61semih
Üye
çıkıyor zaten 40 nanometrelerden 20li nanometrelere kadar düşrü işlemci mimarileri.hem ısınma hemde pil konusunda çok olumlu yönlerini görürüz.İlerde çok daha az ısınan işlemciler çıkarsa bu sorun çözülür.
çıkıyor zaten 40 nanometrelerden 20li nanometrelere kadar düşrü işlemci mimarileri.hem ısınma hemde pil konusunda çok olumlu yönlerini görürüz.İlerde çok daha az ısınan işlemciler çıkarsa bu sorun çözülür.
o dedğilde ddos ile sunucu çöketmesi yapılıyor ama once sunucu ıpv4 yada v6 a ulaşmak lazım onun dışında standart pc ye ddos yemez firewall var anti vürüsler var anacak dosya gonderirsin karşı taraf açar boom oda en güzeli çok yaptım![]()

biraz önce pili çıkartıp telefonla pencere kenarına bıraktım. Bariz hızlanma var.![]()
Pili çıkartıp takarsan tabi hızlanır.

Pili çıkartıp takarsan tabi hızlanır.

Aç kapa değil de Restart hızlandırır.aç kapa yaparsanda hızlanır![]()
Aç kapa değil de Restart hızlandırır.

Aç kapa - kapa aç..
Aynı şey değil mi
- - - Eklendi - - -
Pardon aç kapa değil, kapa aç olacaktı![]()
Aç kapa - kapa aç..
Nasıl isterseniz.
Reboot ile aynı değil.

Anlamıyorum. Reboot = Yeniden başlatmak = Kapatıp açmak![]()
Ayni degil. Zaten farkedilior reboot yapinca 20 saniyede kapanip acilior. Normal kapatip acsaniz 1 dakkadan asada kapatip acamazsiniz..
- - - Eklendi - - -
Hatta su 3u farkli sey.
Telefonu kapatip acmak,reboot etmek, pili cikartip takmak. Hepsi farkli
Reboot: Sistemi yeniden ön yükleme işlemidir.
Bir çok cihazda restart yazabilir. Android sistemlerde Reboot'dur.
Sistem yeniden ön yükleme yapacağı için uygulamalar yeniden başlatılır ve ön bellek temizlenir.
Kapatma işlemi ise uykuya almak gibidir. Ön belleği temizlemez.
Benim telefonun reboot özelliği yok, sanırım rootlu program gerekiyor setcpu gibi![]()