Haber Android Durduk Yere Para Gitmesi(yardim!)

Sponsorlu Bağlantılar

xxcreanxx

Üye
    Konu Sahibi
Android Durduk Yere Para Gitmesi(yardim!)
Evet arkadaşlar telefonum Samsung s4 mini telefonumda mobil veriyi etkinleştirince param azalıyor. Bazenleri update yüklüyor . Bunları nasıl veya nerden engelliyebiliriz. Yani Mobil Veriyi açınca ben istemediğim durumda para gitmesin istiyorum.Bütün Yapılan Yüklemelerin Wi-Fi üzerinden olması için ne yapmamız gerekir ? Bunun için uygulamalar var mıdır ? Yada nasıl yapçaz ? ( Konuyu yanlış yere actıysam affola )

Hattım : TurkcellBilen Yok mu Lütfen YARDIM!!

esmeran3

esmeran3

Üye
Tabikide mobil veriyi kapatıp tüm yüklenecekleri wifi üzerinden yükleyip tekrar açarak.
Başka bi çaresi yok

xxcreanxx

Üye
    Konu Sahibi
Tabikide mobil veriyi kapatıp tüm yüklenecekleri wifi üzerinden yükleyip tekrar açarak.
Başka bi çaresi yok
Ama Şu sorun var açar açmaz update yükleme sorunu elimde değil yaniveya açar açmaz (mobil veriyi) reklamlardan uygulama reklamları felan

esmeran3

esmeran3

Üye
Sen açma kapama tuşuna basıp ordan mobil veriyi kapatırmısın bi ve telefonu kapatıp yeniden açar mısın ? Rica etsem. Tekrar açık olacak mı mobil veri

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
@xxcreanxx : yapmanız gereken öncelikle cihazınızın senkrazizasyonunu kapatmak ; sonrasında ise google play store a girip otamatik olan güncelleştirme ayarlarını manuel yada sadece wi-fi olarak degistirmek :oke:

Anil-D

Anil-D

Üye
Mobil veriyi kapa ve 3g yide

TheMadness

TheMadness

Üye
Arka plan verilerini kısıtlayın

AHKE

AHKE

Üye
google play ayarlarından uyg otomatik guncelleme yap

xxcreanxx

Üye
    Konu Sahibi
@H.TOGAN Saol bunu arıyordum :gul:

canpolat023

Üye
müşteri hizmetlerini arayıp internet ayarlaması yapması gerekir mobil veriyi kapatsan bile kontür atmaya devam eder yeni telefon aldıgımda böyle bir şey başıma gelmişti 15 tl fatura göndermişlerdi yarım saat içinde

Üst Alt