Android Cihazınızda Oyunlar, Programlar Kasmaya Başlamışsa | Etkin Yöntem

Sponsorlu Bağlantılar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
[video=youtube_share;qUFYi2LSBwc]http://youtu.be/qUFYi2LSBwc[/video]

şimdi gözüküyor mu ?

PriZm

PriZm

Üye
[video=youtube_share;qUFYi2LSBwc]http://youtu.be/qUFYi2LSBwc[/video]

şimdi gözüküyor mu ?
Şimdi açılıyor :D

- - - Eklendi - - -

annem eski saç kurutma makinesini dağıtmama izin verse bende böyle birşey yapacam:ehe

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
St*

St*

Üye
Konu güzel :)
Bendede oluyo deniyecem Teşekkürler :)

uluenis3

uluenis3

Üye
Ilginç fikirlet var bir tanesini denedim ve ciddi anlamda işe yaradı

uluenis3

uluenis3

Üye

UFAK Bir vantilatoru karnimin ustune koydum ve telefonun arka kapagini cikarip oynamayi denedim 1-2 saat e kadar bu sekilde devam ettim ve hic kasma yok.

- - - Eklendi - - -

bu arada cok faydali bir konu sabitlenmesi gerek

cukuleaks

Üye
Evet. Sabitlenmesi gerek bencede...

Şehriyar

Şehriyar

Üye
abartmayın.

-efşan

-efşan

Üye
Soğutma işlemi işe yarıyor mu cidden?
Ben denemedim de mantıklı.

- - - Eklendi - - -

Abartı yok.
Onlar öyle uygun görmüşler.
Sen öyle olmaması konusunda.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Soğutma işlemi işe yarıyor mu cidden?
Ben denemedim de mantıklı.

- - - Eklendi - - -

Abartı yok.
Onlar öyle uygun görmüşler.
Sen öyle olmaması konusunda.

yarıyor abi :)

6710'uma bile denedim.

Alternatif yöntemlerim:

Pencere Kenarı
Soğuk su dolu sürahi içine atın. ( telefonunuz Motorola Defy vb ise yapabilirsiniz :ehe)
ya da üzerine soğuk espri yapın :zzz:

-efşan

-efşan

Üye

6710'uma bile denedim.

Alternatif yöntemlerim:

Pencere Kenarı
Soğuk su dolu sürahi içine atın. ( telefonunuz Motorola Defy vb ise yapabilirsiniz :ehe)
Bu yöntemler daha güzel sanki:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

6710'uma bile denedim.

Alternatif yöntemlerim:

Pencere Kenarı

not: pencere kenarı yöntemi günümüzde sadece geceleri işe yarar, malum havalar çok sıcak, ters tepebilir :ehe

sadikbircan

Üye
telefonu boyutlarına uygun bir fan bulunup bir slikon kılıfın arkası kesilerek pilli güzel bir soğutucu yapılabilir telefonu biraz kalınlaştırır ama evde oyun oynarken vs. kullanmak için işe yarayabilir :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu arada bende tüm oyunlar kasıyordu. Isı falanda normal. Sorunun işletim sisteminin ağırlaşmasıymış. CWM modda bütün wipe'leri yaptım, hafıza kartını biçimlendirdim. Eski yedekleri geri yüklemedim. Deneme amaçlı kasan Modern Combat 3'ü yükledim. Oldukça akıcıydı. Ayrıca arkaplanda Wi-Fi'nin açık kalmasıda etkiliyor.

cukuleaks

Üye
Bu arada bende tüm oyunlar kasıyordu. Isı falanda normal. Sorunun işletim sisteminin ağırlaşmasıymış. CWM modda bütün wipe'leri yaptım, hafıza kartını biçimlendirdim. Eski yedekleri geri yüklemedim. Deneme amaçlı kasan Modern Combat 3'ü yükledim. Oldukça akıcıydı. Ayrıca ca arkaplanda Wi-Fi'nin açık kalmasıda etkiliyor.

Ayrica oyun oynarken internet bağlantınızın devamli kesilip bağlandığı bir konumdasaniz, oyun ciddi şekilde kasıyor.
Birde ne olursa olsun telefonunuzu 24 saatte bi restart cektirin. Örnekle aciklarsam daha rahat anlaşılır. Benim telefonun galaxy s. Rami 190-210 gösteriyor. ve 6 tane uygulama çalışıyor. Bu hotmail klavye vs vs. Baya bi kullandım. Aksam olunca uyudum. Bu sabah kalktım. Telefon yaklaşık 19-20 saat açık kaldı yani. Sonra 0 kasmayla oynadığım mass Effecte girdim ve oyun çok kasıyordu. Çalışan uygulamalardan rame baktım oyun kapalıyken. Yine 6 tane uygulama açıktı hepsi ayniydi. Ama ram 90-120 arası seyrediyordu. Sanki önbellek sıkıldım daraldim der gibi bi durum vardı yani. Telefona reboot çektim. yine 6 tane uygulama çalışıyor. Ama ram 140-200arasi seyrediyordu. Yani demek istediğim şu ne olursa olsun telefonda bişeyler birikiyor ve telefona yük oluyor. Bunu ancak reboot yaparak çözebilirsiniz. Bu işlemi 24 saatte bir yapmanız yeter heralde :)

merkez20

merkez20

Üye
en guzeli buzhane orda ortam buz gibi en iyisi orda durmak telefonla yatip kalkiyoruz nasilsq ortam bizi bozmaz diyenlere buzhane

-Emre

-Emre

Üye
Ben pencere kenarına ativerym çok ısınınca ama 45°de bile kasmadan oyun oynadığımı biliyom =)

- - - Eklendi - - -

Hem konuyu niye hortlatiyonuz!

hükümdağı

hükümdağı

Üye
Benim s3 yüksek grafikli oyunlar oynarken 40 bile geçiyor bazen ama kasma hiç yaşamadım

Üst Alt