Galaxy Pocket S5300 Flash Player 10.3 (Root Gerekli)

Sponsorlu Bağlantılar

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Pocket S5300 Flash Player 10.3 (Root Gerekli)
Merhaba,uzun arayışlarım sonucunda Galaxy Pocket telefonum için Flash Player yüklemeyi başardım.
Önce 1. ekteki dosyayı SDCARD'a atalım.
2. ekteki Flash Player dosyasını indirelim.
Bu kısım alıntıdır:
♣İndirdiğimiz CWM dosyasını sd kartımıza atıp daha sonra telefon hafızasına kopyalıyoruz.
♣Daha sonra Ses Açma+Ana (Orta) Tuş+ Güç (Açma-kapatma) tuşlarına hiçbirinden elimizi çekmeden sırayla basıp orijinal Recovery ekranı gelene kadar elimizi çekmiyoruz.
♣Gelen Recovery menüsünde Apply update from sd card seçeneğine bastıktan sonra önceden SDCARD'a attığımız CWMyi bulup yüklüyoruz.

Şimdi yükledikten sonra çıkan menüde installzip from sdcard seçeneğini bulup Flash Player dosyasını seçip yüklüyoruz.
Daha sonra restart deyip telefonun açılmasını bekliyoruz.
Açıldıktan sonra Flash Player dosyasını zipten çıkarıp app klasöründeki com.adobe... uygulamasını yüklüyoruz.
data klasöründeki com.adobe.../lib klasöründeki 2 dosyayı /data/data/com.adobe.../lib klasörüne yapıştırıyoruz.
2 dosyaya sırayla basılı tutup Permissions deyip bütün kutucukları işaretliyoruz.
Ve Flash Player'ımız hazır.Hayırlı Olsun!
Not:Alıntılar http://www.androidyurdu.com sitesinden alınmıştır.Anlatım bana aittir.

Ekli dosyalar

teknoxX

teknoxX

Üye
ben bu şekilde yapmıştım ancak bazen çalışmadığını gördüm tekrar yüklemek zorunda kaldım yine aynısı oldu kalıcı olarak nasıl yapabiliriz ?

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
    Konu Sahibi
Bende çalışıyor.Bir problem yok.Sorunun cevabını bilemiyeceğim.

antisatan

antisatan

Üye
Bende çalışıyor.Bir problem yok.Sorunun cevabını bilemiyeceğim.

ilk başta biraz uğrastim ama sonunda sayende başardim kardeşim.tûm sitelerde sorunsuz çalışyor. root explorer programı olmadan olmadi. dier loneyl cat in xplore si bu konuda başariz. tekrar teşekkür .az daha cok sevdiım galaxy pocketi satacaktim. iyi çalismalar maxiciler.

Erenkhan

Üye
:aman2:

danane

Üye
Galaxy pocket inmioki yapim

Üst Alt