android facebook uygulaması sürekli online

Sponsorlu Bağlantılar

ercak

ercak

Üye
    Konu Sahibi
android facebook uygulaması sürekli online
arkadaslar android facebook uygulaması yüzüne facebook da sürekli online gözüküyomusun gorende sürekli facebookta zannetcek programdan cevrimdısı ol diyorum ama yine online gözüküyorum programı kaldırmakta istemiyorum işe yarıyo offline nasıl gözekebilirim :S ben bir kac arkadasda gördüm facebookta yesil olan noktada telefon simgesi vardı ole nasıl olabilir sürekli online gözükmek sinir bozucu fikri olan :S

Ekremşanti

Ekremşanti

Üye
o zaman facebook'dan çıkarken oturumu kapat(çıkış yap) yoluyla çık.. girdiğinde yine mail&şifre girersin haberin olsun

adasdass

Üye
arkadaşlar aynı sorun bende de var.xperia neo v kullanıyorum içindeki facebook uygulamasından bir kere giriş yaptım şimdi sürekli online gözüküyorum.sohbet penceresini açıp offline görün dedim,çıkış yaparken çıkış diyerek çıktım yani facebook verilerin bu telefondan kaldırılacak şeklinde uyarı verecek şekilde çıktım ama hala online gözüküyorum.ne yapmam gerek?

aykut831

Üye
Cep telefonundan facebook chat e
bağlanıyorsan ondan
kaynaklanıyor.Face hesabından
telefonunda hangi uygulamayı
kullanıyorsan facenin uygulamalar
bölümüne girip o uygulamayı kaldırırsan eski haline döner ama o
zamanda telefondan chat
yapamazsın.

adasdass

Üye
Cep telefonundan facebook chat e
bağlanıyorsan ondan
kaynaklanıyor.Face hesabından
telefonunda hangi uygulamayı
kullanıyorsan facenin uygulamalar
bölümüne girip o uygulamayı kaldırırsan eski haline döner ama o
zamanda telefondan chat
yapamazsın.
"Hiçbir uygulamanın Facebook hesabınla etkileşime geçmesine izin vermedin" yazıyor?
ayrıca markette de sadece facebook for android yüklü görünüyor.valla telefondan chat falan istemiyorum.sadece şu online görünmesinden kurtulayım yeter.zaten birdaha da telefondan facebooka girmem.

Üst Alt