acıklamamıssın dostumö biraz ugrastırdı data klasorune atacagımız dosyaları telefon bellegine atacagımızı yazmamıssın hafıza kartının data klasorune attım ilk basta ve root explorer ile gerekli işaretlememleri yapmaya calıstıgımda izin vermedi sebebi ne olabilir diye cok ugrastım sonra o dosyaları telefon hafızasındaki data/data/com.flashplayer/lib klasorune attıgımda olay duzeldi :) bu yöntemi yapmak isteyen arlkadaslar data klasorune atacagınız ve isaretleyeceginiz dosyaları telefon hafızasında uygulayın işe yarıyor TESEKKURLER DOSTUM.BU ARADA İSARETLEMELERİ SENİN GÖSTEDİGİN GİBİ DEGİL BUTUN KUTUCUKLARI İSARETLEYEREK YAPTIM FLASH PLAYERE HİÇ BİR KISITLAMA KALMADI :) TELEFONA YUKLEDİGİM TV UYGULAMALARINDA DAHİ DEREYE GİRİYOR.

erdemmm271

Üye
Flash 11 çıktı , baya değşiklik var , yokmu uyarlayacak ace ve gio ya?

legolas29

legolas29

Üye
saol bi denişcem inş olur

mekan-67

Üye
samsung galaxy y gt-s5360 da yapılırmı bu ayar

ahmetyusuf99

ahmetyusuf99

Üye
Çok teşekkürler. Haftalardır arıyordum +rep.

RS-2144

RS-2144

Üye
s5360 da flash-player 10.3 yuklenmiyor bende , 10.1 sürümü bulup indirir ve yukarıdaki adımları uygularsan oluyor, sahsen denedim calısıyor ancak film sitelerinde kasma yapıyor _ki normal :/

ahmetyusuf99

ahmetyusuf99

Üye
zaten flash desteklemeyen bir telefon. işlemcisi düşük olacağından hız dfüşük olabilir. normal :)

mekan-67

Üye
flash plaeyer yüklenmedi hatası geldi ?? gt-s5360 tlfonda
Malesef gio da froyo 2.2.1 sürümünde çalışmamaktadır. farklı yöntem bulduğumda bilgi vereceğim
(Bu yöntemde denenen telefonlar, gio-ace-mini-fit-i551-lgp500.503)

1.Tabikide root yetkisi olması gerek, (garanti gider ama root geri alınabiliyor)
2.İlk önce flash player rar dosyasından çıkan bütün dosyaları, hafıza kartına atın.
3.Adobe Flash Player.apk dosyasını telefondan yükleyin.
4. root explorer yükleyin ve açtığınızda, üstte yazan R/W yazısını R/O olarak değiştirin
5.lib dosyasının içinde bulunan
libflashplayer.so
libstagefright_froyo.so
libstagefright_honeycomb.so
libysshared.so

6.bu dosyaları, rootexplorer yardımıyla,. /data/data\com.adobe.flashplayer/lib/ içine atın.
7.Şimdi gelelim en önemli yere. bu dosyalara sırasıyla, parmağımızı basılı tutup.
8.Çıkan ekranda "permisions" seçiyoruz. 4 dosyayıda alttaki resim gibi ayarlıyoruz.
(Kendimden resim çekemedim. 2.3.5 de resim çekme değişmiş :D)

9.Üstteki işlemi, rootexplorer açınca, /data/data\com.adobe.flashplayer/lib klasörünede uygulayın. silinme derdi ortadan kalkar,
10.Hepsine tamam deyip çıkıyoruz. telefonu yeniden başlatmanıza gerek yoktur. direk internete girip deneyebilirsiniz. Hayırlı uğurlu olsun. Bu sürümde menüde ayarlama programı da eklendi.

Download

Kod:
Link : androidmobil.net

Flash player videolu anlatım, Kendi uploadımdır.
[video=youtube;tPkg3JP0dcM]http://www.youtube.com/watch?v=tPkg3JP0dcM&feature=youtu.be[/video]

ROOT EXPLORER FLASH PLAYER PERMİSİON AYARI
[video=youtube;jlDWN8tl_h0]http://www.youtube.com/watch?v=jlDWN8tl_h0&feature=youtu.be[/video]

--------------------------------------------------------------------------------------------------

FARKLI YÖNTEM DENEMEK İSTEYENLERE (RİFLEMAN Arkadaşa teşekkür ederim)

Kolaycilara.

Üstteki linki indirin, ardindan marketten, titanium backup indirip kurun.

Sonra zipten cikan dosyalari sd karttaki TitaniumBackup klasorune atin ( yoksa olusturun)

Titanium backuptan açın, sonra ekranda, toplu isleri acin.eksik uygulamalari geri yukle deyin flash playeri secin. Uygulama + veri isaretli olsun.

Kurulum sonunda iki adimda Flash keyfini cikarin.

sssubay

sssubay

Üye
Bu bilgiler çok işime yaradı, flash player 11i kurdum tıkır tıkır çalışıyor ne bir kasma nede başka bişey.
Telefonum xperia x10 mini android 2.37 ;)

gordon95

gordon95

Üye
Paylaşım için teşekkürler

muratsim67

Üye
super widlfire s tede ise yaradi bide donmasa

turancen

turancen

Üye
    Konu Sahibi
Konu niye açıldıki bu işlem eskide kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt