Androıd Cıhazlarınızın Sarj Surelerini Paylaşın

lazye

Üye
Bana mi diyorsun hayır öyle yapmadım farkindaysan yukarda hem yazılım hem donanım yazıyor ekran suresi donanım da o yüzden uygulamalar yazılım sekmesinde

Ben 3.30 ekran alsam şükrederim bende o da yok [emoji23] [emoji23]

smh60

Üye
Beyler ekran süresini atarken pil kullanımını da atın

ortak42

Üye
Sarz bitsin bi paylaşım daha yapıyım s3 miniyle 4 küsür saat alıyorum android one ile rahat 6 saat gelicek hazır ol
S3 mini olabilir ben s4 sandım senin cihazı bide android one ile 6 saat güldürmeyin adamı sarjda çeker çekmez aralıksız bırakmadan oynuyon mu bekleme kaç saat 6 saat ekran alırken?

S3 mini olabilir ben s4 sandım senin cihazı bide android one ile 6 saat güldürmeyin adamı sarjda çeker çekmez aralıksız bırakmadan oynuyon mu bekleme kaç saat 6 saat ekran alırken?
Bekleme süresi 15-20 saat oyun yok oynamam bile
Niye cekemiyirsun onu anlamadım

Bekleme süresi 15-20 saat oyun yok oynamam bile
Niye cekemiyirsun onu anlamadım
Note 2 ile 3 saat oyun oynadım suan 4 saat ekran süresi ve % 35 pilim var
Bence sizin pilleriniz ya ölü ya da kullandığınız romu veya kerneli değiştirin

Note 2 ile 3 saat oyun oynadım suan 4 saat ekran süresi ve % 35 pilim var
Bence sizin pilleriniz ya ölü ya da kullandığınız romu veya kerneli değiştirin
Bana mı dedin pil ölü diye yoksa şu bana karşı çıkan arkadaşa mı

ortak42

Üye
Arkadaş s4 lolipop desem kitkatta aynı idi.. batarya yeni birisi sıfır aldım 3.30 saati geçmiyor..niye arkadaş millet 5 saat görüyor ben 3 saat oyunda oynamam rootlayip gereksizleri kaldirsam yararı olur mu? @byAndroid @Jelly Beanci

Tepkiler: _JacKoLovsKi_
S healt varsa ve kullanıyorsanız kullanmayın 1 saat ekran süresini direk siliyor kafadan. Bu arada s healt tüm telefonlar için indirilir durumda bugün yükledim android one a sarzi alt üst etti adım sayar falan güzel de sildim sarzi somurunce. Bide s4 te kitkat da 5 saat alan vardı ss var forumda

Tepkiler: ortak42