Android Flash desteği yokmu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi
Android Flash desteği yokmu?
Son Xperia T almayı düşünüyorum, özellikleri filan çok hoşuma gitti fakat flash player desteği yok yazıyor.Bu ne demek oluyor yani internetten video filan izliyememmi?
Bu özelliğin olmaması ne gibi dezavantajlar getirir?

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Var mi yok mu bilmiyorum ama eger yoksa, video izleyemezsn, flash içerikli siteler kullanamazsn, internette oyun oynayamazsn vs vs.

muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi
Eğer öyleyse hiçbir işe yaramaz o telefon.Android markette flash playerler sayesinde filan izlenmezmi ki yaw?

hurol1

Üye
Çok ihtiyacın olursa internette apk ları var indirir kurarsın

muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi
O şekilde sorunsuzca video izlenebilir mi?

hurol1

Üye
Denemedim ama sorun yoktr

kurd-0

Üye
hiçbir sorun olmaz dün evde elektrik yoktu açtım telden izledim diziyi androidin her zaman flasha desteği vardır

m-eri

Üye
hiçbir sorun olmaz dün evde elektrik yoktu açtım telden izledim diziyi androidin her zaman flasha desteği vardır

her zaman desteği olsa indirip kurmayız telefona. teller zaten flash destekli gelmiyor ama biz marketten indirip kuruyoruz. şu an bende 4.1.2 yüklü olduğundan apk sini indirip kurdum telefona. zaten m.youtube falan telefonlara göre hazırlandığından oradakilerde sıkıntı olmaz ama normal youtube dan izleyemezsin

kurd-0

Üye
her zaman desteği olsa indirip kurmayız telefona. teller zaten flash destekli gelmiyor ama biz marketten indirip kuruyoruz. şu an bende 4.1.2 yüklü olduğundan apk sini indirip kurdum telefona. zaten m.youtube falan telefonlara göre hazırlandığından oradakilerde sıkıntı olmaz ama normal youtube dan izleyemezsin

desteği olması illa içinde gelecek değil ya sonuçta desteği var ki kurabiliyorsun

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Eğer telefonu alırsan flash player ı indir çalışacaktır.

• Beğen
Tepkiler: muratvemine ve CasuS_87
muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah saolun.Gonul rahatligiyla alirim artik.

skywalker06

skywalker06

Üye
İnternetten apksını indirip kuruyorsun sorunsuz çalışıyor merak etme sıkıntı yok video izlemede falan

avcitalip

avcitalip

Üye
android versiyonu 4.0'ın üzerindeki tüm cihazlara artık filaş pilayer verilmeyecek belki bununla ilgilidir,ama sorun değil apk yüklüyorsun olay bitiyor :evet:

- - - Eklendi - - -

Flash marketten kaldırıldı ama güncellenmeye devam ediyor.Son güncellenme 15 şubat.

nerden takip ediyorsun ? :)

PriZm

PriZm

Üye
android versiyonu 4.0'ın üzerindeki tüm cihazlara artık filaş pilayer verilmeyecek belki bununla ilgilidir,ama sorun değil apk yüklüyorsun olay bitiyor :evet:

- - - Eklendi - - -

nerden takip ediyorsun ? :)

Xda da konusu var.Onlarda belirli bir kaynaktan takip ediyorlar.Güncelleme durmadı.

Türe

Türe

Üye
internetteki apk lar ile destek var şu an.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt