hiçbir sorun olmaz dün evde elektrik yoktu açtım telden izledim diziyi androidin her zaman flasha desteği vardır
her zaman desteği olsa indirip kurmayız telefona. teller zaten flash destekli gelmiyor ama biz marketten indirip kuruyoruz. şu an bende 4.1.2 yüklü olduğundan apk sini indirip kurdum telefona. zaten m.youtube falan telefonlara göre hazırlandığından oradakilerde sıkıntı olmaz ama normal youtube dan izleyemezsin
Eğer telefonu alırsanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızflash player ı indir çalışacaktır.

Geçici bir çözüm bu flash güncellenince ne yapacaksIniz ?İnternetten apksını indirip kuruyorsun sorunsuz çalışıyor merak etme sıkıntı yok video izlemede falan

Geçici bir çözüm bu flash güncellenince ne yapacaksIniz ?![]()

Flash marketten kaldırıldı ama güncellenmeye devam ediyor.Son güncellenme 15 şubat.

android versiyonu 4.0'ın üzerindeki tüm cihazlara artık filaş pilayer verilmeyecek belki bununla ilgilidir,ama sorun değil apk yüklüyorsun olay bitiyor
- - - Eklendi - - -
nerden takip ediyorsun ?![]()
Xda da konusu var.Onlarda belirli bir kaynaktan takip ediyorlar.Güncelleme durmadı.
onu biliyorum pazar günü son apk'yi oradan indirmiştim 
Var mi yok mu bilmiyorum ama eger yoksa, video izleyemezsn, flash içerikli siteler kullanamazsn, internette oyun oynayamazsn vs vs.

internetteki apk lar ile destek var şu an.